Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜεταγραφές και φιλικά στο προσκήνιο

Μεταγραφές και φιλικά στο προσκήνιο

|

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επόμενη ελληνίδα αθλήτρια με την οποία έχει συμφωνήσει όμως έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα των φιλικών όπου ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνει και αγώνα στη Πάρο για τα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο νησί 

Την ώρα που το γραφείο τύπου του Πανναξιακού ΑΟΝ συντάσσει την ανακοίνωση για το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα (λίμπερο ή κεντρική ιδού η απορία;) που θα συμπληρώσει το παζλ των μεταγραφών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, ο προπονητής Γιώργος Ρούσης σχεδιάζει τα πλάνα του σχετικά με την προετοιμασία αλά και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα της Νάξου ενόψει της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Του Μπάμπη Ιωσηφίδη 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr η ημερομηνία που έχει αποφασιστεί για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας είναι η 1η Σεπτεμβρίου ενώ δεν είναι λίγα και τα φιλικά που βρίσκονται στα σκαριά. Στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας τα κορίτσια του Πανναξιακού δεν αποκλείεται να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό της Πάρου καθώς το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως ο σύλλογος έχει δεχτεί πρόταση να παρεβρεθεί στα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Πάρου. Να σημειωθεί εδώ ότι και το 2010 – 11 ο Πανναξιακός είχε αγωνιστεί κόντρα στον Ηφαιστο Θήρας (νυν ΑΟ Θήρας) στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου στη Σαντορίνη 

Όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και το (απόλυτα επιτυχημένο) τουρνουά “Μαρία Μπεμπέτσου – Τζανίνη” όπου πέρυσι συμμετείχαν ο πρωταθλητής και κυπελούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Μάριτσα, ο Άρης Θεσσαλονίκης και φυσικά ο διοργανωτής Πανναξιακός ΑΟΝ. Μετά την εμπειρία της περσινής διοργάνωσης ο Πανναξιακός φιλοδοξεί να καθιερώσει σε θεσμό το τουρνουά με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως φέτος θα συμμετέχει ομάδα-έκπληξη αναβαθμίζοντας το ακόμα περισσότερο με το κλειστό της Νάξου “Δημήτρης Περιστεράκης” να μετατρέπεται σε χώρο γιορτής του βόλεϊ.  

Στα μεταγραφικά της ομάδας, μετά τις Κουβανές Ροντρίγκεζ και Αλβάρεζ που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, την απόκτηση της Μαρίας Οικονομίδου αλλά και την ανανέωση των Τοτσίδου – Δρακουλίδου,  η διοίκηση του Πανναξιακού ετοιμάζεται να δώσει στην δημοσιότητα τις επόμενες ώρες το όνομα ακόμα μίας αθλήτριας που θα στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας τη σεζόν 2016-17. Να σημειώσουμε ότι ο Πανναξιακός έχει ολοκληρώσει τις συμφωνίες αλλά περιμένει τις τελικές υπογραφές των αθλητριών ώστε να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των αθλητριών που θα στελεχώσουν το ρόστερ… 

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του Πανναξιακού πως βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία οι κάρτες ελευθέρας εισόδου (διαρκείας) ενώ από χτες διατίθονται και οι κάρτες μέλους του συλλόγου σε ένα κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό του νησιού να σταθεί δίπλα στην ομάδα που φέτος θα είναι πρεσβευτής της Νάξου και των Κυκλάδων στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ με την εμπειρία που απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια λειτουργεί σαν σωματείο-πρότυπο για πολλές ομάδες με τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον σύλλογο να δίνουν την ψυχή τους  ώστε το μότο “το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται…” να μέινει ζωντανό.

Πηγή: SportCyclades.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Διακοπή σήματος της ΕΡΤ από τις 13 Αυγούστου – Χωρίς κρατικά κανάλια και ραδιόφωνα

Στο «σκοτάδι» η κεντρική Νάξος λόγω βλάβης στις κεραίες αναμετάδοσης στο όρος Ζας. Τα ιδιωτικά κανάλια εκπέμπουν κανονικά.

24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 28 Αυγούστου – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και αλλαγές πτήσεων

Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο με αφορμή το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο. Στάση εργασίας από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας – Τι ανακοίνωσαν AEGEAN και Olympic Air.

Εκλογικός νόμος: Σενάρια αλλαγών στη Ν.Δ., ο πήχης, το μπόνους και οι …χαμένες έδρες

Παρά τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη, στο εσωτερικό της Ν.Δ. φουντώνει η συζήτηση για παρεμβάσεις στον εκλογικό νόμο και την αυτοδυναμία. (παραδείγματα)

Δωρεάν μετακινήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία Αιγαίου & Ιονίου από το 2026, τι αναφέρει ο κος Βρούτσης

650 σωματεία και 35.000 αθλητές ωφελούνται από την απόφαση για δωρεάν ακτοπλοϊκές μετακινήσεις στα νησιά. - Το σχόλιο του κου Βρούτση

200 χρόνια «Ελπίς» – Σημαντικό αρχειακό έργο για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

18.000 έγγραφα και εκατοντάδες φάκελοι ταξινομήθηκαν, φωτίζοντας την ιστορία της δημόσιας υγείας στη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Η πατρίδα στην καρδιά – Το ταξίδι, η ξενιτιά και η επιστροφή (video)

Μια λογοτεχνική αφήγηση από την Στέλλα Νικολάκη για τον καημό της ξενιτιάς και τη γλυκιά ελπίδα της επιστροφής (video)

Νάξος: Αγνοείται η «Κανέλλα», έκκληση από τα μέλη του ταξιδιωτικού πρακτορείου Naxos Tours

Η αγαπημένη μασκότ της παραλίας λείπει εδώ και πέντε ημέρες – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Εγκρίθηκε: Δωρεάν μετακίνηση για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Μεγάλη νίκη για τον νησιωτικό αθλητισμό μετά το αίτημα του Γ. Λεονταρίτη – Τα σωματεία θα ταξιδεύουν χωρίς κόστος με τα επιδοτούμενα πλοία.

Πάρος: Σύλληψη 33χρονου για τον βιασμό 24χρονης Γαλλίδας

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 33χρονος αλλοδαπός στην Πάρο, μετά από καταγγελία 24χρονης Γαλλίδας για βιασμό.

Νάξος – Κατερίνα Καμπανέλλη: «Στόχος η δημιουργία φεστιβάλ στη Νάξο με επίκεντρο το έργο του πατέρα μου» (video)

Συγκινητική συνέντευξη της κόρης του Ιάκωβου Καμπανέλλη για το Θεατρικό Μουσείο στη Νάξο και τα σχέδια για ένα ετήσιο φεστιβάλ.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Ανησυχία στην Τζια: Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας με δεκάδες περιστατικά καθημερινά

Περισσότερα από 80 περιστατικά την ημέρα στο Περιφερειακό Ιατρείο – Έχουν ενημερωθεί ΥΠΕ και ΕΟΔΥ.