Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΚ: Συνάντηση και ενημέρωση με τον κο Πολυκρέτη

Πανναξιακός ΑΟΚ: Συνάντηση και ενημέρωση με τον κο Πολυκρέτη

|

Συνάντηση μεταξύ μελών της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΚ και αντιπροσωπείας της Δημοτικής παράταξης «Αξίζουμε καλύτερα» του Μανώλη Πολυκρέτη πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (18/1) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για περισσότερο από μία ώρα τα προβλήματα, με τον πρόεδρο του Πανναξιακού να κάνει μία πλήρη αναφορά και τον Μανώλη Πολυκρέτη και τους συνεργάτες του να ακούνε προσεκτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του Πανναξιακού που έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και στον ποδοσφαιρικό Πανναξιακός έκανε ειδική αναφορά στην πολυσυζητημένη κατασκευή του 8χ8 στην πρόταση του νυν προέδρου του Πανναξιακού, Γιάννη Πολυχρονάκου για το μεταφορικό ισοδύναμο και την ένταξη των νησιωτικών σωματείων σε αυτό.

Όταν πήρε τον λόγο ο Μανώλης Πολυκρέτης έδειξε να γνωρίζει καλά τα θέματα και υποσχέθηκε ότι θα κάνει το παν για να τα αντιμετωπίσει. Προανήγγειλε ότι εφόσον εκλεχθεί δήμαρχος θα συγκροτήσει νομικό πρόσωπο αθλητισμού που θα λειτουργεί πλήρως αυτόνομα και θα είναι αποτελεσματικό.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού: 

Σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του διοικητικού συμβουλίου του Πανναξιακού ΑΟΚ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλη Πολυκρέτη που συνοδευόταν από αντιπροσωπεία ανθρώπων του συνδυασμού του, αποτελούμενη από τους κ.κ. Θανάση Γρυλάκη, Μανώλη Βασιλάκη και την κυρία Αγγελική Ημέλλου.

Τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κεφαλιανός, η Ειδική Γραμματέας Πολυκρέτη Νικολέτα, ο Γενικός Αρχηγός της Ακαδημίας μας και Έφορος Υλικού, Κεραμιώτης Δημήτρης και ο Γενικός Αρχηγός του Ανδρικού Τμήματος, Παναγιώτης Καλαβρός.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του κ. Πολυκρέτη και είχε σκοπό την ενημέρωση του σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο μας και γενικότερα τον αθλητισμό στο νησί μας.

Ο κ. Πολυκρέτης και οι σύμβουλοι του μας άκουσαν με προσοχή και φάνηκαν ενημερωμένοι για τα προβλήματα, τα οποία υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να επιλύσουν.

Τέθηκαν θέματα, που αφορούσαν την έλλειψη Αθλητικών Χώρων και τις ώρες χρήσης τους, την χρηματοδότηση – στήριξη από τον δήμο προς τους συλλόγους, τα τεράστια έξοδα μετακίνησης και πολλά άλλα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Πολυκρέτη και τους κ.κ. Θανάση Γρυλάκη, Μανώλη Βασιλάκη και την κυρία Αγγελική Ημέλλου για το ενδιαφέρον τους, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα τους και ευελπιστούμε στην στήριξη τους για την επίλυση των προβλημάτων.

Ευχόμαστε, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι να δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον και αφουγκραστούν τα προβλήματα μας.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ανδρος, Λειψοί, Νάξος: Τρία νησιά, ένα καλοκαίρι γεμάτο ουσία και εμπειρίες

Όταν η αυθεντικότητα, η βιωσιμότητα και ο πολιτισμός νικούν τις προκλήσεις του τουρισμού — και προτείνουν ένα διαφορετικό μοντέλο για το μέλλον των νησιών

Ακτοπλοΐα 2025: Αισιοδοξία, αύξηση επιβατών και άνοδος του Island Hopping

Με αύξηση 6,7% στην επιβατική κίνηση και ενισχυμένο το μοντέλο Island Hopping, η φετινή σεζόν αναμένεται σταθερή – Ποιοι προορισμοί κερδίζουν έδαφος, τι αλλάζει για τις άγονες γραμμές

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Μαλίν: Με ρυθμό, φάσεις και γκολ στην πρεμιέρα της Pro League

Με φόντο την επιθετική φόρμα και των δύο ομάδων, η πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος «μυρίζει» γκολ – δυνατό combo το G/G & Over 2.5

Ημέρα γιορτής: Η Αγία Παρασκευή στο Νιο Χωριό, ιστορία, πίστη και ρίζες Κρητικές στη Χώρα Νάξου

Μια μεγάλη γιορτή για τους Νιοχωρίτες – Εκατοντάδες προσκυνητές τίμησαν την προστάτιδα τους Αγία Παρασκευή, σε έναν από τους παλαιότερους ενοριακούς ναούς της Χώρας

Νάξος: Μουσική πανδαισία στον Απόλλωνα, γιορτάζει απόψε (25/07) με μελωδίες, κρασί και χορό!

Το χωριό Απόλλωνας στήνει γλέντι το Σάββατο 26 Ιουλίου με ζωντανή μουσική, ντόπιο κρασί, κεράσματα και την ομάδα «Αξοπατήματα» σε ένα μαγευτικό καλοκαιρινό βράδυ

Νάξος – Οι καρποί του φροντιστηρίου “Παιδεία”: Επιτυχίες μαθητών στις Πανελλαδικές 2025

Με κόπο, επιμονή και την υποστήριξη του φροντιστηρίου «Παιδεία» του Γιώργου Βάβουλα, οι μαθητές της Νάξου κατακτούν τις κορυφαίες σχολές της χώρας.

