Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - Πανναξιακός ΑΟΝ: Καλώς ήρθες Γιώργο Δερμάτη

Νάξος – Πανναξιακός ΑΟΝ: Καλώς ήρθες Γιώργο Δερμάτη

|

Μετά από έξι χρόνια, ο Γιώργος Δερμάτης επιστρέφει στον Πανναξιακό ΑΟΝ και αναλαμβάνει να “αναστήσει” τα τμήματα υποδομής (και πάλι) από το μηδέν 

Τι είχαμε αναφέρει χθες; Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΝ ,όλο αυτό το διάστημα σχεδιάζουν το μέλλον του σωματείου έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό λειτουργίας του συλλόγου, αρχής γενομένης των υποδομών και ακαδημιών του Πανναξιακού. Στα τμήματα υποδομών ρίχνει το βάρος η διοίκηση καθώς σκοπεύει να εργαστεί σκληρά για την επιστροφή τους στις επιτυχίες και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή που θα οδηγήσει αυτή την προσπάθεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο σύλλογος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον προπονητή και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα βγει η επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα και τα social media του Πανναξιακού ΑΟΝ”.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και το όνομα του νέου τεχνικού – υπεύθυνου για τα τμήματα υποδομών, της βάσης για να λειτουργήσει μία ομάδα – δεν είναι άλλο, από του Γιώργου Δερμάτη… Του προπονητή που έχει συνδέσει το όνομά του με επιτυχίες τόσο στον Πανναξιακό ΑΟΝ όσο και με το Φιλώτι Νάξου όσον αφορά το τοπικό επίπεδο…. Ενώ φέτος (την σεζόν 20-21) ξεκίνησε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όμως η πανδημία και η διακοπή του πρωταθλήματος, τον έφερε αρχικά εκτός ομάδας και στη συνέχεια και πάλι στη Νάξο… 

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση μέσα από την επίσημη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ … 

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Δερμάτη για την ανάληψη της αναγέννησης των ακαδημιών και των υποδομών του συλλόγου.

Η Επιστροφή του Γιώργου Δερμάτη στον Πανναξιακό ΑΟΝ μετά από έξι χρόνια σηματοδοτεί μία νέα αρχή αναφορικά με τις αθλητικές ακαδημίες του σωματείου μας.

Ο Γιώργος Δερμάτης εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει στο βιογραφικό του έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανναξιακό ΑΟΝ καθώς ήταν από τους πρωτεργάτες για την ιστορική άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α1 volley league.

Ο Έλληνας προπονητής “δέθηκε” τόσο πολύ με τη Νάξο και τους ανθρώπους της, που έκτοτε επέλεξε να ζήσει μόνιμα στο νησί μας.

Με δεδομένη λοιπόν την αγάπη και το πάθος του για το βόλεϊ, είπε “ναι” σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, σε μία συνεργασία “ειδικών συνθηκών”.

Η αποδοχή της πρότασης μας από τον κ. Δερμάτη, μας τιμά ιδιαίτερα τόσο ως σωματείο αλλά και γενικότερα ως νησί καθώς οι γνώσεις και η εμπειρία του στο άθλημα της πετοσφαίρισης θα μεταφέρουν στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια για την συνέχεια τις αθλητικής τους καριέρας”.

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν…

Δημοσιεύτηκε από Pannaxiakos AON Volleyball στις Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στο τραπέζι και lockdown μετακινήσεων

Συναγερμός στο ΥΠΑΑΤ μετά την έξαρση κρουσμάτων. Σχέδιο άμεσης δράσης με ελέγχους, σταθμούς απολύμανσης και αυστηρή βιοασφάλεια· προειδοποίηση Τσιάρα για καθολική παύση μετακινήσεων αν δεν ανακοπεί η διασπορά.

Σύρος στο ισπανικό Viajar: «Βασίλισσα των Κυκλάδων» με ιστορία, αρχιτεκτονική και… off-season γοητεία

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ισπανίας (με έναν από τους πιο επιδραστικούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους παγκοσμίως) αφιερώνει διαδοχικά θέματα στη Σύρο, αναδεικνύοντας Ερμούπολη, Άνω Σύρο, μουσεία και παραθαλάσσια χωριά — με απήχηση 5,1 εκατ. αναγνωστών.

Αμοργός: Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιστρέφει για 16η χρονιά

Από 13 έως 18 Νοεμβρίου 2025, η Αμοργός γίνεται ξανά σημείο συνάντησης για τον τουριστικό και πολιτιστικό κινηματογράφο, με ισχυρή διεθνή συμμετοχή και ελληνική παρουσία.

Τέλος Κρουαζιέρας: 20,24 εκατ. σε 52 ημέρες, Πού κατευθύνονται τα έσοδα

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας μιλά για τα πρώτα έσοδα, την κατανομή τους σε Δήμους–λιμάνια–τουρισμό και το σχέδιο «πράσινης» αναβάθμισης στόλου και υποδομών.

«Θηραϊκές Τελετουργίες»: Παράδοση και μέλλον της Σαντορίνης στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας

Η έκθεση υδατογραφιών της Άρτεμης Χατζηγιαννάκη γίνεται αφετηρία μιας εκδήλωσης στις 19 Σεπτεμβρίου 2025

Σαντορίνη: Το Ίδρυμα «Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού» στήριξε την ολοκλήρωση του νέου νηπιαγωγείου Μεσαριάς

Με χρηματοδότηση 135.000 €, το Ίδρυμα συνέβαλε καθοριστικά στην αποπεράτωση του έργου, υπενθυμίζοντας την υποχρέωση αναγνώρισης της συνεισφοράς του.

Καναπές… στο δάσος: «φυσικό σαλόνι» στην έξοδο της Κωμιακής ζητά …σωστό καθιστικό

Κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια στο δρόμο Κωμιακής–Απόλλωνα εμφανίστηκε… σαλονάκι. Όμορφη ιδέα, λάθος υλικά: πρόταση για πετρόχτιστα πεζούλια ή ξύλινα παγκάκια, με πρωτοβουλία συλλόγων και Τοπικών Κοινοτήτων.

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Νερό–«χρυσάφι» στις Κυκλάδες: λειψυδρία, πισίνες και αφαλατώσεις εκτοξεύουν τους λογαριασμούς

Μήλος στα 4,5€/m³, Κουφονήσι έως 9,67€/m³: γιατί οι λογαριασμοί «φεύγουν», τι ζητούν κάτοικοι και επαγγελματίες, και ποιες λύσεις συζητούνται.

Εθνικό Απολυτήριο: Αλλαγές-τομή στο Λύκειο και στις εισαγωγές στα ΑΕΙ από το 2026

Ανεξάρτητη αρχή εξετάσεων, τράπεζα θεμάτων, ψηφιακός φάκελος μαθητή και βάση του 10 συνθέτουν το νέο πλαίσιο για το εθνικό απολυτήριο.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου