Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση...

Νάξος – Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση (video – photos)

|

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε της αθλήτριες, τη διοίκηση και τον προπονητή του Απόλλωνα Νάξου κατά την έναρξη της σημερινής προπόνησης (19/4) στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς δέχτηκαν επίσκεψη από τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλήτριες Αιγαίου του Απόλλωνα που προετοιμάζονται για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α2 είδαν τον Υπουργό, ο οποίος βρίσκεται στο νησί του την Νάξου για τις γιορτές του Πάσχα και θέλησε να επισκεφθεί την ομάδα της Νάξου και να την συγχαρεί για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Μάλιστα, στο κλειστό της Νάξου κατέφθασε και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός και φυσικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Πολυκρέτης, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει στενή συνεργασία με τον Υπουργό.

Να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο κος Λιανός μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε ότι μπήκαν οι υπογραφές με την ανάδοχο εταιρεία για την πλήρη αναμόρφωση του χώρου μεταξύ κλειστού και ανοιχτού γηπέδου, προϋπολογισμού 2,4 εκατ, ευρώ…

VROUTSIS APOLLON 18
Πριν να συναντηθεί με τις αθλήτριες ο Υπουργός Γιάννης Βρούτσης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον Υπεύθυνος Αθλητικών Χώρων του Δήμου Νάξου, κ. Τάσο Βάβουλα, όπου διαπίστωσε ότι ναι μεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά δεν παύει να υπάρχουν αρκετές φθορές από τον χρόνο, καθώς το έργο βρίσκεται στην τρίτη δεκαετία από την κατασκευή του.

Μάλιστα, στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, κ. Λιανός, αφού χαιρέτησε τις ενέργειες του Γιάννη Βρούτση, παράλληλα αποκάλυψε ότι ήδη έχει δρομολογηθεί από τον ίδιο τον Υπουργό και θα κατατεθεί μελέτη για να γίνουν τα απαραίτητα έργα για να λάβουν οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάξου, στατική επάρκεια.

VROUTSIS APOLLON 35

Όσο αφορά τον Υπουργό, κ. Γιάννη Βρούτση, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα του Απόλλωνα, συνομίλησε με τις αθλήτριες, εξήρε το έργο του προπονητή, Γιάννη Φραγκίσκου και της διοίκησης και μίλησε για μία σειρά ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό και το βόλεϊ.

Ο κ. Βρούτσης στάθηκε στη μεγάλη μεταρρύθμιση του e-kouros που έχει δομηθεί επί των ημερών του και συνεχώς εξελίσσεται, όπως και για μία σειρά έργων που γίνονται σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στις Κυκλάδες, όπου στο άμεσα επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε σημαντικές και χαρμόσυνες ειδήσεις.

VROUTSIS APOLLON 29

Ο δραστήριος Κυκλαδίτης Υπουργός παραβρίσκεται σε μία σειρά εκδηλώσεων στην Πάρο και τη Νάξο αυτές τις μέρες, ενώ θα κάνει Aνάσταση στον ναό της Μητροπόλεως στη Χώρα της Νάξου.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Απόλλωνα Νάξου, που ήταν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη του Γιάννη Βρούτση,  δώρισαν στον Υπουργό μία φανέλα και ένα αναμνηστικό.

VROUTSIS APOLLON 47

Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα Νάξου: 

😉❤ Σήμερα (19/4) είχαμε την χαρά και την τιμή να μας επισκεφθεί ο συμπατριώτης μας, Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης και να μας συγχαρεί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αιγαίου στην κατηγορία Γυναικών.

☺️ Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους Ναξιώτες και τους Κυκλαδίτες να είναι στο τιμόνι του αθλητισμού της χώρας μας ένας συμπατριώτης μας, ο οποίος μάλιστα κατά κοινή ομολογία είναι ο πιο επιτυχημένος Υπουργός των τελευταίων δεκαετιών.

👉 Συνομίλησε με τις αθλήτριες μας και τη διοίκηση μας, ενώ παράλληλα ενημερωθήκαμε για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει πραγματοποιήσει στον Ελληνικό αθλητισμό.

👉 Μαζί με τον Υπουργό μας επισκέφθηκαν και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός και ο Αντιδήμαρχος, κ. Νικόλαος Πολυκρέτης. Τους ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξη που μας παρέχουν και είναι πάντα στο πλάι των αθλητριών που εκπροσωπούν το νησί μας.

❤⭕ Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Υπουργό μας Γιάννη Βρούτση για το μεγάλο έργο που έχει παράξει στον αθλητισμό της χώρας μας και τη μεγάλη στήριξη που παρέχει σε όλους τους συλλόγους των Κυκλάδων.

▶️ Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο έργο του δωρίσαμε στον Υπουργό μας μία φανέλα της ομάδας μας και ένα αναμνηστικό.

⭕ Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα συναντηθούμε ξανά, έχοντας σπουδαία πράγματα να ακούσουμε από τον ίδιο.

