Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜία ανάσα από την ολοκλήρωση

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση

|

Ο Κόβαζιτς έφυγε, η Επιτροπή μεταγραφών έως τις 24:00 θα πρέπει να έχει φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις της και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού είναι έτοιμη 

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών έφτασε. Η 7η Αυγούστου αποτελεί τη D-Day για τις μεταγραφές στο βόλεϊ γυναικών και ο Πανναξιακός οριστικοποιεί το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τις επίσημες ανακοινώσεις να έρχονται το αργότερο έως την Κυριακή. Όπως αναφέραμε το βράδυ της Τετάρτης είχαμε την πρεμιέρα των μεταγραφών, με το όνομα της Ναταλίας Μεταξά (23, 1,85 μ.) να είναι το πρώτο που επίσημα ανακοινώθηκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όμως, το ενδιαφέρον έγκειται στις επόμενες κινήσεις που θα ολοκληρωθούν απόψε έως τις 24:00 όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Χθες είχαμε την διαρροή της συμφωνίας με τις Σία Τοτσίδου και Ειρήνη Κελεσίδου. Η Τοτσίδου είχε δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση που έγινε από τον Πανναξιακό όπου και είναι αρχηγός. Η Κελεσίδου, η οποία βρίσκεται από σήμερα στην Πολωνία για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, με τον Ζόραν Κόβαζιτς να επιστρέφει, δεν θα μπορούσε να πει όχι, ξέροντας ότι με τον Σέρβο τεχνικό η βελτίωσή της θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Και βέβαια στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει από πέρυσι η διεθνής ακραία Παναγιώτα Διώτη, η οποία και συμπληρώνει την πρώτη τετράδα των αθλητριών του Πανναξιακού για την επόμενη χρονιά. 

Απορία αποτελεί το γεγονός ότι ο Πανναξιακός δεν έχει ανακοινώσει τον Ζόραν Κόβαζιτς, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, αναχώρησε χθες για την Αθήνα κι από εκεί για την πατρίδα του ώστε να επιστρέψει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για να ξεκινήσει η προετοιμασία ενώ έχει γίνει συζήτηση και για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν φέτος οι ακαδημίες του συλλόγου σε μία προσπάθεια να αναδειχτούν όσο το δυνατόν περισσότερα νέα κορίτσια.

Όμως, για να φτάσουμε στην δωδεκάδα χρειαζόμαστε οκτώ ακόμη αθλήτριες, τρεις μάξιμουμ αθλήτριες από το εξωτερικό. Τι περιμένουμε; Η Επιτροπή Μεταγραφών με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Καπίρη και τον Έφορο κ. Βιντζηλαίο δουλεύει ασταμάτητα ώστε να οριστικοποιήσουν το ρόστερ καλύπτοντας όλες σχεδόν τις απαιτήσεις του προπονητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα του κ. Κόβαζιτς βρίσκονται πολλά …ψηλά και νέα κορίτσια με εμπειρία από την Α1 γυναικών και τις εθνικές ομάδες, ενώ τουλάχιστον η μία από τις τρεις ξένες αθλήτριες έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με ιδιαίτερη επιτυχία. Και βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πρώτη ομάδα του Πανναξιακού θα ενταχθούν και κορίτσια από τις κορασίδες (σ.σ. για οικογενειακούς λόγους χάθηκε η Βαλληνδρά που έφυγε για την Αθήνα) ώστε να υπάρχει και το ντόπιο στοιχείο σε μία προσπάθεια να πάρουν παραστάσεις οι αθλήτριες μέσα από αγώνες… και βέβαια θα οριστικοποιηθεί το θέμα της Ξένιας Κακουράτου, η οποία ανήκει στον Πανναξιακό και όπως όλα δείχνουν σήμερα θα οριστικοποιηθεί η μετακίνησή της στην ΑΕΚ, όπως άλλωστε είναι και η επιθυμία της αθλήτριας για επιστροφή στην Αθήνα. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πάρος στην κορυφή: Το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2025 σύμφωνα με το Travel + Leisure!

Η Πάρος εκθρονίζει κορυφαίους προορισμούς και κερδίζει την 1η θέση στη λίστα «World’s Best Awards» – Πέντε ελληνικά νησιά στις 15 κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης.

Πρεμιέρα στην Αμοργό για την εκπομπή «Χωρίς Πυξίδα» της ΕΡΤ1 με την Πηνελόπη Πλάκα και τον Γιάννη Φραγκίσκο

Η Αμοργός των πανηγυριών, των μονοπατιών, της ψημένης ρακής και της αγνής ομορφιάς υποδέχεται την ταξιδιωτική σειρά της ΕΡΤ1 που εξερευνά το Αιγαίο χωρίς χαρτί και πυξίδα.

