Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠάλεψε αλλά και πάλι δεν κέρδισε

Πάλεψε αλλά και πάλι δεν κέρδισε

|

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τα κορίτσια του Πανναξιακού που έχασαν το μεσημέρι της Κυριακής από τον Ολυμπιακό με 3 -0 σετ.  

Το δεύτερο φιλικό του Πανναξιακού με τον Ολυμπιακό μπορεί να μην ήταν … επίσημο, αλλά σίγουρα δεν ήταν κεκλεισμένων των θυρών, καθώς στις εξέδρες βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι…. Κάτι που ουδόλως απασχόλησε τους προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι για μία ακόμη φορά ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές με συνεχείς οδηγίες προς τις αθλήτριες τους. Ειδικά, ο τεχνικός του Πανναξιακού Ζόραν Κοβάζιτς που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δίνει οδηγίες και να καθοδηγεί τις αθλήτριες του με δεδομένο ότι είχε στο παρκέ κατά κύριο λόγο παίκτριες που είχαν στο προηγούμενο παιχνίδι λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Εξαίρεση αποτέλεσε η Τοτσίδου που έβγαλε δεύτερο σερί παιχνίδι σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ Λαδένη και Εμμανουηλίδου (όπως και οι δύο λίμπερο Κελεσίδου, Πολίτη) μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το προηγούμενο βράδυ.

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τις Κοσμά, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου και Κονόμι (η Μποσκάτσι όπως αναφέραμε δεν είναι καν στην Ελλάδα καθότι αγωνίστηκε με την Εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα) κέρδισε ακόμη πιο εύκολα – σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου – τον Πανναξιακό με 3-0 σετ. Από την πλευρά του ο Ζόραν Κόβαζιτς δεν χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τις Τσέσλαρ (πασοδόρο), Τσβετάνοβα, Σαλούστρου, Διώτη ενώ προσπάθησε να δώσει χρόνο σε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του. Στο πρώτο σετ, επικράτησε εύκολα ο Ολυμπιακός 25-15, στο δεύτερο ο Πανναξακός ήταν κοντά στο σκορ έως το 16-15 (ισόπαλος 8-8 και 13-13) ενώ στο 3ο σετ, οι «ερυθρόλευκες» ελάχιστα απειλήθηκαν (8 -5, 22-17 και 23-20) με την Αλίκη Κωνσταντινίδου για 2ο σερί παιχνίδι να σημειώνει τον τελευταίο πόντο του αγώνα…  Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε στο απόγευμα για την Αθήνα, ενώ τα κορίτσια του Πανναξιακού συνεχίζουν τις προπονήσεις ενόψει του επόμενου φιλικού που θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα το πρωί της Τρίτης.

Τα σετ του αγώνα: 15 – 25, 20 – 25, 20 – 25

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβασιτς): Πασσιά 1, Λαδένη 8 (1 ασ., 3 μπλ), Γιόβιτς 6 (1 ας.), Τοτσίδου 5, Εμανουηλίδου 3 (2 μπλ), Ριστιβόγιεβιτς 2, Κουτσιούκη 7 (2 μπλ), Κελεσίδου (λ), Πολίτη (λ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Τέζα 7, Λαμπρούση 6, Γιώτα 5, Κωνσταντινίδου 8, Βλαχάκη 9, Μπραμπόροβα 17, Κοκκινάκη (λ, 67%).


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον ΧΥΤΑ Νάξου (video)

Η έγκαιρη επέμβαση απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς παρά τους δυνατούς ανέμους (video)

Νάξος: Νεκρή χελώνα Caretta caretta από χτύπημα προπέλας

Λίγες μέρες μετά τις θετικές ειδήσεις για φωλιές χελωνών στο νησί, ένα νέο περιστατικό υπενθυμίζει την ανάγκη προστασίας τους

Νάξος – Ο Αγγειοχειρουργός Γιώργος Σφυρόερας τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στο “Naxos Medical”

Ο Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Σφυροέρας διαθέσιμος για ραντεβού – Εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες

Το ΕΚΠΑ σύμβουλος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την προστασία της Καλντέρας Σαντορίνης

Ερευνητικό έργο έξι μηνών για την ανάλυση κατολισθητικών κινδύνων και την εφαρμογή μέτρων πρόληψης σε σημεία υψηλής διακινδύνευσης

«Η Αμοργός που έζησα», παρουσίαση του βιβλίου του Νικολάου Σίμου από τον “Σημωνίδη’

Κυριακή 17 Αυγούστου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμοργού υποδέχεται την πολύτιμη μαρτυρία ζωής και μνήμης ενός γνήσιου Αμοργιανού

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Κάτω Κουφονήσι: Ένας ναός κρυμμένος στη γη, φάρος πίστης κάθε Δεκαπενταύγουστο και ο “Σκοπελίτης” (video)

Από την εποχή της τουρκοκρατίας έως σήμερα, η παράδοση και η αγάπη των κατοίκων κρατούν ζωντανή τη γιορτή της Παναγίας, με τον «Σκοπελίτη» να τιμά κάθε χρόνο το μικρό εκκλησάκι. (video)

Πάρος – Κατερίνα Μονογυιού: Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων

Με κατάνυξη και συγκίνηση στους λαμπρούς εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο.

Η Νάξος τιμά τον Ιάκωβο Καμπανέλλη μέσα από τη ματιά του Μανόλη Σέργη

Παρουσίαση του βιβλίου Μελέτες Ναξιακής Λαογραφίας τ. Ε΄ – Μια γέφυρα ανάμεσα στη θεατρική δημιουργία και τη λαογραφία.

Κωμιακή: Φωτιά δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο σβήστηκε άμεσα

Η γρήγορη επέμβαση κατοίκων και Πυροσβεστικής απέτρεψε τραγωδία ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Θυρανοίξια στο ανακαινισμένο μοναστηριακό συγκρότημα των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Γλινάδο Νάξου

Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου και πλήθους πιστών – Συγχαρητήρια σε Μητρόπολη, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές