Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - Πανναξιακός ΑΟ: "Εσπασε" τα κοντέρ η Μαρία Κάσσου

Νάξος – Πανναξιακός ΑΟ: “Εσπασε” τα κοντέρ η Μαρία Κάσσου

|

Η Μαρία Κάσσου του Πανναξιακού ΑΟ ήταν νικήτρια στα 5.000μ. με 16.22.13 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Σπάει τα ρεκόρ και η Νάξος χαμογελάει… Η Μαρία Κάσσου ήταν νικήτρια στα 5.000μ. με 16.22.13 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η 1η νίκη και έπιασε το όριο για Κάλι.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση στη σεζόν. Το συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο μάλιστα, με το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας. Κατέρριψε μάλιστα το ατομικό της ρεκόρ (16:36.86), που είχε σημειώσει στις 15 Μαίου στη Νάξο.

Η δρομέας του Σταύρου Καρρέ και αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟ, έκανε μεγάλο ατομικό και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. 

Η Κάσσου ξεχώρισε από το ξεκίνημα στο προπορευόμενο γκρουπ, μετά τα πρώτα 1000μ οδήγησε εναλλάξ την κούρσα μαζί με τη Μαρινάκου και στο τέλος με περίσσιες δυνάμεις τερμάτισε πρώτη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ.

Δεύτερη ήταν η Ειρήνη Τσουπάκη με 16.52.22 και τρίτη η Ντενίσα Μπάλλα με 17.04.14. Η Αναστασία Μαρινάκου μπήκε στην κούρσα, αλλά φάνηκε πως είχε επηρεαστεί από την πρώτη της το Σάββατο στα 1.500μ. και εγκατέλειψε.

5.000μ. Γυναικών (12 πρώτες): Μαρία Κάσσου (Παναξιακός ΑΟ) 16.22.13, Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου) 16.52.22, Ντενίσα Μπάλλα (Πανελλήνιος ΓΣ) 17.04.14, Στεφανία Λεοντιάδου (ΜΕΑΣ Τρίτων) 17.11.04, Ζωή Ανδρικοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) 17.16.29, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας) 17.18.06, Ιφιγένεια Κασκανιώτη (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) 17.32.76, Ευγενία Παπαδημάτου (Ποσειδών Λουτρακίου) 17.34.15, Σταματία Νούλα (ΝΓΣ Θεσσαλονίκης Ηρακλής) 17.36.74, Ειρήνη- Ρία Μιχαλά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) 17.43.26, Νικολέτα Ραφαϊλάκη (ΑΟ Λασιθίου) 17.45.48, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΑΠΚ Νεάπολης) 18.09.90. 

Μέσα από τη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟ διαβάζουμε ” Η Πρωταθλήτρια μας Μαρία Κάσσου ήταν η νικήτρια στα 5.000μ. με 16.22.13 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η 1η νίκη της και έπιασε το όριο για το Κάλι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μας έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση στη σεζόν. Το συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο μάλιστα, με το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας. Η δρομέας του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου με προπονητή τον Σταύρο Καρρέ έκανε μεγάλο ατομικό και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Εκτακτο – Αταλάντη: Σεισμός τώρα (4,8 R), έγινε αισθητός στην Αττική

Σεισμική δόνηση 4,8 R στην Αταλάντη - Αισθητός στην Αττική - Τι λένε οι ειδικοί

Κύθνος – Βρυόκαστρο: Σημαντικά ευρήματα ήρθαν στο φως

Οι εργασίες της τελευταίας περιόδου εστίασαν στην ανασκαφή των κτηρίων της Ακρόπολης που είχαν έρθει στο φως κατά το 2021

Αμοργός: Εκεί όπου η προστασία του περιβάλλοντος συναντά την παράδοση

Στην Αμοργό ανταμώνουν το «Αμοργόραμα» και η «Γιορτή του Ψαρά»..Πότε; Τι θα συμβεί;

Στοίχημα – Ελλάδα (μπάσκετ): Πάμε ΟΑΚΑ και ποντάρουμε στον Αγραβάνη

Η πρόταση του Foxbet.gr έχει ... άρωμα μπάσκετ: Ξανά με Αγραβάνη και επιλογή στα φάουλ

Η συνηγορία του ποδοσφαίρου ή κάποιοι δικοί μου ηγέτες-ήρωες ποδοσφαιριστές…

Αρθρο του Ναξιώτη καθηγητή Λαογραφίας Μανώλη Σέργη με θέμα τους ποδοσφαιρικούς μας ήρωες

