Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: Crash test κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Μελίνα Μερκούρη"

Πανναξιακός ΑΟΝ: Crash test κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Μελίνα Μερκούρη”

|

Πλούσια αγωνιστική δράση για την 2η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών – Ο Πανναξιακός (φορώντας ροζ εμφάνιση) βρίσκεται στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό τον μεγάλο του πονοκέφαλο ενώ ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται την Θέτιδα Βούλας στο ντέρμπι της ημέρας… Ενδιαφέρουσα η μάχη του Αρη με το Μαρκόπουλο – Ολο το πρόγραμμα των αγώνων 

Συνάντηση φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος σχεδόν με το καλημέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου… Τι εννοούμε; Εξι μήνες μετά τον περσινό τελικό όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανναξιακό ΑΟΝ στη σειρά των αγώνων (3-0 νίκες) έρχεται η πρώτη φετινή μάχη… Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού στον πρώτο της αγώνα μακριά από την έδρα της θα αντιμετωπίσει τον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό απόψε (Σάββατο 26/10) στο «Μελίνα Μερκούρη» και στις 19:30 (η αρχική ώρα ήταν στις 18:00 αλλά πήγε πίσω λόγω του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»)

Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ομάδα της Νάξου ανανεωμένη 100% έχοντας αλλάξει και τις 12 αθλήτριες του περσινού ρόστερ της και με νέο προπονητή τον κ. Απόστολο Οικονόμου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό που φέτος δείχνει να έχει το δυνατότερο ρόστερ των τελευταίων ετών.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κόουτς της ομάδας της Νάξου που αναφέρει: «Καλούμαστε να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που όχι μόνο έχει ποιοτικές παίκτριες, αλλά έχει και βασικό κορμό πολλών ετών. Εμείς από την άλλη μεριά είμαστε μια καινούργια ομάδα, που παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα αποκτούμε περισσότερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας, οπότε στο συγκεκριμένο αγώνα θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να ανακαλύψουμε τον βαθμό ετοιμότητας απέναντι σε μια ομάδα τοπ επιπέδου».

Η αποστολή του Πανναξιακού ταξίδεψε την Παρασκευή το πρωί για τον Πειραιά έχοντας για πρώτη φορά διαθέσιμη και την Περουβιανή διαγώνια Κάρλα «Κοτίτο» Ρουέδα που δείχνει να βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, ενώ «πονοκέφαλο» για τον κ. Οικονόμου αποτελεί ο τραυματισμός της λίμπερο Τουλγαρίδου που όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί και απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανναξιακό η Άνα Ζιβογίνοβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Κάναμε πολύ καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Είμαστε προετοιμασμένες για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανναξιακό και ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα παίξουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω ότι θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου το Σάββατο για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις εμφανίσεις μας στο Ρέντη».

Διαιτητές: Ονόπας, Ράντσιου, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Καπλανίδης, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Καλιμνίου.

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ στο πλαίσιο των δράσεων με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού» μετά από συμφωνία με Ολυμπιακό και ΕΟΠΕ θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα με ΡΟΖ εμφανίσεις στέλνοντας το μήνυμα που μας υπενθυμίζει να προγραμματίζουμε τον προληπτικό υπέρηχο μαστού ή τη μαστογραφία, που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει και να περάσει το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές. Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Τι έχει το μενού της 2ης αγωνιστικής;   

Ιλισσίων 17.30: Ηλυσιακός ΑΟ – Παναθηναϊκός ΑΟ

-Αμφίβολη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τον Ηλυσιακό είναι η ακραία Βασιλική Χατζηκωνσταντά.
-Πλήρης ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στα Ιλίσσια για τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Λιάκου, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Σπίγγου, Γραμματεία: Δένδη.

Α’ Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης – ΠΑΟΚ

-Η Ηλιούπολη είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με το Μαρκόπουλο.
-Ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, πάλι στην Αθήνα. Η αποστολή ξεκίνησε οδικώς το ταξίδι της για την πρωτεύουσα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διαιτητές: Βελώνης, Μαύρος, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Κώτσιας, Κοσμόπουλος, Γραμματεία: Αμερικάνου.

