Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠαμμηλιακός: Ενισχύει το τμήμα στίβου με το Δημήτρη Πάππα

Παμμηλιακός: Ενισχύει το τμήμα στίβου με το Δημήτρη Πάππα

|

Η “Τζαμάικα των Κυκλάδων” μοιάζει να αποκτά τον ιδανικό οδηγό της…

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πάππα, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του Παμμηλιακού, σε μία είδηση βόμβα για τον Κλασικό Αθλητισμό των Κυκλάδων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Παμμηλιακού, έπειτα από συζητήσεις, όπου διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων, αποφασίστηκε η συνεργασία που θα έχε ως στόχο την αναβάθμιση του τμήματος του Παμμηλιακού.

Πρόκειται για μία σπουδαία συνεργασία, καθώς η διοίκηση του Παμμηλιακού, έχει κάνει αξιαίπενες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια και πλέον με την ύπαρξη του γηπέδου, αλλά και την παρουσία του Δημήτρη Πάππα θα μπορέσει να υλοποιήσει πολλούς από τους μεγάλους στόχους.

Όπως είναι φυσικό η παρουσία του Δημήτρη Πάππα δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο τμήμα, καθώς η πολυετή του παρουσία στον χώρο, η αγάπη του για τον κλασικό αθλητισμό και πολύ περισσότερο οι γνώσεις του, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για αθλητές εκτός Μήλου που κάνουν πρωταθλητισμό σε πανελλήνιο επίπεδο.

Σε αναμονή λοιπόν περαιτέρω εξελίξεων…

Μέχρι τότε μένουμε στην ανακοίνωση του Παμμηλιακού, η οποία αναφέρει:

“Η αναβάθμιση του Μηλέικου αθλητισμού είναι για εμάς στον Παμμηλιακό, ένας στόχος διαχρονικός και αποτελεί μία διαρκή προσπάθεια για τα μέλη του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του τμήματος στίβου του συλλόγου μας έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πάππα, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο ως επικεφαλής του τμήματος.

Για τον Δημήτρη Πάππα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς η διαδρομή του στον αθλητισμό και στα διοικητικά όργανα του Κλασικού Αθλητισμού τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους παράγοντες στη χώρα μας.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Αιγαίου με πτυχίο στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, ενώ έχει αποκτήσει μεταπτυχιακά στις αθλητικές σπουδές και στην αθλητική γεωγραφία. Οι σπουδές του έχουν συντελέσει σημαντικά έτσι ώστε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων να συμμετάσχει σε πολλά Ευρωπαϊκά Προγράμματα που έχουν αποφέρει πολλά οφέλη για τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό στα νησιά μας.

Μαζί με την διοίκηση της τοπικής ένωσης, παρά τις δυσκολίες της νησιωτικότητας, έχουν καταφέρει να διαδώσουν τον κλασικό αθλητισμό σε όλα τα νησιά, ειδικά μέσα από τις δράσεις του Kids Athletics.

Σήμερα, ο Δημήτρης Πάππας είναι ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, έχοντας να επιδείξει σπουδαίο έργο. Στο διατελέσει στο παρελθόν μέλος της διοίκησης του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, όπου εργάστηκε συστηματικά και άοκνα για την στήριξη του νησιωτικού αθλητισμού.

Στα χρόνια της προσφοράς του έχει επιτελέσει μεγάλο έργο, ιδιαίτερα για τον αθλητισμό των Κυκλάδων, αλλά και για το σωματείο του ΑΟ Μυκόνου, όπου ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του τμήματος στίβου, που έφτασε στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας Κατάταξης.

Μετά από συζητήσεις που είχε ο κ. Πάππας με τον πρόεδρο του Παμμηλιακού, Μιχάλη Βαμβακάρη και με τα μέλη του ΔΣ, Αντιπρόεδρο, Στέλιο Λιβάνιο και Έφορο Στίβου, Δημήτρη Ζαγουρή, διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα και αποφασίστηκε από κοινό να προχωρήσει αυτή η συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα του τμήματος.

Στον σύλλογο μας ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ενταχθούν αρκετοί νέοι αθλητές, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Πάππα και μετρούν πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Πάππα στην οικογένεια του Παμμηλιακού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους…

Εκ της διοικήσεως”


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον ΧΥΤΑ Νάξου (video)

Η έγκαιρη επέμβαση απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς παρά τους δυνατούς ανέμους (video)

Νάξος: Νεκρή χελώνα Caretta caretta από χτύπημα προπέλας

Λίγες μέρες μετά τις θετικές ειδήσεις για φωλιές χελωνών στο νησί, ένα νέο περιστατικό υπενθυμίζει την ανάγκη προστασίας τους

Νάξος – Ο Αγγειοχειρουργός Γιώργος Σφυρόερας τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στο “Naxos Medical”

Ο Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Σφυροέρας διαθέσιμος για ραντεβού – Εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες

Το ΕΚΠΑ σύμβουλος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την προστασία της Καλντέρας Σαντορίνης

Ερευνητικό έργο έξι μηνών για την ανάλυση κατολισθητικών κινδύνων και την εφαρμογή μέτρων πρόληψης σε σημεία υψηλής διακινδύνευσης

«Η Αμοργός που έζησα», παρουσίαση του βιβλίου του Νικολάου Σίμου από τον “Σημωνίδη’

Κυριακή 17 Αυγούστου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμοργού υποδέχεται την πολύτιμη μαρτυρία ζωής και μνήμης ενός γνήσιου Αμοργιανού

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Κάτω Κουφονήσι: Ένας ναός κρυμμένος στη γη, φάρος πίστης κάθε Δεκαπενταύγουστο και ο “Σκοπελίτης” (video)

Από την εποχή της τουρκοκρατίας έως σήμερα, η παράδοση και η αγάπη των κατοίκων κρατούν ζωντανή τη γιορτή της Παναγίας, με τον «Σκοπελίτη» να τιμά κάθε χρόνο το μικρό εκκλησάκι. (video)

Πάρος – Κατερίνα Μονογυιού: Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων

Με κατάνυξη και συγκίνηση στους λαμπρούς εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο.

Η Νάξος τιμά τον Ιάκωβο Καμπανέλλη μέσα από τη ματιά του Μανόλη Σέργη

Παρουσίαση του βιβλίου Μελέτες Ναξιακής Λαογραφίας τ. Ε΄ – Μια γέφυρα ανάμεσα στη θεατρική δημιουργία και τη λαογραφία.

Κωμιακή: Φωτιά δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο σβήστηκε άμεσα

Η γρήγορη επέμβαση κατοίκων και Πυροσβεστικής απέτρεψε τραγωδία ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Νάξος: Χάος στο λιμάνι μετά το απαγορευτικό – Οι λιμενικοί κράτησαν την τάξη

Μέρα-ρεκόρ με 5.000 επιβάτες και 1.000 οχήματα σε λίγες ώρες, αλλά το Λιμενικό Σώμα διασφάλισε ομαλή αποβίβαση και επιβίβαση παρά τις ελλείψεις υποδομών.

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Νάξος – Μικρές Κυκλάδες: “Ο Σκοπελίτης προβάλλει ατρόμητος” (video)

“Ο Σκοπελίτης προβάλλει ατρόμητος” – Συγκινητική αναφορά στον ήρωα των Μικρών Κυκλάδων από τον Πέτρο Αξαόπουλο (video)