Fraport: Ζητάει αποζημίωση από το Ελληνικό δημόσιο για (άγνωστα) προβλήματα στα αεροδρόμια

Aπειλεί το ελληνικό δημόσιο η Fraport με αξίωση αποζημιώσεων για προβλήματα στα 14 αεροδρόμια

Εκλογές 2023 – Γ. Βρούτσης: Επίσκεψη στην Τήνο

Ο Γιάννης Βρούτσης - υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων - βρίσκεται στην Τήνο

Μύκονος: Κι όμως ανεστάλη η κατεδάφιση ακινήτου (!!!)

Δικαστήριο έδωσε 15νθήμερη προθεσμία στον ιδιοκτήτη να κατεδαφίσει, μόνο που η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει... προ διετίας.

Ουκρανία – Χερσώνα: Στις στέγες πέρασαν τη νύχτα οι κάτοικοι

Από εκρηκτικό μηχανισμό προκλήθηκε η κατάρρευση του φράγματος Νόβα Καχόβκα στην Ουκρανία, σύμφωνα με ειδικούς - Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Χερσώνα

Κορυδαλλός: ξεκαθάρισμα λογαριασμών με δύο νεκρούς

Από την επίθεση έπεσαν νεκροί οι Δ.Μ και Β.Ρ. Ο τελευταίος ήταν γνωστός στις Αρχές για τη συμμετοχή του σε ομάδες εκβιαστών και, στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία

Ταβέρνες σε Νάξο και Ηρακλειά ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδας

Τα 33 κορυφαία εστιατόρια και ταβέρνες παραδοσιακής κουζίνας στην Ελλάδα - Ποιες είναι στις Κυκλάδες

Νάξος – Μάιος: Οι κρατήσεις που δεν … εμφανίστηκαν και ο σωστός προγραμματισμός για οικονομικά εισιτήρια (video)

Μιχ. Κρητικός και Στ. Καπίρης μιλούν στο Mega για τις... ναξιώτικες προσδοκίες για το καλοκαίρι! (video)

Η Νάξος λέει “αντίο” στον μουσικό Νίκο Στεφ. Μαστρογιαννόπουλο

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 3.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου.

Νάξος: Περίοδος 50 ημερών, μεγάλα κόστη, δυσκολία εύρεσης προσωπικού (video)

Νάξος... Μιχάλης Κρητικός και Δημήτρης Καπούνης μιλάνε στο OPEN για τις προσδοκίες του φετινού καλοκαιριού και για τα προβλήματα πρωτογενή τομέα (video)

SeaJets: Από αύριο (02/06) το Speedrunner Jet στη γραμμή Μύκονο – Πάρο – Νάξο

Τι αλλάζει από αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου στα δρομολόγια της Sea Jets με επίκεντρο το Speedrunner Jet και το Champion Jet 1

Τήνος: Ακούμπησαν “Αικατερίνη Π” και “Champion Jet 1”, παραμένουν στο λιμάνι

Δεν υπάρχουν τραυματίες μόνο μικρές υλικές ζημιές - Καθυστερεί η αναχώρησή τους έως ότου επιθεωρηθούν και πάρουν βεβαίωση αξιοπλοΐας

Διεθνής ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Μαργαρίτης

Ντεμπούτο απόψε του Γιάννη Μαργαρίτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Socca της Γερμανίας

Νάξος: “Παραδόθηκε” ο δρόμος στην έξοδο του λιμανιού

Νωρίτερα και παρά την βροχή παραδόθηκε ο δρόμος στην έξοδο του λιμανιού της Νάξου - Τέλος η αμφιδρόμηση στην Παπαβασιλείου

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πάρος και Νάξος συγκεντρώνουν τους περισσότερους επισκέπτες

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Πάρος, η Νάξος, οι Κυκλάδες αλλά και η Πελοπόννησος με την Εύβοια, είναι οι τοποθεσίες που αναμένεται εφέτος να κινηθούν με σημαντικές πληρότητες.

Σαντορίνη: 37χρονος έπεσε από εξώστη στο Ημεροβίγλι

Νεκρός 37χρονος που έπεσε από εξώστη στο Ημεροβίγλι - Τα κάγκελα υποχώρησαν και ο 37χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό