Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - ΛΕΜΟΝ: Ενα διαφορετικό τριήμερο δράσης

Νάξος – ΛΕΜΟΝ: Ενα διαφορετικό τριήμερο δράσης

|

Τα παιδιά της ΛΕΜΟ Νάξου υποδέχτηκαν φίλους από τη Λέρο αλλά και την Αθήνα σε ένα διαφορετικό τριήμερο δράσης εντός του νησιού (δείτε video)

Με βάση την πρώτη ενημέρωση το τριήμερο 18 -20 Σεπτεμβρίου θα είχαμε το καθιερωμένο After Summer Motohappening 2020 (!!) Δράση που έρχονταν από τα παιδιά της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου και είχε γίνει θεσμός…

Μάλιστα, όπως είχαμε διαβάσει στην σχετική ανακοίνωση στις αρχές της καλοκαιρινής περιόδου θα είχαμε «ένα τριήμερο γεμάτο μοτοεκδρομές , ψυχαγωγία και για τα υπόλοιπα … stay tuned !»

Έλα όμως που μας νίκησε ο κορωνοϊός… Όμως, το τριήμερο έγινε κανονικά… Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.. Και βρέθηκαν στη Νάξο αρκετοί φίλοι της μοτοσυκλέτας αλλά και της Νάξου.

Το πιο σημαντικό όμως; Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας έγιναν φίλοι της Νάξου, γιατί οι οικοδεσπότες – μέλη της ΛΕΜΟΝ – μέσα από ένα τριήμερο δράσης ανέδειξαν όλα τα μεγάλα και μικρά μυστικά του νησιού μου… Και όπως μάθαμε, οι φίλοι από τη Λέρο, αναχώρησαν ενθουσιασμένοι…

 

Ας δούμε τι αναφέρει στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης η ΛΕΜΟΝ μέσα από τη σελίδα της στα social media…

«18 με 20 Σεπτεμβρίου 2020…
Ένα τριήμερο που είχαμε προγραμματίσει το After Summer Motohappening 2020…
Οι συνθήκες και οι καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο καιρό όμως, μας οδήγησαν στην ακύρωση του event.
Υπήρξαν όμως κάποιοι που είπαν “Εμείς θα είμαστε εκεί για εσάς και τη Νάξο”!
Έτσι, εμείς αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να δείξουμε τη φιλοξενία μας για ακόμη μια φορά … μοτοσυκλετώντας !

Στην μοτοσυκλετιστική μας παρέα λοιπόν είχαμε τη Μοτολέσχη Λέρου (έπειτα από πολύωρο ταξίδι !!!), τον Τάκη Μαριολόπουλο – Motorcycle Republik • Hellenic Motorcycle Museum, τον Andreas Psyhogyios, φίλους μοτοσυκλετιστές μέλη της Λ.Ε.ΜΟΤ. Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών, και όπως κάθε φορά τους Θανάση Μουρίκη, Κυριακή Ζακχαίου και Μάριο Αθανασόπουλο, την ομάδα του Moto in Action, για την κάλυψη του οδοιπορικού μαζί με Yamaha T-MAX 560 και KAWASAKI Z H2 !

Τέλος, για ακόμη μια φορά είχαμε τη στήριξη της Blue Star Ferries, του Liana Beach Hotel & Spa και της Maro’s – Μαρω Ταβερνα Μαγειριο .

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΟΥΣ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας”


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αστροβραδιά στη Νάξο: Μια μοναδική εμπειρία παρατήρησης του ουρανού

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ερασιτεχνική Αστρονομική Ένωση, διοργανώνει απόψε μια μαγευτική βραδιά στο ΔΑΚ Νάξου με τηλεσκόπια και ξενάγηση στον νυχτερινό ουρανό.

«Εργοτάξιο η Κόρωνος» – Βελτιώσεις στον επαρχιακό δρόμο με στόχο την ασφάλεια

Το Επαρχείο Νάξου προχωρά σε παρεμβάσεις με νέα στηθαία και τοιχία, ενώ οι κάτοικοι θυμούνται τις δυσκολίες του παρελθόντος και ζητούν περισσότερα έργα.

Ενοικιάζεται μονοκατοικία στο Φιλώτι Νάξου

Ενοικιάζεται μονοκατοικία 70 m2 στο Φιλώτι της Νάξου

Εργαστήριο Καινοτομίας στη Νάξο: Από τη φαντασία στην πραγματικότητα με 3D εκτύπωση

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου, μαθητές και γονείς συναντιούνται σε μια ξεχωριστή εμπειρία δημιουργίας και γνώσης, με 3D σχεδίαση και τη θεωρία των Πολλαπλών Νοημοσυνών.

Έκτακτο δρομολόγιο του “HIGHSPEED 4” για την Αμοργό στις 15 Σεπτεμβρίου

Ενημέρωση για έκτακτο δρομολόγιο από τον δήμο Αμοργού

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

“Μια βραδιά κάτω από την ελιά 2025”: Το 4ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Νάξου συνδέει γαστρονομία, μουσική και παράδοση (αφίσα)

Το 4ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Μια βραδιά κάτω από την ελιά» (1–3 Οκτωβρίου 2025) στη Νάξο συνδυάζει γαστρονομία, μουσική και παράδοση με διεθνείς σεφ και τον Μανώλη Μητσιά.

Νάξος – Rugby League επιστρέφει: Ο Μανώλης Παπαντωνίου και το νέο ξεκίνημα με το Naxos Sphinx Rugby Club (video)

Στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων (101,3) ο προπονητής μίλησε για την προσπάθεια δημιουργίας νέας ομάδας με έδρα τη Μονή και όνειρο συμμετοχής στη Β’ Εθνική.

«Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος»: Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης ζωντανεύει στη σκηνή του Κηποθεάτρου Νίκαιας

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Ωδείου Τερψιθέας παρουσιάζει την κλασική σάτιρα του μεγάλου Ναξιώτη συγγραφέα, σε σκηνοθεσία Μάνου Χατζηγεωργίου.

Με την Ιωάννα Συνοδινού από την Αμοργό, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση, ανανεώθηκε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ., με συμμετοχή του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Σταύρου Ελληνιάδη και της φοιτήτριας Μαρούσας Σιδέρη.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Συγκέντρωση στη Νάξο για τα Τέμπη: Φωνή διαμαρτυρίας και διεκδίκησης δικαιοσύνης

Πολίτες της Νάξου ενώθηκαν στη φωνή διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών, ζητώντας απαντήσεις και απονομή δικαιοσύνης.

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media