Την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ Χρήστου Μαραβέγια ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ΑΟΚ, συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν στη National League 2. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου μετά τον Χρήστο Σβάρνα (31 ετών, 2,02 μ.), ενώ αναμένονται και οι προσθήκες των Νεμάνια Μιλόσεβιτς (1,88 μ., 29 ετών) και Αλέξανδρου Καλαμπογιά (1,97 μ., 22 ετών).
Ο Χρήστος Μαραβέγιας (1,86 μ., γεννημένος 18/07/2000) διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Καβάλας (2010-2017) και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ U18 (2017-2018).
Ακολούθησαν σημαντικοί σταθμοί: Ήφαιστος Λήμνου (Α1, 2018-2019), Ελευθερούπολη (Α2, 2019-2020), Λεύκιππος Ξάνθης (Β’ Εθνική, 2020-2022), ΚΑΟ Δράμας (National League 1, 2022-2023), Πρωτέας Γρεβενών (National League 1, 2023-2024) και πέρυσι ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας (National League 2, 2024-2025).
Ο Μαραβέγιας φημίζεται για την αμυντική του προσήλωση αλλά και για το εξαιρετικό μακρινό σουτ, στοιχεία που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το παιχνίδι του Πανναξιακού.
Πανναξιακός ΑΟΚ: Μεταγραφικό restart με τέσσερα νέα πρόσωπα και στόχος η κορυφή
🔹 Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΚ
«Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Χρήστο Μαραβέγια. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζουμε τον Χρήστο στο νησί μας και στην οικογένεια του Πανναξιακού ΑΟΚ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Με την προετοιμασία να έχει ήδη ξεκινήσει, οι «κυανόλευκοι» δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο μια δυναμική παρουσία στη National League 2.
#Πανναξιακός #Basketball #Μεταγραφή #NationalLeague2 #Νάξος #ΧρήστοςΜαραβέγιας