Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΟ Ολυμπιακός δεν κάνει διακοπές, ετοιμάζει ήδη το ρόστερ της επόμενης χρονιάς

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει διακοπές, ετοιμάζει ήδη το ρόστερ της επόμενης χρονιάς

|

Ομάδα με υψηλούς στόχους και υποδειγματικές υποδομές που θα ζήλευε κάθε ελληνικός σύλλογος, Ο Ολυμπιακός  δεν αρκείται στα 7 σερί πρωταθλήματα τα πέντε νταμπλ και το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό τελικό του challenge cup.

Ο Ολυμπιακός, και πιο συγκεκριμένα το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, συνεχίζει να εργάζεται πάνω στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. 

Ομάδα με υψηλούς στόχους και υποδειγματικές υποδομές που θα ζήλευε κάθε ελληνικός σύλλογος, ο Ολυμπιακός  δεν αρκείται στα 7 σερί πρωταθλήματα τα πέντε νταμπλ και το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό τελικό του challenge cup.

Η ανανέωση του ερυθρόλευκου ρόστερ έχει αρχίσει με τις ανακοινώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. 

Η ομάδα του Πειραιά, έχει ήδη ανακοινώσει τις ανανεώσεις συμβολαίων με την πασαδόρο Στέλλα Χριστοδούλου για τρία χρόνια, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και η τριετείς ανανέωση της κεντρικής Κατερίνας Γιώτα.

Από το ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά θα απουσιάζει η Αρετή Τέζα μετά από πέντε χρόνια, έχοντας κατακτήσει με την φανέλα του συλλόγου ισάριθμα πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδας. Και φυσικά το ασημένιο μετάλλιο  του φετινού challenge cup.

Επίσης για την νέα σεζόν, από  την ενεργό δράση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ θα απουσιάζει και η Ζένια Τσίμα, καθώς η διεθνής ακραία αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να δώσει πρωτεύοντα ρόλο στην οικογένεια της. 

Η φετινή νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό, είναι παντρεμένη με τον προπονητή του Πανναξιακού, Γιώργο Ρούση η διαμονή του οποίου στη Νάξο κράτησε σε απόσταση το ζευγάρι που προφανώς για την νέα σεζόν θα θελήσει να ζήσει κοντά ο ένας στον άλλον.
Ωστόσο η Τσίμα, το δελτίο της οποίας θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στα γήπεδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει  αίτημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για δικαίωμα απόκτησης 4ης ξένης. Με βάση το ερυθρόλευκο αίτημα, η εν λόγω ξένη, που πιθανότατα θα αγωνίζεται ως ακραία, ξεκαθαρίζεται ρητώς πως ΔΕΝ  ΘΑ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά θα έχει δικαίωμα να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ώστε η ελληνική ομάδα να μπορεί να διεκδικήσει την διάκριση παίζοντας επί ίσοις όροις με τα μεγαθήρια της Ευρώπης.

Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει η ΕΟΠΕ να προχωρήσει σε κάποια τροποποίηση των κανονισμών της προκήρυξης, προκειμένου  η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να κάνει αποδεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και να ανάψει το “πράσινο φως” για την 4η ξένη.

Από την πλευρά του “δικού μας” Πανναξιακού, σιγή ιχθύος για τις επόμενες κινήσεις, ανανεώσεις ή προσθήκες στο ρόστερ του συλλόγου καθώς φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές  του σωματείου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους»: Το εργοστάσιο Ζησιμάτου ξαναζωντάνεψε στην Ερμούπολη

Μια βιωματική δράση του Cycladic Identity του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Hermoupolis Heritage, που ζωντάνεψε τη μνήμη της κλωστοϋφαντουργίας στη Σύρο

Γ. Πολυχρονάκος: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα νησιά σαν ενοχλητικές κουκίδες στον χάρτη»

Σφοδρή κριτική του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Bono, The Edge και Gavin Friday στην Αντίπαρο – Ιρλανδικό «άρωμα» ροκ στο Αιγαίο

Τρεις εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας ροκ σκηνής απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες

Μανιομανώλης: Ο παλικαράς ζωοκλέφτης από το Φιλώτι που έγραψε ιστορία στα Βουρλά

Απόγονος Κρητικών επαναστατών, μεγαλοβοσκός στη Νάξο και θρύλος για τα κατορθώματά του

Η ΕΑΣ Νάξου αποχαιρετά τον πρόεδρο της Κεραμωτής, Μανώλη Φακίνο

Συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Καπούνη για την απώλεια ενός αγωνιστή της αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου

Γ. Βρούτσης: «Ιστορική απόφαση η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για χωριά έως 1.500 κατοίκους – Μεγάλη ανάσα για τις Κυκλάδες»

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση και πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς αποτελεί «δικαίωση της πολιτικής μας», τονίζει ο Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Αλλαγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου – Η Ευθαλία Σπανού αντικαθιστά τον Νικόλαο Μοστράτο

Η παραίτηση του Νικολάου Μοστράτου και η ορκωμοσία της πρώτης επιλαχούσας του συνδυασμού «Πάρος, με Ευθύνη και Ενότητα»

Νάξος – Θεαματική μανούβρα του Hellenic Highspeed στο λιμάνι (video)

Το ταχύπλοο προσεγγίζει από Πάρο και Πειραιά και δένει σε μόλις 3 λεπτά με εντυπωσιακή ακρίβεια

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Τουρκία – Ισπανία, το ντέρμπι κορυφής και ποντάρουμε στα .. γκολ

Δύσκολη αποστολή για τη «Φούρια Ρόχα» στην Κωνσταντινούπολη – Στοίχημα με αξία το 2 & G/G

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.