Θήρας 19.00: ΑΟ Θήρας – ΑΣΠ Θέτις

-Ο ΑΟ Θήρας στο πρώτο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα τραυματισμού.
-Η Θέτιδα θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη με την Κωνσταντίνα Δρακουλίδου που ξεπέρασε το κόψιμο στο χέρι της αλλά δεν θα αγωνιστεί για άλλο ένα παιχνίδι η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η οποία δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς.

Διαιτητές: Πρέντζας, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τάλαρου.

ΔΑΚ Πυλαίας 20.00: ΑΣ Άρης – ΑΟ Μαρκοπούλου

-Χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ο Άρης θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα.
-Με λευκό το απουσιολόγιο ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη το Μαρκόπουλο, που αναζητά το πρώτο σετ και τους πρώτους του βαθμούς στη Volleyleague.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Κάλλης Εμ., Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Γούβαλη.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΠΣ Αίας

-Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Πορφύρα, ο οποίος μετράει αντίστροφα και για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου.
-To βράδυ της Παρασκευής θα φθάσει οδικώς στην Αθήνα η αποστολή του Αίαντα Ευόσμου. Λευκό το απουσιολόγιο του Ηλία Ζωλασταθιάδη.

Διαιτητές: Μουλά Λ., Μεταξά, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μαυρολαμπάδου, Παπαχατζής Ν., Γραμματεία: Ηλία.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σ.Τ.Ε.Κ. Κουφονησίου: «Το νερό δεν είναι εμπόρευμα – Είναι αγαθό ζωής»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των επιχειρηματιών του νησιού – Σκληρή διαμαρτυρία για τα εξοντωτικά τιμολόγια ύδρευσης και αιτήματα προς τον Δήμο Νάξου και την Πολιτεία.

Εκλογική διαδικασία και κινηματογραφική προβολή στην Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου

Τα μέλη καλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

SEAJETS και Δήμος Αλοννήσου ένωσαν δυνάμεις για την υγεία των νησιωτών

Παιδιά και ενήλικες εξετάστηκαν δωρεάν από 13 διαφορετικές ειδικότητες, με στόχο τη θωράκιση της υγείας στο νησί.

Από τη Μαρία Κάλλας στο ψηφιακό ευρώ – Η νέα εποχή του κοινού νομίσματος

Στα 5 ευρώ θα απεικονίζεται η «La Divina», ενώ το ευρώ θα συνεχίσει να αναγράφεται και στα ελληνικά

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο βουνό του Ζα μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα: Μήνυση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά της “Κίνησης Πολιτών”

Η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε την άσκηση μήνυσης για ψευδή καταμήνυση, δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων – Αντιδράσεις μετά το Δελτίο Τύπου της Κίνησης «Σώστε τις Παραλίες της Νάξου».

Στο 16ο φεστιβάλ Ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια δίνει βήμα στους παραγωγούς του Νοτίου Αιγαίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, 5–7 Δεκεμβρίου 2025.

Η Σύρος γίνεται σκηνικό δημιουργικού τουρισμού με ένα μοναδικό “κυνήγι θησαυρού”

Ένα διαδραστικό διήμερο με δώρα και εμπειρίες δημιουργικού τουρισμού, από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων και το πρόγραμμα ENERDECA.

Νάξος – Θερινά Εργαστήρια: «Από το Χάος …στη Δημιουργία του Κόσμου»

Παιδική θεατρική παράσταση στο Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» – Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

Forbes: Η Οία της Σαντορίνης στα 50 πιο όμορφα χωριά του κόσμου

Στη λίστα με τα 50 πιο όμορφα χωριά του κόσμου ξεχωρίζουν οι ευρωπαϊκοί προορισμοί, με την Οία να εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο βουνό του Ζα μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Το «Τσικάλι» της Νάξου: Εκεί όπου το μαγειρείο γίνεται εμπειρία

Σπιτικά φαγητά, ντόπιες πρώτες ύλες και η τέχνη του σεφ Διομήδη Ανέστη σε ένα μαγειρείο που μυρίζει Ελλάδα και θαλασσινή αύρα Αιγαίου.

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.