Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟ: Τυχεροί αριθμοί και εγγραφές στην Κ12

Πανναξιακός ΑΟ: Τυχεροί αριθμοί και εγγραφές στην Κ12

|

Ανακοινώθηκαν από την Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟ οι τυχεροί αριθμοί (με βάση τη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου) βάσει της οποίας θα διανεμηθούν τα δώρα του συλλόγου – Ξεκινούν οι εγγραφές στην Κ12 που επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετά χρόνια 

Η προετοιμασία καλά κρατεί για την ομάδα του Γιώργου Προμπονά και μάλιστα ο Πανναξιακός ΑΟ έχει κλείσει ήδη το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά, με τον ΑΟ Μυκόνου στο ΔΑΚ Νάξου στις 24 Σεπτεμβρίου… Όμως, η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας σήμερα προχώρησε σε δύο ανακοινώσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με τους τυχερούς αριθμούς που αφορούν την κλήρωση του Λαϊκού λαχείου της 12ης /9/2017 , βάσει της οποίας θα διανεμηθούν τα δώρα που κληρώνει ο σύλλογος. Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής : 0233, 0130, 6046 Και να θυμηθούμε ότι ο πρώτος τυχερός θα λάβει 700 ευρώ μετρητά, ο 2ος μία τηλεόραση 42 ιντσών και ο 3ος ένα ποδήλατο και ένα λάπτοπ…  Οι κάτοχοι των κουπονιών παρακαλούνται να επικοινωνήσουν ώστε να παραλάβουν τα δώρα τους. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2285 0 23170 , 6940001571.

Και η δεύτερη ανακοίνωση (υπογράφονται και οι δύο από τον πρόεδρο κο Αγγελή και τον υπεύθυνο ακαδημιών κο Φλεριανό) έχει σχέση με την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα Ακαδημιών, όπου φέτος θα υπάρξει και τμήμα Κ12 που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση;  «Η επιτροπή των ακαδημιών ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα μίνι (5-9 ετών) και Κ12 (10-12 ετών). Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου και ώρες 16:00 – 18:30. Επίσης ενημερώνουμε γονείς και αθλητές ότι για πρώτη φορά φέτος μετά από αρκετά χρόνια θα λειτουργήσει αγωνιστικό τμήμα στην ηλικία των Κ12. Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ την Δευτέρα 18/9/2017 και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των μικρών αθλητών.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2285023170, 6977238622, 6973666458»

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο στο «8ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» (αφίσα)

Μια μεγάλη συναυλία-φόρος τιμής στον αξέχαστο ερμηνευτή, με τον Δημήτρη Μπάση, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον Δημήτρη Μπάκουλη, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στις 21:00 στον Προαύλιο Χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Θήρας.

Μειώσεις φόρων για 4 εκατ. φορολογούμενους,οι αλλαγές που έρχονται στο φορολογικό σύστημα

Αυξάνεται το αφορολόγητο, μειώνονται οι συντελεστές και τα τεκμήρια – Το πακέτο μέτρων που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Ατυχήματα με γουρούνες: Ένας καλοκαιρινός «εφιάλτης» για τα νησιά

Γιατροί περιγράφουν ότι «η μισή εφημερία είναι περιστατικά με γουρούνες» – Τουρίστες έως 25 ετών τα κύρια θύματα, με τραυματισμούς από απλά κατάγματα έως θανατηφόρες κακώσεις

Νάξος: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο «Ψάξε στο όνειρό μας» (αφίσα)

Το αφιέρωμα στη Νάξο δεν αποτελεί απλώς μια συναυλία, αλλά μια γιορτή μνήμης και τιμής στον καλλιτέχνη που σημάδεψε την ελληνική μουσική σκηνή

Ανανέωσε με Τσουγκαράκη ο ΑΠΑΣ Νάξου – Ανακοίνωση φιλικών αγώνων προετοιμασίας

Ο έμπειρος σέντερ συνεχίζει στη Νάξο, ενώ η ομάδα ανακοίνωσε το πρόγραμμα φιλικών για τον Σεπτέμβριο ενόψει της σεζόν 2025-26 στη National League 1.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Κακλαμανάκεια 2025» στην Αμοργό

Ο ΑΝΠΟ Αμοργού και ο Δήμος Αμοργού τίμησαν την Ολυμπιονίκη Ειρήνη Νίνου στην τελετή λήξης του θεσμού προς τιμήν του Νίκου Κακλαμανάκη.

Μύκονος: Τραγωδία σε ξενοδοχείο του Ορνού – Νεκρός 25χρονος σε ιδιωτική πισίνα δωματίου

Δύο νεαροί Βραζιλιάνοι βρέθηκαν αναίσθητοι σε πισίνα ξενοδοχείου – Ο ένας διασώθηκε, ο άλλος ανασύρθηκε νεκρός. Στο δωμάτιο βρέθηκαν σύριγγα και σακουλάκια με λευκή σκόνη.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πολιτικός Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 ετών

Γιος του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, υπηρέτησε τη δημοσιογραφία, την πολιτική και τον πολιτισμό

Αμοργός: Η «Γιορτή του Παστελιού» επιστρέφει στη Λόζα Χώρας

ην Κυριακή 24 Αυγούστου 2025 στις 20:00, ο Σύλλογος «Σημωνίδης» μας καλεί σε μια γιορτή γεύσεων, μουσικής και παράδοσης με παστέλι, ψημένη ρακή, χορό και τραγούδι ως το πρωί.

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Ανησυχία στην Τζια: Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας με δεκάδες περιστατικά καθημερινά

Περισσότερα από 80 περιστατικά την ημέρα στο Περιφερειακό Ιατρείο – Έχουν ενημερωθεί ΥΠΕ και ΕΟΔΥ.