Ο Τάσος Δούσης «μετακομίζει» στον ΣΚΑΪ – Τέλος εποχής για τις «Εικόνες» στο Open

Ο γνωστός ταξιδιωτικός δημοσιογράφος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ – Στο τραπέζι και νέο τηλεοπτικό project

Η Νάξος στέκεται αλληλέγγυα στον Παλαιστινιακό λαό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές και πολιτιστικές δράσεις για τη γενοκτονία στη Γάζα – Δυναμική η παρουσία του κόσμου στις ομιλίες, την πορεία και τις συναυλίες

Δημήτρης Καρούσης: «Ο αθλητισμός της Νάξου δεν μπορεί να ζει στη ζητιανιά» (video)

Με αφορμή τη συμμετοχή του Πανναξιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, ο Δημήτρης Καρούσης μιλά για την αξία του αθλητισμού στο νησί και την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των σωματείων από Δήμο, φορείς και κοινωνία.

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Έκτακτη σύσκεψη για τη χρηματοδότηση του νέου αεροδρομίου Πάρου στο Υπουργείο Οικονομικών

Συνάντηση του Δημάρχου Πάρου με τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών για την εξεύρεση πόρων που θα ενισχύσουν τις υποδομές του αναπτυσσόμενου αεροδρομίου του νησιού.

Η Νύχτα των Κεριών στο Terra Grazia: Πανσέληνος, κρασί και καλοκαιρινή μαγεία στη Νάξο

Το Σάββατο 9 Αυγούστου, το οινοποιείο Terra Grazia προσκαλεί το κοινό σε μια εμπειρία μοναδική, με φόντο την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, ζωντανή μουσική και το φως εκατοντάδων κεριών.

Μανουρομελέτα: Η παραδοσιακή ναξιώτικη ομελέτα με την αυθεντική μανούρα

Μια απλή, αγνή και απολαυστική συνταγή από την Απείρανθο της Νάξου, με τη σφραγίδα της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης.

Η Αμοργός στηρίζει τη Μαρία Φανουρία Τζιβελέκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης

Ο Δήμος Αμοργού καλύπτει μέρος των εξόδων της παραολυμπιονίκη και απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης για τη στήριξη της αποστολής της στη Σιγκαπούρη.

Νάξος: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων βάζει “όρια” στην Πορτάρα, τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων βάζει “όρια” στην Πορτάρα – Τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση - Όταν ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος, η προστασία γίνεται μονόδρομος

Ο Tom Hanks στη Νάξο: Στιγμές απλότητας, χαμόγελα και μια σέλφι στην Απείρανθο

Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις

Κυκλάδες: Γυρίζουν την πλάτη στα «χρυσά» νησιά, “χαμένη” και η Αμοργός, σταθερή η Νάξος

Υψηλές τιμές και οικονομική πίεση στρέφουν Έλληνες και ξένους σε εναλλακτικούς, οικονομικότερους προορισμούς

Νάξος – Τραγαία: Όταν η προσπάθεια γράφει ιστορία, Επιτυχίες για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου (πίνακας)

Με δάκρυα συγκίνησης, χαμόγελα και βαθιά υπερηφάνεια, οι μαθητές του ΓΕΛ Τραγαίας πέτυχαν σπουδαίες εισαγωγές στις Πανελλαδικές 2025 — αποδεικνύοντας πως τα μεγάλα όνειρα ανθίζουν και στα μικρά σχολεία

Αμοργός: Ένταση και επεισόδια στο πανηγύρι της ψημένης ρακής μετά από πολιτικό σύνθημα

Απρόσμενη τροπή πήρε το παραδοσιακό γλέντι στα Κατάπολα, όταν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσαν αντιδράσεις, λογομαχίες και τελικά, διακοπή της γιορτής.

Hellenic Seaways: Το “HIGHSPEED 4” αντικαθιστά το “HELLENIC HIGHSPEED”, ποιος ο λόγος;

Αλλαγή πλοίου στη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Κατάπολα – Επιστροφή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Seaways

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Πανελλαδικές 2025: «Πνοή» επιτυχίας για τους μαθητές της Νάξου

Μαθητές και μαθήτριες του φροντιστηρίου «ΠΝΟΗ» στη Νάξο διακρίνονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πού πέρασαν και τι βαθμούς συγκέντρωσαν

Έλενα Ξενάκη: Από το Σαγκρί Νάξου στην κορυφή του κόσμου με την Εθνική Πόλο (video)

Η MVP του παγκόσμιου τελικού μιλά με συγκίνηση για το χρυσό μετάλλιο, τις θυσίες, την ομάδα της καρδιάς της και το αίτημα για ένα κολυμβητήριο αποκλειστικά για την Εθνική – Μια Νάξια ψυχή που εμπνέει. (video)

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο δεύτερος γύρος, εκλογές τον Νοέμβριο, Νέο όριο το 42% για εκλογή Δημάρχου

Η κυβέρνηση φέρνει ριζικές αλλαγές στον εκλογικό νόμο για δήμους και περιφέρειες – Τέλος ο δεύτερος γύρος, λιγότεροι υποψήφιοι και αλλαγές στη σταυροδοσία.