Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση...

Νάξος – Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση (video – photos)

|

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε της αθλήτριες, τη διοίκηση και τον προπονητή του Απόλλωνα Νάξου κατά την έναρξη της σημερινής προπόνησης (19/4) στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς δέχτηκαν επίσκεψη από τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλήτριες Αιγαίου του Απόλλωνα που προετοιμάζονται για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α2 είδαν τον Υπουργό, ο οποίος βρίσκεται στο νησί του την Νάξου για τις γιορτές του Πάσχα και θέλησε να επισκεφθεί την ομάδα της Νάξου και να την συγχαρεί για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Μάλιστα, στο κλειστό της Νάξου κατέφθασε και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός και φυσικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Πολυκρέτης, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει στενή συνεργασία με τον Υπουργό.

Να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο κος Λιανός μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε ότι μπήκαν οι υπογραφές με την ανάδοχο εταιρεία για την πλήρη αναμόρφωση του χώρου μεταξύ κλειστού και ανοιχτού γηπέδου, προϋπολογισμού 2,4 εκατ, ευρώ…

VROUTSIS APOLLON 18
Πριν να συναντηθεί με τις αθλήτριες ο Υπουργός Γιάννης Βρούτσης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον Υπεύθυνος Αθλητικών Χώρων του Δήμου Νάξου, κ. Τάσο Βάβουλα, όπου διαπίστωσε ότι ναι μεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά δεν παύει να υπάρχουν αρκετές φθορές από τον χρόνο, καθώς το έργο βρίσκεται στην τρίτη δεκαετία από την κατασκευή του.

Μάλιστα, στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, κ. Λιανός, αφού χαιρέτησε τις ενέργειες του Γιάννη Βρούτση, παράλληλα αποκάλυψε ότι ήδη έχει δρομολογηθεί από τον ίδιο τον Υπουργό και θα κατατεθεί μελέτη για να γίνουν τα απαραίτητα έργα για να λάβουν οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάξου, στατική επάρκεια.

VROUTSIS APOLLON 35

Όσο αφορά τον Υπουργό, κ. Γιάννη Βρούτση, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα του Απόλλωνα, συνομίλησε με τις αθλήτριες, εξήρε το έργο του προπονητή, Γιάννη Φραγκίσκου και της διοίκησης και μίλησε για μία σειρά ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό και το βόλεϊ.

Ο κ. Βρούτσης στάθηκε στη μεγάλη μεταρρύθμιση του e-kouros που έχει δομηθεί επί των ημερών του και συνεχώς εξελίσσεται, όπως και για μία σειρά έργων που γίνονται σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στις Κυκλάδες, όπου στο άμεσα επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε σημαντικές και χαρμόσυνες ειδήσεις.

VROUTSIS APOLLON 29

Ο δραστήριος Κυκλαδίτης Υπουργός παραβρίσκεται σε μία σειρά εκδηλώσεων στην Πάρο και τη Νάξο αυτές τις μέρες, ενώ θα κάνει Aνάσταση στον ναό της Μητροπόλεως στη Χώρα της Νάξου.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Απόλλωνα Νάξου, που ήταν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη του Γιάννη Βρούτση,  δώρισαν στον Υπουργό μία φανέλα και ένα αναμνηστικό.

VROUTSIS APOLLON 47

Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα Νάξου: 

😉❤ Σήμερα (19/4) είχαμε την χαρά και την τιμή να μας επισκεφθεί ο συμπατριώτης μας, Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης και να μας συγχαρεί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αιγαίου στην κατηγορία Γυναικών.

☺️ Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους Ναξιώτες και τους Κυκλαδίτες να είναι στο τιμόνι του αθλητισμού της χώρας μας ένας συμπατριώτης μας, ο οποίος μάλιστα κατά κοινή ομολογία είναι ο πιο επιτυχημένος Υπουργός των τελευταίων δεκαετιών.

👉 Συνομίλησε με τις αθλήτριες μας και τη διοίκηση μας, ενώ παράλληλα ενημερωθήκαμε για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει πραγματοποιήσει στον Ελληνικό αθλητισμό.

