Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝ. Σακελλαρόπουλος για Πανναξιακό και στάση δήμου: "Προσφέρει κάτι ψιλά ετησίως, ως...

Ν. Σακελλαρόπουλος για Πανναξιακό και στάση δήμου: “Προσφέρει κάτι ψιλά ετησίως, ως ο σύλλογος να είναι επαίτης”.

|

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων … Πανναξιακός ΑΟ .. .Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες…

Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας, Νίκος Σακελλαρόπουλος από τον Πειραιά κάνει παρέμβαση με άρθρο στα social media για τη σχέση της απερχόμενης δημοτικής αρχής με τον Πανναξιακό ΑΟ. Κι όπως τονίζει χαρακτηριστικά ” Πόσο κρίμα για τα παιδιά που έμειναν εκτός… Ούτε καν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια συμβάλλει ο Δήμος. Πόσο κρίμα! Λες και δεν υπάρχει η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της οποίας θα μπορούσαν να λυθούν τόσα προβλήματα….”

Η παρέμβαση μέσω social media του δημοσιογράφου – συγγραφέα Νίκου Σακελλαρόπουλου

“Ο Πανναξιακός αποτελεί τον σύλλογο «κόσμημα» της Νάξου. Έχει στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ιστιοπλοϊκό τμήμα. Εκατοντάδες παιδιά αθλούνται στις τάξεις του και αποφεύγουν λογής λογής κακοτοπιές. Δηλαδή, επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο.

Συνάμα «ταξιδεύει» τη Νάξο σε όλη την Ελλάδα και στις τάξεις της –στην ομάδα στίβου επί παραδείγματι- έχει ή έχουν περάσει αθλητές τεράστιου βεληνεκούς (Δήμητρα Ντόβα, Μαρία Κάσσου – Μαρία Μπελημπασάκη – Ανδρέας Δημητράκης- Πηνελόπη Βασιλοπούλου- Κων. Αναστασίου) και τόσοι άλλοι.

Τα θυμήθηκα αυτά, επειδή από τη Νάξο έμαθα ότι ο Δήμος είναι χαρακτηριστικά απών από τον σύλλογο πρεσβευτή του νησιού. Προσφέρει κάτι ψιλά ετησίως, ως ο σύλλογος να είναι επαίτης. Έμαθα ακόμη, ότι ο Πανναξιακός αναγκάστηκε να πάει με μισή ομάδα στους φετινούς «Αιγαιοποελαγίτικους αγώνες», λόγω οικονομικών δυσχερειών. Πόσο κρίμα για τα παιδιά που έμειναν εκτός…

Ούτε καν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια συμβάλλει ο Δήμος. Πόσο κρίμα! Λες και δεν υπάρχει η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της οποίας θα μπορούσαν να λυθούν τόσα προβλήματα….

Δεν λέω μη ψηφίσετε τον τάδε ή τον δείνα. Λέω ότι ο Δήμος Νάξου πρέπει να συμβάλλει γενναία στην κινητή διαφήμιση του νησιού, που είναι ο Πανναξιακός. Ανεξαρτήτως ποιος είναι δήμαρχος και ποιοι οι διοικούντες τον σύλλογο… Μακάρι κάποιοι να ξεπεράσουν τις μικρότητες…”

Ποιος είναι ...

Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Οικονομικά, πήρε πτυχίο εκτελωνιστή και ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Είναι από τους πρωτεργάτες της “Ελεύθερης Ραδιοφωνίας”, με την ενασχόλησή του από το 1987 στο “Κανάλι 1” του Πειραιά και, στη συνέχεια, σε άλλα ραδιόφωνα.

Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την παραγωγή στη δισκογραφία, ενώ στη δημοσιογραφική του πορεία πέρασε πολλά χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ.
Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στην εφημερίδα “Sportime”, εκδότης και διευθυντής στην “Αθλητική Ηχώ”, διευθυντής στην “Πειραϊκή Πολιτεία” και διευθυντής στο περιοδικό “Match Ball”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Χώρα Νάξου: Συνεδρίαση (19/09) Δημοτικής Κοινότητας — Στο τραπέζι αφαλάτωση, «οικόπεδα αεροπορίας» και πεζοδρόμια

Μετά από 20 μήνες αιτημάτων, τέσσερα κρίσιμα θέματα μπαίνουν στην Η.Δ. — Κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν το «παρών»

Λοβέρδος στη Νέα Δημοκρατία: Επίσημη προσχώρηση, παρασκήνιο και επόμενα βήματα

Συνάντηση στο Μαξίμου, μήνυμα διεύρυνσης προς το κέντρο και αντιδράσεις από τη Χ. Τρικούπη — Υποψηφιότητα στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Σίκινος: Εθελοντική αιμοδοσία 18–19 Σεπτεμβρίου στο σχολείο

Εθελοντική αιμοδοσία 18–19 Σεπτεμβρίου στο σχολείο της Σικίνου με την Ομάδα Αιμοδοσίας του Ερυθρού Σταυρού - Δύο ημέρες, τέσσερα ωράρια – «δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή» στο νησί

Βρούτσης: Οι Δήμοι μπορούν οποτεδήποτε να εκδίδουν άδειες λειτουργίας των αθλητικών τους εγκαταστάσεων

Επιστολή Γιάννη Βρούτση σε ΚΕΔΕ, Περιφέρειες και Ομοσπονδίες: χωρίς βεβαίωση απογραφής δεν ανανεώνονται άδειες και χάνεται η τρέχουσα χρηματοδότηση προσεισμικών ελέγχων.

Ρευματοκλοπές στις Κυκλάδες: Μύκονος πρώτη – «Κόκκινος συναγερμός» σε Τήνο, Σαντορίνη, Πάρο

Στοιχεία ΔΕΔΔΗΕ από τη ΔΕΘ: 15.554 περιστατικά το 2025 (+67%), πρόστιμα 58,5 εκατ.€. Έλεγχοι σε ξενοδοχεία–εστίαση–σούπερ μάρκετ, επιτάχυνση «έξυπνων» μετρητών ως το 2030.

ΥΠΑ: Ισχυρή άνοδος στη Σύρο (+105%) και δυναμική Νάξου (+19%) – Σταθερά ψηλά και η Πάρος

Σύμφωνα με τα στοιχεία Ιαν–Αυγ. 2025 της ΥΠΑ, τα αεροδρόμια των Κυκλάδων «τρέχουν» με αυξημένη ζήτηση. Ρεκόρ Αύγουστου για Σύρο, διψήφια άνοδος στη Νάξο, υψηλές επιδόσεις Πάρου.

Σύρος: Ξεκινάει η υποδοχή ασθενών στη νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας του Γ.Ν. Σύρου

Aπό αύριο Τετάρτη 17/09/2025 η Ογκολογική του νοσοκομείου δέχεται ασθενείς για προγραμματισμό θεραπειών – Χωρίς ραντεβού στην παρούσα φάση, στον 2ο όροφο.

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Πέθανε στα 89 ο θρύλος του Χόλιγουντ και ιδρυτής του Sundance

Σταρ των «Butch Cassidy», «The Sting» και «All the President’s Men», Οσκαρικός σκηνοθέτης του «Ordinary People» και καταλύτης του ανεξάρτητου σινεμά, αφήνει πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη.

Ίος: Τριήμερη (20-22/09) εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο (αφίσα)

Ενισχύεται η τράπεζα αίματος του νησιού· αναλυτικά οι ώρες και τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι αιμοδότες.

Άνδρος – Φωτιά στην Παλαιόπολη: Ήχησε το 112, ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη

Σε δύσβατο σημείο μεταξύ Κάτω Παλαιόπολης και Απροβάτου, με ισχυρούς ανέμους. 17 πυροσβέστες, πεζοπόρο της 1ης ΕΜΟΔΕ, 5 οχήματα, 2 αεροσκάφη & ελικόπτερο. Σε επιφυλακή κάτοικοι – δεν απειλούνται κατοικίες.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου

Νάξος: “Στάση” Σινούκ για παραλαβή ασθενούς από άλλο νησί, πριν αναχωρήσει για Αττική

Το είδαμε κι αυτό... Ελικόπτερο Σινούκ έμεινε στη Νάξο για αρκετά λεπτά περιμένοντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει άλλο ασθενή και να τον μεταφέρει στην Αττική

Χώρα Νάξου: «Πάγωσε» το αίτημα κατοίκων για αλλαγή κυκλοφοριακού στη Μικρασιατών Προσφύγων

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για επικίνδυνες συνθήκες, ο Δήμος Νάξου απάντησε αρνητικά στο αίτημα αλλαγής κατεύθυνσης της ημικεντρικής οδού.