Μετά από 14 χρόνια η Νάξος ανοίγει την αγκαλιά της για να υποδεχτεί και πάλι την κορυφαία διοργάνωση της Τελικής Φάσης Γυναικών της Ζ΄ Περιφέρειας (Αιγαίου) Βόλεϊ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Στο μίνι πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο νησί της Αριάδνης μεταξύ 11 και 15 Απριλίου, οι πέντε (5) πρωταθλήτριες ομάδες του Αιγαίου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο παρκέ του ΔΑΚ Νάξου, με τους οικοδεσπότες, Απόλλων Νάξου και Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να έχουν προγραμματίσει μία γιορτή του αθλητισμού.
Εκτός του πρωταθλητή Κυκλάδων, Απόλλωνα Νάξου, στην τελική φάση συμμετάσχουν οι πρωταθλητές: Πολυκράτης (Σάμος), Ροδίων Άθλησις (Δωδεκάνησα), Νηρέας Καρδαμύλων (Χίος) και ΑΣ Άθληση (Λέσβος).
Οι πέντε αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αιγαίου που στη συνέχεια θα αγωνιστεί σε μπαράζ με τους πρωταθλητές, Αθήνας, Πειραιά, Πελοποννήσου και Κρήτης με τις δύο πρώτες να παίρνουν την άνοδο για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Με την στήριξη των χορηγών η διοργάνωση θα έχει ζωντανή κάλυψη σε όλους τους αγώνες, καθώς και στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 12:00.
Το πρόγραμμα των αγώνων
Η αφίσα των αγώνων
Με πληροφορίες από τη σελίδα sportcyclades.gr