Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΚ - Καρακατσάνης: "Κίνητρο για εμάς το αήττητο του Ιωνικού"

Πανναξιακός ΑΟΚ – Καρακατσάνης: “Κίνητρο για εμάς το αήττητο του Ιωνικού”

|

Η Νάξος μπορεί να έχει βάλει τα γιορτινά της ελέω Χριστουγέννων, όμως στον αθλητικό τομέα, το ντέρμπι Πανναξιακού ΑΟΚ – Ιωνικού Νίκαιας κόβει την ανάσα. Πρωτοπόροι στον 3ο όμιλο της National League 2 με τον Ιωνικό μετά από 10 αγωνιστικές να είναι αήττητος και τον Πανναξιακό να ακολουθεί με δύο ήττες.

 

Οπότε; Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, αύριο δηλαδή στις 2 το μεσημέρι, το τελευταίο παιχνίδι για το 2024 και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Δημ. Περιστεράκης”. Θα τα καταφέρει η ομάδα της Νάξου; Ο Αντρέας Καρακατσάνης – προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΚ – δηλώνει “το αήττητο του Ιωνικού αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για τους παίκτες μου”

Που το είπε αυτό ο κος Καρακατσάνης; “Φιλοξενήθηκε” στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ» του EOK WebRadio με τον Ραφαήλ Αλαγά και τον Χάρη Γιαννουδάκο. Αναλυτικά είπε:

# Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό (22/12): «Και μόνο ότι είναι αήττητος ο Ιωνικός αυτό δίνει κίνητρο σε όλους μας. Έχουν πάρα πολύ καλή ομάδα, αξιόλογους παίκτες με χρόνια εμπειρίας, έναν αξιόλογο προπονητή. Δε θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και σε αυτό το ματς. Θα το παλέψουμε και ελπίζουμε να είμαστε οι νικητές».

# Για την έως τώρα πορεία τους και τον φετινό στόχο: «Στόχος για φέτος δεν ήταν η άνοδος, ήταν και είναι τα play-offs. Για να πω την αλήθεια, πίστευα ότι θα παλεύουμε κάθε ματς, αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι θα είχαμε 7-2 ή 6-1 που είχαμε πιο πριν. Πίστευα και ήμουν σίγουρος ότι σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

# Για τον φετινό σχεδιασμό: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποια πιο νέα παιδιά με όρεξη να αναδειχθούν. Δεν είναι πολύ εύκολο να βρεις παίκτες να έρθουν στο νησί, λόγω της απόστασης. Βρήκαμε κάποια, ταίριαξαν στη χημεία της ομάδας, έχουν όρεξη για δουλειά και φαίνεται και στο γήπεδο αυτό».

# Για το πώς είναι η παρθενική του χρονιά ως πρώτος προπονητής: «Ήμουν αρκετά χρόνια δίπλα σε πολύ καλούς προπονητές, οπότε αποφάσισα κι εγώ κάποια στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα. Είναι κάτι καινούργιο και κάτι που μου αρέσει. Έχει συνδυαστεί και με θετικά αποτελέσματα τον πρώτο καιρό, οπότε όλα είναι καλά».

# Για το ότι ανέλαβε τον Πανναξιακό: «Σίγουρα ο Πανναξιακός ήταν μια πρόκληση. Είναι επαρχία εδώ και είναι πιο δύσκολες οι συνθήκες απ’ την Αθήνα. Οι μετακινήσεις είναι συνεχόμενες, δεν είναι εύκολο να έρθουν παίκτες στο νησί. Με βοήθησε το ότι πέρυσι είχα έρθει με τον Αλέξη Καρατζά στη Νάξο σαν βοηθός, οπότε είχα μια γνώση στο πώς είναι τα πράγματα εδώ και προσαρμόστηκα πολύ πιο γρήγορα».

# Για τη διαφορά του βοηθού με τον πρώτο προπονητή: «Έχει μεγάλη διαφορά. Πρέπει να διαχειριστείς τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά, με τη διοίκηση με τους παίκτες. Οι ευθύνες είναι πολύ μεγαλύτερες. Προφανώς είναι και το αγωνιστικό, ότι οποιαδήποτε αποτυχία ο πρώτος που θα τη χρεωθεί είναι ο προπονητής».

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αεροδρόμια: Η εικόνα της επιβατικής κίνησης τον Ιανουαρίου, – 33% η Σαντορίνη λόγω εργασιών

Με το “δεξί” η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας - Πως κινήθηκαν τα αεροδρόμια στο Αιγαίο - Από τη Μυτιλήνη έως τη Ρόδο και τη Σαντορίνη

Βασ. Φλεριανός: Η απόφαση για την ακύρωση του δρώμενου της Παρασκευής και το κάλεσμα διασκέδασης

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βασίλης Φλεριανός σε ανάρτησή του εξηγεί την απόφαση για την ακύρωση του δρώμενου της Παρασκευής των Αποκριών ...

Taste Atlas: Ποια ελληνικά πιάτα με αυγά βρίσκονται στη λίστα με τα 50 καλύτερα στον κόσμο;

Η ελληνική κουζίνα αναδείχτηκε φέτος η καλύτερη στον κόσμο, αφήνοντας πίσω της την ιταλική και άλλες διάσημες κουζίνες

Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε – Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με… τεχνητή νοημοσύνη!

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

SuperLeague: “Τυφώνας” από γκολ στο 1.85 με επίκεντρο το “Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Τυφώνας» από τέρματα στο 1.95!

Μυτιλήνη: Νεκρή μετανάστρια μέσα σε βάρκα που ήρθε από τις τουρκικές ακτές

Στη βάρκα επέβαιναν και άλλοι 18 πρόσφυγες και μετανάστες που εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Κων. Καζάκος: “Μεγάλωσα με τον Καμπανέλλη μέσα στο σπίτι μας” (video)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έρχεται στη Νάξο με τη θεατρική παράσταση "Αγουρα Κεράσια" και μιλάει στο Νίκο Σκορδιαλό για θέατρο, τηλεόραση και τον .. Καμπανέλλη (video)

Πρόταση Ημέρας: Η Μαριέττα Γαλάνη μας προτείνει Ζουμερό κέικ λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά

Ζουμεροό κέικ 🍰 🍋🍋🍋🍋 λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά - Η πρόταση ημέρας από την αγαπητή σεφ Μαριέττα Γαλάνη

Naxos Medical: Ιατρείο 24/02) από τον γιατρό ρευματολόγο Κωνσταντίνο Γεωργανά

Πότε και πως μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό ρευματολόγο Κωνσταντίνο Γεωργανά στο Naxos Medical

Πανναξιακός ΑΟΚ: Σήμερα (23/02) έχει ντέρμπι .. ανόδου με Μελίσσια (video)

Δείτε που μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντέρμπι του ΔΑΚ Νάξου μεταξύ Πανναξιακού ΑΟΚ - Μελίσσια (video)

Ολυμπιακός: Ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι από τη Νάξο γεννιέται στον “Θρύλο”

Ποιος είναι ο 13χρονος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και κάνει τα πρώτα του βήματα

Κυκλάδες (Σαντορίνη – Αμοργός): Παγώνουν οι κρατήσεις, τι λένε οι αρμόδιοι

Μείωση 15% από τους tour operators και 50% από τους μεμονωμένους τουρίστες - Τι λένε σε Σαντορίνη - Αμοργό και Πάρο

Νάξος – Αεροδρόμιο: Τον Μάρτιο θα κλείσει για τρεις εβδομάδες λόγω εργασιών αναβάθμισης

Οι εργασίες καλά κρατούν στο αεροδρόμιο της Νάξου - Ερχεται αναστολή λειτουργίας λόγω εργασιών στο διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης για δια πλάτυνση

Η μεγάλη απόδραση: 27.000 σολομοί το «έσκασαν» από ιχθυοτροφείο

Οι περιβαλλοντολόγοι εκφράζουν ανησυχία για τις επιπτώσεις στο οικοσύστημα.

Κακοκαιρία “Coral”: Η Νάξος ξύπνησε με 0 βαθμούς θερμοκρασία και αίσθηση ψύχους στους – 4

Πως ξύπνησαν σήμερα (21/02) οι Κυκλάδες - Με αίσθηση ψύχους στους -4 βαθμούς η Απείρανθος και Κωμιακή... Πως είναι οι υπόλοιπες Κυκλάδες

Νάξος: Παγετός στο δρόμο προς Κεραμωτή, προσοχή στους οδηγούς (video)

Ορεινή Νάξος.. Χιόνισε τα ξημερώματα του Σαββάτου, η θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και παγετός στο δρόμο. Προσοχή (video)

Άκης Τσελέντης: “Ας ελπίσουμε ότι πιθανή εκροή λάβας τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να είναι ήπια “

"Μπορεί τα τελευταία δύο 24ωρα να βιώσατε μια δραστική μείωση των σεισμών, αυτοί όμως εξακολουθούν να συμβαίνουν με μεγέθη που δεν τους καταλαβαίνετε."

Sea Jets: Σε Σχοινούσα και Ηρακλειά φέτος θα δούμε το “Champion Jet 3” (pinakas)

To "Champion Jet 3" αναλαμβάνει να καλύψει τις δρομολογιακές ανάγκες του καλοκαιριού σε Σχοινούσα - Ηρακλειά ενώνοντας με Νάξο και Κουφονήσια (πίνακας)

Σαντορίνη – Λέκκας: Δύο τα σενάρια “Σταδιακή αποκλιμάκωση ή σεισμός 6 Ρίχτερ”

Επίσκεψη Λέκκα - Ευελπίδου στην Σαντορίνη - Οι συζητήσεις, οι διαπιστώσεις και τα δύο βασικά σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι από ΕΚΠΑ

Κυκλάδες: Οι Ασφαλιστικές εξαιρούν τον .. σεισμό από ανανεώσεις συμβολαίων (!!!)

Οι ασφαλιστικές εξαιρούν τον… σεισμό από τις ανανεώσεις συμβολαίων σε νησιά των Κυκλάδων - Ποια νησιά είναι στο επίκεντρο