👉 Μαζί με τον Υπουργό μας επισκέφθηκαν και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός και ο Αντιδήμαρχος, κ. Νικόλαος Πολυκρέτης. Τους ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξη που μας παρέχουν και είναι πάντα στο πλάι των αθλητριών που εκπροσωπούν το νησί μας.

❤⭕ Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Υπουργό μας Γιάννη Βρούτση για το μεγάλο έργο που έχει παράξει στον αθλητισμό της χώρας μας και τη μεγάλη στήριξη που παρέχει σε όλους τους συλλόγους των Κυκλάδων.

▶️ Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο έργο του δωρίσαμε στον Υπουργό μας μία φανέλα της ομάδας μας και ένα αναμνηστικό.

⭕ Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα συναντηθούμε ξανά, έχοντας σπουδαία πράγματα να ακούσουμε από τον ίδιο.

❤❤❤❤ Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα…

Με πληροφορίες από τη σελίδα SportCyclades.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Καμίνι η Ελλάδα! Στους 45.8°C η μέγιστη θερμοκρασία (Σκάλα Μεσσηνίας), στους 39°C η Ηρακλειά, 36°C η Σχοινούσα (πίνακας)

Πρωτοφανές θερμικό κύμα έπληξε τη χώρα – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες στις Κυκλάδες και η εικόνα της Νάξου

Η Γιορτή του Βοσκού “επιστρέφει” στην Κωμιακή με τυροκόμηση, μουσική και το «ταξίδι του μαλλιού»

Μια αυθεντική εμπειρία παράδοσης και γεύσης στην αυλή της Θεοσκέπαστης, με πρωταγωνιστές τους βοσκούς της Νάξου

Οι ψίθυροι της πέτρας: Η γλυπτική …ποίηση του Γιάννη Φραντζέσκου στον Καλόξυλο

Ο πολυδιάστατος Ναξιώτης δημιουργός σε μια μοναδική έκθεση γλυπτικής, ακολουθώντας το κάλεσμα των λίθων και της μνήμης – 26 και 27 Ιουλίου στην αίθουσα «Δρακούλη»

Κατασκευή Ιστοσελίδων Τουρισμού στη Νάξο με την υπογραφή Prime Digital & iArk Boutique Digital Agency

Η Νάξος, με τον τουρισμό της σε διαρκή ανάπτυξη, εμπιστεύεται την Prime Digital και την iArk Boutique Digital Agency για την επαγγελματική και στρατηγικά σχεδιασμένη κατασκευή ιστοσελίδων

Πολεοδομική επανεκκίνηση σε Αντίπαρο και Μικρές Κυκλάδες: Νέα Ειδικά Σχέδια για Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια και Δονούσα

Με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ξεκινά ένα ολιστικό πολεοδομικό σχέδιο που αλλάζει το αναπτυξιακό τοπίο σε πέντε νησιά των Κυκλάδων

Τα υδροπλάνα επιστρέφουν δυναμικά – Οι Μικρές Κυκλάδες στον χάρτη της αεροθαλάσσιας Ελλάδας

Μετά από χρόνια προσμονής, η Hellenic Seaplanes φέρνει το μέλλον της νησιωτικής συγκοινωνίας στις Μικρές Κυκλάδες – Από το Βόλο έως τη Δονούσα, το ταξίδι γίνεται εμπειρία.

Μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης από τον Έπαρχο Νάξου Ιωάννη Μαργαρίτη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

«Η πορεία δεν ορίζεται από μια χρονιά — το μέλλον είναι μπροστά για όλους», το μήνυμα του κ. Μαργαρίτη προς τους μαθητές των Κυκλάδων

Εξιτήριο για τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης μετά από καρδιολογική παρακολούθηση στο Γ.Ν. Σύρου

Ο Δήμαρχος Αλέξης Αθανασίου αισθάνθηκε δυσφορία και νοσηλεύτηκε στην καρδιολογική κλινική – Συστάσεις για περαιτέρω έλεγχο σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο

Υπέρ της Αυτοτέλειας: Ψήφισμα για τη Διατήρηση της ΥΔΟΜ στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Το Δημοτικό Συμβούλιο υπερασπίζεται την παραμονή της Υπηρεσίας Δόμησης στο νησιωτικό Δήμο, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες μιας πιθανής συγχώνευσης.

