Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΚ: Συγκίνηση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (photos)

Πανναξιακός ΑΟΚ: Συγκίνηση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (photos)

|

Συγκίνηση… Αναδρομή στην ιστορία. Παρουσίαση των αθλητών που αποτελούν το μέλλον της ομάδας…

Πανναξιακός ΑΟΚ…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η εκδήλωση Κοπής Πίτας του Μπασκετικού Πανναξιακού.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νικοδήμου στη Χώρα της Νάξου  οι οικοδεσπότες, πρόσφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους μια βραδιά απολυτα άρτια οργανωμένη , μια βραδιά συγκίνησης , μια βραδιά χαράς και ελπίδας για το μέλλον του ιστορικού Συλλόγου στο νησί.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα παιδιά όλων των Αναπτυξιακών Τμημάτων (Από το Τμήμα Νηπίων μέχρι και το Παιδικό Τμήμα )του Συλλόγου που έδωσαν βροντερό παρών και ξεχωριστό χρώμα και ζωντάνια στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα συγκινητικό βίντεο ιστορικής αναδρομής του Συλλόγου , ακολούθησε η εθιμοτυπική ευλογία της Βασιλόπιτας από το Σεβασμιώτατο Παροναξίας Καλλίνικο ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς:

# Ο τ.Πρόεδρος του Πανναξιακού Κος Βασίλης Βαλληνδρας βραβεύτηκε από τον τ.Υπουργό Κο Ιωάννη Βρούτση

# Η επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του μπασκετικού Πανναξιακού Κα Λήδα Λιακοπούλου βραβεύτηκε από τη Βουλευτή Κα Κατερίνα Μονογιού

# Ο επί σειρά ετών κριτής καλαθοσφαίρισης Κος Γιάννης Γιοσμάς βραβεύτηκε από τον Βουλευτή Κο Φίλιππο Φόρτωμα

# Η υπεραθλήτρια του Συλλόγου Ελένη Φάρκωνα από την Αντιπεριφερειάρχη Κα Ευδοκία Κατσάνη

# Ο τ. Πρόεδρος του Πανναξιακού Κος Μανώλης Βαθρακοκοίλης από τον Έπαρχο Νάξου Κο Γιάννη Μαργαρίτη

# Η επί σειρά ετών αθλήτρια και μέλος του ΔΣ του μπασκετικού Πανναξιακού Ευαγγελία Κιουλαφή από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Κο Δημ΄λητρη Λιανό

# Ο τ. Πρόεδρος του Πανναξιακού Κος Γιώργος Γεωργακόπουλος από τον Δημοτικο Σύμβουλο Κο Λεονάρδο Χατζηανδρέου

# Ο τ. Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΝ Κος Νίκος Βαφίας από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Μανώλη Πολυκρέτη

# Ο τ. Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΝ Κος Γιώργος Βερώνης από τον Αντιδήμαρχο Κο Ευάγγελο Κατσαρά

Η εκδήλωση σκόρπισε χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους και γέμισε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το Διοικητικό σχήμα του Συλλόγου που δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για την εξαιρετική βραδιά που διοργάνωσε!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος, ο τ. Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Βρούτσης, η Βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ Κα Κατερίνα Μονογιού. ο Βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ Κος Φίλιππος Φόρτωμας, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων Κα Ευδοκία Κατσάνη, ο Έπαρχος Νάξου Κος Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Κος Δημήτρης Λιανός, ο Αντιδήμαρχος Κος Ευάγγελος Κατσαράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Μανώλης Πολυκρέτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ Κος Γιάννης Πολυχρονάκος, ο Πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου Κος Δημήτρης Καλκάνης και πλήθος κόσμου.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΚ:

Σε μια βραδιά με γιορτινό κλίμα, γεμάτη από έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις, με αναφορές στην πολύχρονη ιστορία του Πανναξιακού μας και βραβεύσεις σε κάποιους από τους πολλούς ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία του σωματείου μας μέσω της ανιδιοτελής προσφοράς τους, αλλά και σε μια αίθουσα πλημμυρισμένη από παιδικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου μας στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού ναού του Αγίου Νικοδήμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ζαχαροπλαστείο “Σιροπιαστό” για την προσφορά της βασιλόπιτας στο σωματείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα Marshmello, ηλιαχτίδα, τεχνοργανωση, χαρτί και μολύβι, gurino sports για την παροχή δώρων για τους τυχερούς των τμημάτων μας που τους έπεσε το φλουρί!

Eυχαριστουμε μέσα από την καρδιά μας τον Αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Κύλη Κωνσταντίνο για την παραχώρηση και τη φιλοξενία στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού ναού του Αγίου Νικοδήμου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, καθώς και τους υπόλοιπους ιερείς πατέρες.

Επίσης, τον π. Υπουργό, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και βουλευτή Κυκλάδων κ. Βρούτση Ιωάννη, την βουλευτή Κυκλάδων κ. Μονογιού Κατερίνα, τον βουλευτή Κυκλάδων κ. Φιλίπο Φόρτωμα, την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ Επικοινωνιών Κυκλάδων κ. Κατσάνη Ευδοκία, τον Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη Ιωάννη, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Λιανό Δημήτρη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυρομάτη Φώτιο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Νάξου κ. Κατσαρά Ευάγγελο, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Νάξου κ. Χατζηανδρέου Λεονάρδο, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Πολυκρέτη Μανώλη, κ. Πιταρά Αντώνη, κ. Κορακίτη Μανώλη, κ. Μαράκη Ιωάννη, κ. Μανδηλαρά Γεώργιο, τον πρόεδρο της ΕΣΚ Κυκλάδων κ. Ονασογλου Γεώργιο, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Νάξου κ. Ραπτάκη Βασίλειο, τον πρόεδρο του σωματείου του Πανναξιακού Α.Ο. και υποψήφιο Βουλευτή, κ. Πολυχρονάκο Ιωάννη, τον Πρόεδρο του σωματείου του ΑΜΣ Φιλωτίου κ. Καλκάνη Δημήτρη και τον γενικό γραμματέα του εμποροεπαγγελματικου συλλόγου κ. Πολυκρέτη Ευστάθιο.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φίλους του σωματείου, τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Πανναξιακού μας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη – ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Την Παρασκευή 31η Μαρτίου και το Σάββατο 1η Απριλίου 2023

Χ. Κόκκινος: “Το Νότιο Αιγαίο να μην γίνει…”Κολομβία” – Η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της”

Οι  φιλήσυχοι νησιώτες μας, η συντριπτική πλειοψηφία των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών μας αγωνιούν για το "ρεσιτάλ" αυθαιρεσίας και ατιμωρησίας που παρατηρείται έντονα  τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας. 

Blue Star Naxos: Στις 22:30 απόψε αναχώρηση από Πειραιά για Παροναξία – Αμοργό

Τα νέα δεδομένα στα δρομολόγια των Blue Star Naxos και Delos με βάση την αλλαγή που προέκυψε μετά το πρωϊνό απαγορευτικό

Φ. Φόρτωμας: “Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για μια αυτοδύναμη Ελλάδα”

Στις 21 Μαϊου ψηφίζουμε για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, μια Ελλάδα δυνατή!

ΠΝΑι – Φολέγανδρος: Αποκατάσταση τμήματος οδοστρώματος στο Καραβοστάσι

Αποκατάσταση τμήματος οδοστρώματος στο Καραβοστάσι Φολεγάνδρου - Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου –Δήμου Φολεγάνδρου - Δήμου Ιητών

Αμοργός – Λ. Καραϊσκος: “Γιορτή του αθλητικού τουρισμού το Amorgos Trail Challenge”

Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραϊσκος για το 6ο Amorgos Trail Challenge

“Καλάθι του Νονού”: Εκανε πρεμιέρα σήμερα στην αγορά

Το "Καλάθι του Νονού" θα είναι στην αγορά έως και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου

Μ. Βρετανία: Η Πάρος είναι η νέα… Μύκονος

The Sun: Το ελληνικό νησί που έχει γίνει η... νέα, προσιτή Μύκονος, για τους Βρετανούς

ΔΕΥΑΘ – Εμπορείο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

Μέσω της ΔΕΥΑ Θήρας έγινε γνωστό ότι θα υπάρξουν στο Εμπορείο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το προσεχές Σάββατο (01/04) λόγω έργων

Super Jet: Ξεκίνησε, το πρώτο δρομολόγιο για την φετινή χρονιά… (video)

Με τον cpt Μιχάλη Μακρή στο τιμόνι του, το ταχύπλοο Super Jet ξεκίνησε σήμερα (23/03) το πρώτο του δρομολόγιο για τη φετινή χρονιά (video)

Blue Star Ferries: Ερχονται βραδινά δρομολόγια προς Παροναξία – Σαντορίνη με το “Blue Star Chios”

Για την περίοδο του Πάσχα το Blue Star Chios αναλαμβάνει βραδινό δρομολόγιο με ώρα άναχώρησης 23:30 από Πειραιά ...

Ενδοκυκλαδικά – Caldera Vista: Με το …καλημέρα ανεκτέλεστα δρομολόγια

Ανεκτέλεστα μέχρι νεοτέρας τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια του Caldera Vista

Από τις 26 Ιουνίου το “Ανεμος” μπαίνει στη ζωή των κατοίκων στις Δυτικές Κυκλάδες

Η δυνατότητα για αποκτήσεις εισιτήριο με το "Ανεμος" είναι πλέον εφικτή - Από τις 26 Ιουνίου ξεκινούν τα δρομολόγια προς Δυτικές Κυκλάδες

Blue Star Ferries: Εκτακτη δρομολόγηση (25/03) του “Διαγόρα” για Σαντορίνη

Ο "Διαγόρας" το πρωί του Σαββάτου (25/03) θα πάρει το δρόμο για Σαντορίνη σε έκτακτη δρομολόγηση

Σοκ… “Εφυγε” ο δάσκαλος Γιώργος Μεσολογγίτης

Το πρωί της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Μεσολογγίτης...

Απόλλωνας: Η τελευταία …παράσταση για την Εφραιμίνα (video)

Σάββατο 25 Μαρτίου και η Εφραιμίνα για τελευταία φορά θα παρελάσει μπροστά σε συγγενείς και φίλους στον Απόλλωνα της Νάξου... Από τη νέα σχολική χρονιά ο Απόλλωνας θα έχει κλειστό το δημοτικό του σχολείο (video)

“Διονύσιος Σολωμός”: Εκτακτο δρομολόγιο αύριο (25/03) Σαντορίνη – Πειραιά και επιστροφή

Αλλαγή στα δρομολόγια και του "Διονύσιος Σολωμός"... Αύριο Σάββατο θα αναχωρήσει από Σαντορίνη για Πειραιά και επιστροφή (!!!)

“Διονύσιος Σολωμός”: Εκτάκτως απόψε αναχωρεί για Δυτικές Κυκλάδες

Έκτακτο βραδινό δρομολόγιο του "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" από Πειραιά

Blue Star Ferries: Σε ακινησία το “Naxos”, σε βραδινό δρομολόγιο από Μεγάλη Τρίτη ο “Διαγόρας”

Νέα δεδομένα αυτές τις ημέρες στη γραμμή της Παροναξίας - To Blue Star Paros για ένα μήνα θα καλύψει το κενό του Naxos και έρχεται ο Διαγόρας στα νησια μας