Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - ΛΕ.ΜΟ.Ν.: "Ξεκινάει το 5ο After Summer Moto Happening 2022

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: “Ξεκινάει το 5ο After Summer Moto Happening 2022

|

το 5ο After Summer Moto Happening 2022 είναι γεγονός… Ξεκινάει σήμερα (16/09) δείτε το πρόγραμμα 

Είναι γεγονός… Ξεκίνησε ως μία προσπάθεια ανάδειξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Νάξο κι έγινε θεσμός… 

Για 5η χρονιά η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) διοργανώνει το 5ο AAfter Summer Moto Happening  2022 , που έχει γίνει πια θεσμός στον χώρο του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού, και όχι μόνο, για ένα φανταστικό μοτό τριήμερο στο νησί της Νάξου !!

lemon1.jpgΕπίσημοι καλεσμένοι στο φετινό ASM 2022 είναι η ομάδα REM που κατασκεύασε την 1η Ελληνική ηλεκτρική αγωνιστική μοτοσυκλέτα, το HYPERION ( ΥΠΕΡΙΩΝ ) και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλη την διαδικασία επίτευξης αυτού του εξαιρετικά σπουδαίου εγχειρήματος με διεθνή αναγνώριση, στην παρουσίαση της. 

Επίσης ο Μοτοταξιδευτής Κωνσταντίνος Μητσάκης, ο οποίος θα μας πλοηγήσει στις όμορφες διαδρομές του με εικόνα και ήχο, και τέλος ο πολύπειρος Νικόλαος Σπανός Νικόλαος, εκπαιδευτής της φημισμένης σχολής μοτοσυκλετιστικής οδήγησης ALL ROAD TRAINING Και ο οποίος θα μοιράστει τα μυστικά της οδήγησης σε κάθε τερέν!!

Για άλλη μια χρονιά θα είναι κοντά μας ο δημοσιογράφος του ειδικού τύπου, Θανάσης Μουρίκης με το Moto In Action , για να καλύψει συνολικά την εκδήλωση.

Η YAMAHA Motodynamics αλλά και η MAKAN, θα μας συντροφεύσουν σε αυτό το άκρως ενδιαφέρον μοτοσυκλετιστικό τριήμερο!!!

Έχουν προγραμματιστεί όμορφες ασφάλτινες διαδρομές, καλύπτοντας όλα τα γούστα και επίπεδα!

Πρόγραμμα Εκδήλωσης ASM 2022

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 

12:30 Υποδοχή καλεσμένων στο λιμάνι .

12:45 Γνωριμία και ενημέρωση εκδήλωση στο ‘’RELAX’’ (Παραλία Νάξου) .

13:45 Γεύμα στο εστιατόριο ‘’RELAX’’ (Παραλία Νάξου ).

20:30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ , (ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ).

1) ΟΜΑΔΑ REM , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ 2ΟΟ+ , ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!

2) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΟΤΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΧΟΛΗΣ ALL ROAD TRAINING.

Σαββατο  17 Σεπτεμβρίου 

10:00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ , ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ‘’TOUR DE NAXOS’’, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΔΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΞΟΥ , ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!

16:00 ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ‘’ Η ΠΗΓΗ΄΄, ΠΟΤΑΜΙΆ ΝΑΞΟΥ.

21:00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ BEACH CLUB SANTANA, ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΝΑΞΟΥ.

1) ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΤΟΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΑΚΗ.

2) ΛΕ.ΜΟ.Ν ΠΑΡΤΑΡΑ!!!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 

10:30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ ΝΑΞΟΥ.

12:45 ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ‘’ΤΖΩΝΥΣ’’ ΣΤΟ ΣΑΓΚΡΙ ΝΑΞΟΥ.

17:20 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΞΟΥ, ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. 


 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Santorini Experience 2025: Ντρισμπιώτη, Μάλτση, Παπανικολάου, Ιακωβάκης δίνουν δυναμικό «παρών»

Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Santorini Experience 2025

Κόρωνος: Νέα δανειστική βιβλιοθήκη από τον Γιάννη Γερασιμίδη, πολιτιστική «ανάσα» στο χωριό

Μια ακόμη πρωτοβουλία του Γιάννη Γερασιμίδη που συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του τόπου, με στόχο να φέρει το βιβλίο πιο κοντά σε κατοίκους και επισκέπτες.

Νάξος: Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο ύψος του Λυκείου

Σπασμένος σωλήνας ύδρευσης πλημμύρισε τον δρόμο μπροστά στο ΓΕΛ «Μανώλης Γλέζος». Άμεση κινητοποίηση του Δήμου, αποκατάσταση της ζημιάς σε λίγες ώρες.

40 χρόνια Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με μια μοναδική δημιουργία του Δημήτρη Παπαϊωάννου

Η παράσταση THIS THAT KEEPS ON – a personal archaeology ζωντανεύει για μία μόνο βραδιά στο Ηρώδειο, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της «Μεταμόρφωσης» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Δημοσκόπηση: Πλειοψηφία Βρετανών υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα

Αυξανόμενη στήριξη καταγράφεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για την επιστροφή των Γλυπτών, ενώ ένας στους τρεις ζητά να επαναπατριστούν όλα τα αμφιλεγόμενα εκθέματα.

Τουρκία – Μεγάλη του Γένους Σχολή: Καμία εγγραφή νέων μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες

«Καμπανάκι» για τον ελληνισμό της Πόλης – Συνολικά 302 μαθητές φοιτούν φέτος στα ελληνικά σχολεία Κωνσταντινούπολης και Ίμβρου.

Γαύδος: 578 μετανάστες σε λιγότερο από 24 ώρες – Συναγερμός για τις τοπικές αρχές

Με 9 βάρκες έφτασαν εκατοντάδες μετανάστες στο ακριτικό νησί. Πλέον οι φιλοξενούμενοι στην Αγυιά Χανίων φτάνουν τους 1.139, με τις συνθήκες να χαρακτηρίζονται επικίνδυνες.

Αμοργός: Προβολή της ταινίας «Σινεμά ο Παράδεισος» με μουσική του Έννιο Μορρικόνε

Ο Σύλλογος «Νήσος Αμοργός» σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς τιμούν τον κινηματογράφο με την αριστουργηματική ταινία του Τζουζέπε Τορνατόρε στα Κατάπολα.

Φιλώτι -Εκκλησιαστικό και Λαογραφικό Μουσείο: Στην καρδιά της Νάξου, εκεί όπου οι παραδόσεις ζωντανεύουν

Ανάμεσα στις πλαγιές του Ζα, το κεφαλοχώρι αποκαλύπτει τη γοητεία των Κυκλάδων μέσα από τα σοκάκια, τις γιορτές και το Λαογραφικό του Μουσείο.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα: Μήνυση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά της “Κίνησης Πολιτών”

Η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε την άσκηση μήνυσης για ψευδή καταμήνυση, δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων – Αντιδράσεις μετά το Δελτίο Τύπου της Κίνησης «Σώστε τις Παραλίες της Νάξου».

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι