Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - Μανωλάς: Διέψευσε τη φήμη για Ρόμα, εμπλοκή ΠΑΟΚ

Νάξος – Μανωλάς: Διέψευσε τη φήμη για Ρόμα, εμπλοκή ΠΑΟΚ

|

Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να βρίσκεται στη Νάξο και να κάνει προπονήσεις με τον Πανναξιακό ΑΟ, όμως το όνομά του βρίσκεται ψηλά στις λίστες για επιστροφή στη δράση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο πρωταθλητισμού…

Χθες, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έκανε λόγο για συζητήσεις μεταξύ της Ρόμα και του Κώστα Μανωλά, όμως ο ίδιος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βγήκε και διέψευσε την φημολογία αυτή λίγες ώρες αργότερα.

Νάξος: Ρόμα καλεί Κώστα Μανωλά…

Ο 33χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέβασε μία φωτογραφία του με την φανέλα της ιταλικής ομάδας και έγραψε στα ιταλικά πως ευχαριστεί όλους τους οπαδούς της Ρόμα για τα μηνύματά τους για την υποτιθέμενη επιστροφή του, ωστόσο τόνισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η Ρόμα μάλιστα απέκτησε πρόσφατα τον Ερμόσο ενώ σήμερα έκλεισε το deal και με τον Χούμελς.

«Έχω λάβει πολλά μηνύματα από χθες και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη που μου έδειξαν, αλλά δεν ισχύει τίποτα σε αυτά που διάβασα, πάμε Ρόμα!»

Υπάρχει και ο ΠΑΟΚ.. 

Οι ιταλοί πάντως επιμένουν.. Και από τη Ρόμα πάμε… Θεσσαλονίκη. Επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις με τον Κώστα Μανωλά.  Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Νίκολο Σίρα έγραψε το βράδυ της Τετάρτης ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον 33χρονο στόπερ, αλλά οι Θεσσαλονικείς ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Μανωλά. Ο έμπειρος στόπερ όντως προτάθηκε, αλλά ουδέποτε απασχόλησε σοβαρά τους Θεσσαλονικείς, με την περίπτωσή του να απορρίπτεται.

Η ανάρτηση του Ιταλού ρεπόρτερ 

Ο διεθνής (42 ματς κι ένα γκολ με την Εθνική) κεντρικός αμυντικός τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταθερή εικόνα. Η καριέρα του μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα τον Γενάρη του 2022 για τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε πτώση.

Ο Μανωλάς αγωνίστηκε σε 22 ματς με τους Πειραιώτες και κατόπιν μετακόμισε στην αραβική χερσόνησο για την Αλ Σαρτζάχ. Εκεί είχε 40 αγώνες και δύο ασίστ. Γύρισε στην Ευρώπη τον περασμένο Γενάρη για τη Σαλερνιτάνα, όμως, δεν κατάφερε να παίξει πολύ, αφού είχε κι ορισμένους τραυματισμούς. Έφυγε με τον υποβιβασμό του ιταλικού συλλόγου που έμοιαζε αναπόφευκτος ακόμα κι όταν επέλεξε να πάει εκεί ο Μανωλάς κι έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα.

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Distinguished Gentleman’s Ride: Κλασικές μοτοσυκλέτες, στυλ και σκοπός επιστρέφουν στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη συμμετέχει και φέτος στο Distinguished Gentleman’s Ride, την Κυριακή 18 Μαΐου, μια παγκόσμια εκδήλωση με vintage μοτοσυκλέτες και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ανδρική υγεία

Κατ. Μονογυιού: “Μητέρα, λέξη μικρή, μεγάλη όσο η ζωή”

Αρθρο της Κατερίνας Μονογυιού με αφορμή την "Γιορτή της Μητέρας"

Πανναξιακός ΑΟ: Λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Καλυθιών, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Σαρωνικό

Ο Πανναξιακός - χωρίς τον Μανωλά - κράτησε το μηδέν απέναντι στον δυνατό Απόλλωνα και παραμένει ζωντανός στη μάχη της ανόδου στη Γ’ Εθνική, μετά την 3η αγωνιστική των μπαράζ του 8ου ομίλου.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό, την Τετάρτη (14/05) ο ..τελικός επιβίωσης

Παρά την ήττα με 66-54 από τον Ιωνικό, ο Πανναξιακός έδειξε χαρακτήρα και ετοιμάζεται να απαντήσει δυναμικά στον 4ο αγώνα των τελικών της National League 2, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου στο ΔΑΚ Νάξου.