❤❤❤❤ Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα…

Με πληροφορίες από τη σελίδα SportCyclades.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αφιερωμένο στη Σαντορίνη το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Greek Hotelier

Το 6ο Περιφερειακό Συνέδριο της ΠΟΞ και το άρθρο του Αντώνη Παγώνη αναδεικνύουν την ανάγκη για βιώσιμες υποδομές, θεσμική στήριξη και στρατηγική αναβάθμιση του νησιού

Σαντορίνη – Πλατεία Σαρπάκη: Ο Δήμος Θήρας προκηρύσσει έργο ανάπλασης 520.800 €

Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την προκήρυξη Διαγωνισμού για την ανάπλαση της πλατείας Σαρπάκη – Ένα Εμβληματικό Έργο στην καρδιά των Φηρών

Καύσωνας στο Νότιο Αιγαίο: Οδηγίες προστασίας για πολίτες και επισκέπτες

Από 6 έως 9 Ιουλίου, θερμοκρασίες σε επικίνδυνα επίπεδα – Έκκληση για προσοχή σε ευπαθείς ομάδες και περιορισμό έκθεσης στον ήλιο.

«Φρουροί της Ιστορίας»: Το Ιστορικό Αρχείο Νάξου ανοίγει τις πόρτες του στη μνήμη και τη γνώση (video)

Η Μαργαρίτα Κουφοπούλου μάς ξεναγεί στον θησαυρό του νησιού – από το 1527 έως σήμερα – με αφορμή την έκθεση για τη Ναυτική Εβδομάδα 2025.

Πρωτοδικείο Νάξου: Υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης για “νέα στέγη” στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Στην πλατεία Πέτρου Ευριπαίου παραμένει η έδρα του Πρωτοδικείου Νάξου – Επίλυση του στεγαστικού ζητήματος με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ζητείται Πωλητής/Πωλήτρια στη Νάξο από εμπορική εταιρεία με έδρα την Αθήνα

Μόνιμη θέση πλήρους απασχόλησης για κάτοικο Νάξου – Παρέχεται εταιρικό αυτοκίνητο και tablet, σταθερός μισθός 1.275€ + bonus

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος το Σάββατο 5 Ιουλίου σε περιοχές της Χώρας Νάξου

Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες και διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου – Προσοχή στις εγκαταστάσεις που παραμένουν υπό τάση

Blue Star Ferries: Αλλαγή ώρας αναχώρησης (18:30) για το “BLUE STAR 1”

Το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 18:30 αντί για 17:30 – Δείτε το ανανεωμένο ωράριο για Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα

Νέα συνεργασία ΑΣΠΕ – NOVA με προσφορές κινητής για τα μέλη του Συνδέσμου Πολυτέκνων Νάξου

Εξαιρετικά πακέτα καρτοκινητής και επιπλέον επιλογές για συνδέσεις και διαδικτυακή τηλεόραση μέσω της νέας συνεργασίας

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Ζωντανά από την Πάρο για 2η μέρα στον ΣΚΑΪ (video)

Η εκπομπή με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή ταξιδεύει στην Πάρο, ανακαλύπτοντας ιστορίες ανθρώπων, γεύσεις, φυσική ομορφιά και δράσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Blue Star Ferries: Ακινητοποιημένα αύριο τα πλοία στο Νότιο Αιγαίο λόγω καιρικών συνθηκών

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες φέρνουν ακυρώσεις σε όλα τα κυριακάτικα δρομολόγια των Blue Star Naxos, Myconos, Delos και Paros – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Ουρές για μια αλλαγή εισιτηρίου στο λιμάνι της Νάξου, η κακοκαιρία φέρνει ταξιδιωτικό… μποτιλιάρισμα

Η απαγόρευση απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων φέρνει αναστάτωση σε εκατοντάδες επισκέπτες που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία της Νάξου για να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους

Ρευματοκλοπές σε τουριστικά νησιά: Ξενοδοχεία, καφέ και σούπερ μάρκετ «φούσκωσαν» το ταμείο τους σε βάρος όλων

Eκατοντάδες παραβάσεις σε Κρήτη, Ρόδο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά – Ηλεκτρική ενέργεια αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ κλάπηκε από επιχειρήσεις υψηλής κατανάλωσης

Ακυρώνονται τα δρομολόγια των HighSpeed 3 και 4 λόγω κακοκαιρίας

Η Hellenic Seaways ενημερώνει για την αναστολή των δρομολογίων της Κυριακής 29 Ιουνίου και τις προσωρινές αλλαγές στη ροή του προγράμματος των ταχυπλόων

BLUE STAR 1: Με καθυστέρηση και αλλαγές το αποψινό δρομολόγιο, χωρίς προσέγγιση στην Ανάφη

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, το πλοίο αναχωρεί τελικά στις 22:00 από Πειραιά, με τροποποιημένες ώρες άφιξης και χωρίς στάση στην Ανάφη

Fast Ferries: Λόγω καιρικών συνθηκών “δεμένα” αύριο τα πλοία…

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθηλώνουν τα πλοία της Fast Ferries και το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ – Αναλυτικά τα ακυρωμένα δρομολόγια για την Κυριακή 29 Ιουνίου

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Η κυρία Στέλλα της Νάξου: Η ζωντανή κλωστή της μνήμης και του Μικρασιατικού πολιτισμού

Στην ήσυχη διασταύρωση Καππαδοκίας και Μικρασιατών Προσφύγων, η Στέλλα Τσουνέλλη – Φουτάκογλου κρατά ανοιχτή τη γυάλινη πόρτα της ζωής, της μνήμης και της τέχνης

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας