Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΚ: Επιστροφή στις νίκες με κερασάκι την εμφάνιση του 13χρονου Καλαβρού

Πανναξιακός ΑΟΚ: Επιστροφή στις νίκες με κερασάκι την εμφάνιση του 13χρονου Καλαβρού

|

Η πιο παράξενη εβδομάδα… Ο Πανναξιακός ΑΟΚ έρχονταν από τρεις σερί ήττες, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής να αντιμετωπίζει τον Αργοναύτη Τρίγλιας…

Σε θεωρητικό επίπεδο το παιχνίδι θα ήταν .. περίπατος. Ομως, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο πρώτο μέρος… Στο δεύτερο ο Προδρόμου πήρε το όπλο του (σ.σ. σημείωσε 35 πόντους) και η ομάδα της Νάξου έφτασε στην άνετη επικράτηση 88-72 και την 8η νίκη στον 2ο όμιλο της National League 2.  Ο Πανναξιακός έφτασε τις 8 νίκες, είναι στην 6αδα για τα play off και την επόμενη εβδομάδα κόντρα στο Πέρα (εκτός έδρας) πρέπει να δείξει ότι δεν έχει επηρεαστεί από την αλλαγή προπονητή..

Η 16η αγωνιστική όμως θα μείνει για πάντα χαραγμένη όχι μόνο στο μυαλό του Νίκο Χατζηπανηγύρη του νέου προπονητή του Πανναξιακού για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα (σ.σ. με τόσο μεγάλη καριέρα ένα ακόμη ροζ φύλλο δεν θα του κάνει εντύπωση) αλλά κυρίως του Γιάννη Καλαβρού. Του 13χρονου πιτσιρικά από τα τμήματα υποδομών που πάτησε παρκέ στα 65 δεύτερα πριν από τη λήξη κι ενώ το σκορ ήταν 88-69.

Είναι ο 6ος παίκτες από τα τμήματα υποδομών που είναι στην 12αδα και μόλις ο 4ος που πατάει παρκέ μετά τους Συμεώνογλου, Λιανό και Βερύκοκκο (οι άλλοι δύο είναι Ψαρράς και Γεωργακόπουλος). Εκανε μία πολύ ωραία ντρίπλα, αλλά στο φάουλ που κέρδισε αστόχησε στις δύο βολές… Τι του έμεινε; Το μπουγέλο στα αποδυτήρια.

Οσο για το παιχνίδι; 

Οι φιλοξενούμενοι στερήθηκαν των υπηρεσιών των Μουμπάρακ και Μανταλβάνου στο δεύτερο ημίχρονο (αισθάνθηκαν ενοχλήσεις) με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να ακολουθήσουν. Ο Προδρόμου ήταν ασταμάτητος με 35 πόντους (4 τριπ), με τους Ψαρόπουλο (11 π.) και Μάκαρη (10 π., 1 τριπ.) να ακολουθούν. Για την ομάδα της Ραφήνας ο Μουμπάρακ παρότι δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο πρώτος της σκόρερ με 15 πόντους (2 τριπ.) και ακολούθησε ο Τσίρος με 12 πόντους (2 τριπ.).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 88-72
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-24, 41-39, 60-49, 88-72
Διαιτητές: Μπακετέα, Χαϊνά, Γκαραβέλος
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ AOK (Χατζηπανηγύρης): Καραλευθέρης 6, Προδρόμου 35 (4), Ψαρόπουλος 10, Γκόντγουιν 6 (2), Μάκαρης 10 (1), Πάππος 1, Μάντιτς 3, Στοΐτσης 4, Αρτσάνος 9 (2), Φλεριανός 3, Καλαβρός
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡ. (Ζερβός): Ομάρ 15 (3), Άρχος 8, Δεκαβάλλας 6 (2), Δολιανίτης 7, Μανταλβάνος 8, Μάντακας 4, Συγγούνας 4, Γλυκόπουλος , Καπένης 8, Καρέλλας, Μαργαρίτης, Πατελάρος, Τσίρος 10 (2).

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σίφνος: Πρώτη στην Ελλάδα για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τη The Sun

Διεθνής διάκριση για το νησί του Τσελεμεντέ, που αναδείχθηκε κορυφαία επιλογή για αυθεντικές εμπειρίες και ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Hermoupolis Heritage: Πολίτες έβαψαν και καθάρισαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που δείχνει πως η αγάπη για την πόλη ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις φροντίδας.

Ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα: Επικίνδυνη κλιμάκωση με στόχο στελέχη της Χαμάς

Σφοδρές διεθνείς αντιδράσεις για την επιχείρηση στην πρωτεύουσα του Κατάρ – Βαριές κατηγορίες περί «μαφιόζικης τακτικής» από αναλυτές.

Ευχαριστήριο των γονέων – κηδεμόνων Αγγιδιών προς το ΚΤΕΛ Νάξου

Με λόγια συγκίνησης οι οικογένειες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία.

Ενοικιάζεται δυάρι νεόδμητο στο Καστράκι Νάξου

Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα θάλασσα και βουνό, διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου 2025 έως 30 Ιουνίου 2026

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κέρο στο πλαίσιο του Koufonisia Festival (photos)

Με ξεχωριστές παρουσιάσεις, ντοκιμαντέρ και την παρουσία της τ.ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, το Κουφονήσι τίμησε την ιστορία και το μυστήριο της Κέρου.

Αμοργός: Επανέναρξη δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας (πίνακας)

Ο Δήμος Αμοργού ανακοίνωσε την επιστροφή των δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Σαντορίνη – Δήμος: Επαναλειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Επισκοπής Γωνιάς – Καμαρίου

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025 ξεκινούν ξανά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θήρας, προσφέροντας δημόσια συγκοινωνία από την περιοχή του ΑΒΙΣ έως την Καμάρα.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Καλαμπόγιας η τρίτη φετινή μεταγραφή

Ο 22χρονος γκαρντ με εμπειρία από Ίκαρο Καλλιθέας και Ηλιούπολη ενισχύει την ομάδα της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.