Μητρόπολη Παροναξίας: Με κατάνυξη και σεβασμό η μνήμη του Οσίου Φιλοθέου στη Μονή Θαψανών Πάρου

Η Πάρος τίμησε την ιερή μνήμη του Οσίου Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, με τη συμμετοχή πιστών και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλλινίκου.

Επεκτείνονται οι άγονες περιοχές: Οικονομικά κίνητρα για γιατρούς και οδοντιάτρους σε νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση ενισχύονται τα μέτρα προσέλκυσης μόνιμου προσωπικού στο ΕΣΥ – Ειδικές προβλέψεις για ιατρική στελέχωση σε δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές.

Σοκάρουν τα στοιχεία: Ένας στους επτά Έλληνες έχει βιώσει σεξουαλική βία ως παιδί

Τα ανησυχητικά ευρήματα διεθνούς μελέτης με επικεφαλής Ελληνίδα καθηγήτρια, Εμμανουέλα Γακίδου, αναδεικνύουν την έκταση ενός παγκόσμιου προβλήματος που αγγίζει και την ελληνική κοινωνία.

Σουδάν: Ο άγνωστος πυραμιδικός πολιτισμός που ξεχάστηκε από τον κόσμο

Παρά τις εκατοντάδες πυραμίδες και τα μνημεία της UNESCO, το Σουδάν παραμένει ένα θησαυροφυλάκιο του πολιτισμού που κανείς δεν τολμά να επισκεφθεί.

Η Νάξος μέσω της Φιλαρμονικής στο Μέγαρο Μουσικής: Όταν οι νότες έχουν ρίζες (video)

Η Φιλαρμονική Δήμου Νάξου συμμετείχε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στο Μέγαρο Μουσικής, δίνοντας το δικό της στίγμα σε μια βραδιά αφιερωμένη στις αόρατες δυνάμεις του πολιτισμού. (video)

Μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αιχμές Κικίλια για το μεταναστευτικό: “Δεν θα μας κουνά κανείς το δάχτυλο”

Ο Υπουργός Ναυτιλίας εξήγγειλε σημαντικές μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ενόψει καλοκαιριού, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί αυστηρά για τη στάση ευρωπαϊκών κύκλων και ΜΚΟ στο μεταναστευτικό.

Νάξος – Φιλώτι: Αντίο με σεβασμό και αγάπη στον Τάσο Τζιώτη, άνθρωπο του μέτρου και της προσφοράς

Ο Φιλωτίτης που δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα, μόνο έδινε—με τα χέρια, με την καρδιά, με την ψυχή του. Μια απώλεια που βαραίνει την κοινότητα, μια μορφή που δεν ξεχνιέται.

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Καλοκαιρινή εξόρμηση Raptor Club Greece στη Νάξο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες των εντυπωσιακών pick-up επιλέγουν Κυκλάδες και ξεκινούν από τη Νάξο, με ένα τριήμερο χαλάρωσης, εξερεύνησης και απολαυστικής οδήγησης

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Εκτακτο: Τέλος στα σουβλάκια της θείας Τασίας, ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι

Ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι Με catering και τιμολόγιο, το κοψίδι πλέον θα έχει και ΦΠΑ...

Νάξος – Νοσοκομείο: Λαπαροσκοπικός Πύργος μπαίνει σε λειτουργία μέσω δωρεάς

Με τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, το Νοσοκομείο Νάξου αποκτά σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που αλλάζει τα δεδομένα στις χειρουργικές επεμβάσεις