Νάξος – Τραγαία: Όταν η προσπάθεια γράφει ιστορία, Επιτυχίες για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου (πίνακας)

Με δάκρυα συγκίνησης, χαμόγελα και βαθιά υπερηφάνεια, οι μαθητές του ΓΕΛ Τραγαίας πέτυχαν σπουδαίες εισαγωγές στις Πανελλαδικές 2025 — αποδεικνύοντας πως τα μεγάλα όνειρα ανθίζουν και στα μικρά σχολεία

Με καρδιά και γνώση: Το σούπερ 13αρι του Φροντιστηρίου “Αντώνη Χερουβείμ” στις Πανελλαδικές 2025

Μαθητές από τη Νάξο κατέκτησαν τις σχολές των ονείρων τους με τη στήριξη του φροντιστηρίου – Πρωτιές, υψηλές θέσεις και πολλή περηφάνια!

Καμίνι η Ελλάδα! Στους 45.8°C η μέγιστη θερμοκρασία (Σκάλα Μεσσηνίας), στους 39°C η Ηρακλειά, 36°C η Σχοινούσα (πίνακας)

Πρωτοφανές θερμικό κύμα έπληξε τη χώρα – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες στις Κυκλάδες και η εικόνα της Νάξου

Η Γιορτή του Βοσκού “επιστρέφει” στην Κωμιακή με τυροκόμηση, μουσική και το «ταξίδι του μαλλιού»

Μια αυθεντική εμπειρία παράδοσης και γεύσης στην αυλή της Θεοσκέπαστης, με πρωταγωνιστές τους βοσκούς της Νάξου

“Μαχαιριά” στο λιμάνι της Νάξου: Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ νεαρών εργαζομένων

Ένα μεσημέρι του Ιουλίου μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου για περαστικούς και ντόπιους, όταν διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους γραφείου ενοικίασης εξελίχθηκε σε αιματηρό περιστατικό.

Νάξος – «Τέλος στα πρόστιμα, Δήμαρχε – Πεζοδρόμηση τώρα»: Η κραυγή μίας πόλης που πνίγεται

Αδικημένοι επαγγελματίες κρεμούν πανό αγανάκτησης στην καρδιά της Νάξου και ζητούν κάτι απλό: Ίδιους όρους για όλους.

Δικαστική δικαίωση για τους κατοίκους του Καλοξύλου, ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου τυροκομείου της ΕΑΣ Νάξου

Μετά από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα, το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά ακύρωσε την άδεια λειτουργίας του υπό ανέγερση τυροκομείου, δικαιώνοντας πλήρως τους περιοίκους

Όταν το GPS σε οδηγεί… σε αδιέξοδο: Τουρίστας σφήνωσε όχημα σε σοκάκι της Νάξου

Αμερικανός οδηγός ακολούθησε πιστά τις οδηγίες πλοήγησης και κατέληξε… στα στενά της Φουντάνας – Η φωτογραφία που έγινε viral και η ανάγκη για καλύτερη καθοδήγηση στους τουρίστες

Δονούσα: Ο τραυματισμός κοπέλας από ομπρέλα (!!!) αποκαλύπτει μια τρύπα στο σύστημα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε απομονωμένη παραλία της Δονούσας και σώθηκε χάρη στην αλληλεγγύη ντόπιων και τουριστών — αλλά η πολιτεία έλειπε. Και την επόμενη φορά;

Αλυκό Νάξου: Κατεδαφίζεται το φάντασμα του ξενοδοχείου – Σώζεται το κεδροδάσος

Υπεγράφη η σύμβαση κατεδάφισης των ερειπίων στο Αλυκό – Ένα διαχρονικό «τραύμα» για τη Νάξο οδεύει προς θεραπεία μετά από δεκαετίες αδράνειας

Έκτακτα μέτρα στη Σέριφο λόγω υπερκατανάλωσης νερού – Απαγορεύσεις και πρόστιμα

Ο Δήμος Σερίφου καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση νερού λόγω αυξημένης κατανάλωσης και περιορισμένων αποθεμάτων – Πρόστιμα έως και 1.000€ για παραβάτες.

Κυκλάδες – Ανατροπή στο τουριστικό χάρτη: Νάξος και Πάρος ανεβαίνουν, Μύκονος και Σαντορίνη «κατεβαίνουν»

Το καλοκαίρι του 2025 φέρνει ανακατατάξεις στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς – Η Νάξος και η Πάρος «λάμπουν» με αύξηση ζήτησης, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος μετρούν απώλειες και ανησυχίες

Θλίψη στη Σχοινούσα: Το ύστατο χαίρε στη Ρίτα Μούρτζη από τον Σύλλογο Σχοινουσιωτών

Μια αγαπημένη παρουσία του νησιού έφυγε πρόωρα – Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού και κάλεσμα για στήριξη στη μνήμη της

Νάξος -“Ξόβορα 2025”: Μουσικά σεμινάρια, χορός και παράδοση στην καρδιά της Απειράνθου

Από 26 έως 31 Ιουλίου, η Απείρανθος φιλοξενεί για τέταρτη χρονιά τα Ξόβορα — με δασκάλους τον Γ. Ζευγόλη, Ν. Αγγελόπουλο, Δ. Παππούλη και Στ. Γανωτή — σε ένα πενθήμερο γεμάτο μουσική, χορό, παραμύθι και εξορμήσεις