Σιωπηλά Αποκλεισμένοι: Η κραυγή των (απομακρυσμένων κυρίως) χωριών της Νάξου για δημόσια συγκοινωνία

Το “Δίκτυο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Νάξου” απευθύνει δραματική έκκληση για ίση μεταφορική μεταχείριση, καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις για ένα νέο μοντέλο προσβασιμότητας στα χωριά του νησιού.

“Μαχαιριά” στο λιμάνι της Νάξου: Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ νεαρών εργαζομένων

Ένα μεσημέρι του Ιουλίου μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου για περαστικούς και ντόπιους, όταν διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους γραφείου ενοικίασης εξελίχθηκε σε αιματηρό περιστατικό.

Νάξος – «Τέλος στα πρόστιμα, Δήμαρχε – Πεζοδρόμηση τώρα»: Η κραυγή μίας πόλης που πνίγεται

Αδικημένοι επαγγελματίες κρεμούν πανό αγανάκτησης στην καρδιά της Νάξου και ζητούν κάτι απλό: Ίδιους όρους για όλους.

Δικαστική δικαίωση για τους κατοίκους του Καλοξύλου, ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου τυροκομείου της ΕΑΣ Νάξου

Μετά από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα, το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά ακύρωσε την άδεια λειτουργίας του υπό ανέγερση τυροκομείου, δικαιώνοντας πλήρως τους περιοίκους

Όταν το GPS σε οδηγεί… σε αδιέξοδο: Τουρίστας σφήνωσε όχημα σε σοκάκι της Νάξου

Αμερικανός οδηγός ακολούθησε πιστά τις οδηγίες πλοήγησης και κατέληξε… στα στενά της Φουντάνας – Η φωτογραφία που έγινε viral και η ανάγκη για καλύτερη καθοδήγηση στους τουρίστες

Έκτακτα μέτρα στη Σέριφο λόγω υπερκατανάλωσης νερού – Απαγορεύσεις και πρόστιμα

Ο Δήμος Σερίφου καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση νερού λόγω αυξημένης κατανάλωσης και περιορισμένων αποθεμάτων – Πρόστιμα έως και 1.000€ για παραβάτες.

Δονούσα: Ο τραυματισμός κοπέλας από ομπρέλα (!!!) αποκαλύπτει μια τρύπα στο σύστημα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε απομονωμένη παραλία της Δονούσας και σώθηκε χάρη στην αλληλεγγύη ντόπιων και τουριστών — αλλά η πολιτεία έλειπε. Και την επόμενη φορά;

Αλυκό Νάξου: Κατεδαφίζεται το φάντασμα του ξενοδοχείου – Σώζεται το κεδροδάσος

Υπεγράφη η σύμβαση κατεδάφισης των ερειπίων στο Αλυκό – Ένα διαχρονικό «τραύμα» για τη Νάξο οδεύει προς θεραπεία μετά από δεκαετίες αδράνειας

Κυκλάδες – Ανατροπή στο τουριστικό χάρτη: Νάξος και Πάρος ανεβαίνουν, Μύκονος και Σαντορίνη «κατεβαίνουν»

Το καλοκαίρι του 2025 φέρνει ανακατατάξεις στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς – Η Νάξος και η Πάρος «λάμπουν» με αύξηση ζήτησης, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος μετρούν απώλειες και ανησυχίες

Θλίψη στη Σχοινούσα: Το ύστατο χαίρε στη Ρίτα Μούρτζη από τον Σύλλογο Σχοινουσιωτών

Μια αγαπημένη παρουσία του νησιού έφυγε πρόωρα – Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού και κάλεσμα για στήριξη στη μνήμη της

“Πλατιά” στη Γαλήνη Νάξου: Εκεί που η γεύση συναντά την παράδοση

Το εστιατόριο που ξανασυστήνει την κυκλαδίτικη κουζίνα με προϊόντα από τη γη της Νάξου – κι ένα αγρόκτημα που αφηγείται ιστορίες στο τραπέζι