Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟ: Ετοιμάζεται συγχώνευση με τον Ποδηλατικό Ομιλο Νάξου;

Πανναξιακός ΑΟ: Ετοιμάζεται συγχώνευση με τον Ποδηλατικό Ομιλο Νάξου;

|

Την 8η Φεβρουρίου οι εκπρόσωποι του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου συναντήθηκαν με τους ομολόγους τους, του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου και όπως όλα δείχνουν μέσω Γενικής Συνέλευσης (28/02) πάμε για συγχώνευση;

Δεν έπεσε ως βόμβα… Η αρχή είχε γίνει προφανώς αρκετό καιρό και τώρα απλά τρέχουμε τις εξελίξεις.. Την περασμένη Δευτέρα (08/02) στα γραφεία του Πανναξιακού ΑΟ πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε μέλη επιτροπών του Πανναξιακού ΑΟ και του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου και συζητήθηκε ενδεχόμενο και οι λεπτομέρειες συγχώνευσης των δυο σωματείων με απορρόφηση του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου από τον Πανναξιακό ΑΟ. Στόχος; η δημιουργία τμήματος ποδηλασίας στον Πανναξιακό ΑΟ, με σκοπό τη δημιουργία Ακαδημίας ποδηλασίας για τους μικρούς μας φίλους, τη διοργάνωση ποδηλατοβολτών, την εγγραφή του τμήματος στην ΕΟΠ και τη συμμετοχή σε αγώνες, καθώς και τη διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, διάθλων και τριάθλων στο νησί της Νάξου, στόχοι που δυστυχώς δεν έχουν επιτευχθεί έως σήμερα.

Και προφανώς τα πήγαν καλά… Και το λέμε αυτό γιατί σήμερα έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης στην σελίδα του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου ότι πάμε σε ..Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου (διά περιφοράς) ώστε να συζητηθεί και να ψηφιστεί το ενδεχόμενο συγχώνευσης.. Ιδού τι αναφέρει η ανάρτηση που φέρει την υπογραφή του Προέδρου, Ευθύμη Καραμπίνη…

Μετά από αίτηση του ενός πέμπτου (1/5) των μελών του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου, καλείστε την 28/02/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 έως 20:00, σε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Π.Ο.Ν., με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης:

Συγχώνευση του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου με τον Πανναξιακό Α.Ο. με απορρόφηση του πρώτου (Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου) από τον δεύτερο (Πανναξιακό Α.Ο.) και τη δημιουργία στον Πανναξιακό Α.Ο. τμήματος ποδηλασίας, με σκοπό τη δημιουργία ακαδημίας ποδηλασίας για τους μικρούς μας φίλους, τη διοργάνωση ποδηλατοβολτών, την εγγραφή του τμήματος στην ΕΟΠ και τη συμμετοχή σε αγώνες, καθώς και τη διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, διάθλων και τριάθλων.

Προς αποφυγή συγχρωτισμού και διασποράς του COVID-19 η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το νόμο διά περιφοράς και μέσω ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων, sms καθώς και με κάθε πρόσφορο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, messenger, viber κλπ.

Από σήμερα και έως 28/02/2021 και ώρα 20:00 μπορείτε να αποστέλλετε sms στο κινητό τηλέφωνο 6976395414 ή ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail ef-kar@otenet.gr ή μήνυμα στο messenger, viber, αναγράφοντας την πρόταση: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. και το ονοματεπώνυμο σας ή ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. και το ονοματεπώνυμο σας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την 07/03/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 έως 20:00 με τον ίδιο τρόπο δίχως νέα ειδοποίηση.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπόθεση …Νερό: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δονούσας ζητά επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής και δίκαιες χρεώσεις

Μετά την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια, διαμαρτύρεται και η Δονούσα για τις αυξήσεις - Τι ζητούν οι επαγγελματίες

Κύπελλο Ελλάδος: Πάλεψε η ΕΛΛΑΣ Σύρου αλλά ηττήθηκε (4-2) από τον Ατρόμητο, περιμένει εκτός έδρας το Αιγάλεω

Οι Συριανοί έδειξαν χαρακτήρα και πέτυχαν δύο γκολ, αποσπώντας το χειροκρότημα – Τιμήθηκε ο Μιχάλης Λυγνός πριν τη σέντρα

Νάξος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φωλιά Πράσινης θαλάσσιας χελώνας στις Κυκλάδες

138 νεοσσοί κατάφεραν να φτάσουν στη θάλασσα – Ένα μοναδικό γεγονός για το νησί και την προστασία της φύσης

Κάρπαθος: Γεννήθηκε το πρώτο φωκάκι της χρονιάς

Η πρώτη γέννηση μεσογειακής φώκιας (Monachus monachus) για το 2025 καταγράφηκε σε θαλάσσιο σπήλαιο – Σπάνια στιγμή για το απειλούμενο είδος

Αγιο Ορος: Εκοιμήθη ο Αγιορείτης Γέροντας Βασίλειος Γοντικάκης

Η εξόδιος ακολουθία αύριο στην Ιερά Μονή Ιβήρων – Ο λόγιος και πνευματικός καθοδηγητής που σφράγισε το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία

Μάρκος Καφούρος: Αναφορά για επαναφορά μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ μεταφέρει το ψήφισμα του Δ.Σ. Θήρας στον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις νησιωτικές περιοχές.

Παρέμβαση Φιλίππου Φόρτωμα για τις συντάξεις χηρείας του πρώην ΟΓΑ

Ερώτηση στη Βουλή για την άρση αδικιών του νόμου Κατρούγκαλου και την εξίσωση παλαιών και νέων συντάξεων χηρείας προς όφελος των δικαιούχων.

Φεστιβάλ Στρογγύλη On The Road: Μια μουσική βραδιά με το «The Hollywood Project»

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025 στον υπαίθριο χώρο μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό Θήρας, τρεις μουσικοί παρουσιάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια

Κύπελλο Ελλάδας: Από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ξεκινάει η μάχη της ΕΛΛΑΣ Σύρου (video)

Πρεμιέρα στη League Phase του κυπέλλου Ελλάδος, με τους Συριανούς να αγωνίζονται σήμερα στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Χώρα Νάξου: «Πάγωσε» το αίτημα κατοίκων για αλλαγή κυκλοφοριακού στη Μικρασιατών Προσφύγων

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για επικίνδυνες συνθήκες, ο Δήμος Νάξου απάντησε αρνητικά στο αίτημα αλλαγής κατεύθυνσης της ημικεντρικής οδού.

Νάξος: “Στάση” Σινούκ για παραλαβή ασθενούς από άλλο νησί, πριν αναχωρήσει για Αττική

Το είδαμε κι αυτό... Ελικόπτερο Σινούκ έμεινε στη Νάξο για αρκετά λεπτά περιμένοντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει άλλο ασθενή και να τον μεταφέρει στην Αττική

ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα: Μήνυση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά της “Κίνησης Πολιτών”

Η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε την άσκηση μήνυσης για ψευδή καταμήνυση, δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων – Αντιδράσεις μετά το Δελτίο Τύπου της Κίνησης «Σώστε τις Παραλίες της Νάξου».