Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜε Προμπονά και Καρλοβιτς συνεχίζει δυνατά ο ΑΜΣ Φιλωτίου

Με Προμπονά και Καρλοβιτς συνεχίζει δυνατά ο ΑΜΣ Φιλωτίου

|

Η νέα σεζόν βρίσκει τον ΑΜΣ Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» σταθερό στις αξίες του, με στόχο την ανάπτυξη και τη στήριξη του ποδοσφαιρικού του τμήματος.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Προμπονά, ο οποίος θα συνεχίσει να καθοδηγεί την αντρική ομάδα με όραμα, πειθαρχία και πάθος. Παράλληλα, θα έχει ρόλο και στην Ακαδημία, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει ο σύλλογος στην ανάπτυξη και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.

Σημαντική είναι και η ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Ευάγγελο Καρλοβιτς, ο οποίος απέδειξε την αξία του την περσινή χρονιά. Με επιστημονική γνώση, επαγγελματισμό αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση, στάθηκε δίπλα στους αθλητές, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση τραυματισμών, στην πρόληψη και στη διατήρηση της αγωνιστικής ετοιμότητας.

Με τον Προμπονά στον πάγκο και τον Καρλοβιτς στην ιατρική φροντίδα, ο ΑΜΣ Φιλωτίου πορεύεται με σιγουριά στη νέα αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας να χτίζει ένα υγιές περιβάλλον για τους αθλητές και την τοπική κοινωνία.

Οι σχετικές ανακοινώσεις από τον ΑΜΣ Φιλωτίου μέσω των social media 

⚽ Ο Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Προμπονά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος θα συνεχίσει να καθοδηγεί την αντρική ομάδα ποδοσφαίρου, έχοντας την ευθύνη να τη διατηρήσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, με όραμα, πειθαρχία και πάθος. Παράλληλα, αναλαμβάνει και πάλι τμήμα της Ακαδημίας μας, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη σημασία που δίνει ο σύλλογος στην ανάπτυξη και ανάδειξη των νέων αθλητών.

Η παρουσία του σε δύο τόσο κρίσιμα κομμάτια του συλλόγου μας —την αντρική ομάδα και την ακαδημία— δείχνει την εμπιστοσύνη που έχουμε στο πρόσωπό του, αλλά και την ουσιαστική του συμβολή στην πορεία και στο μέλλον του ποδοσφαίρου στο Φιλώτι.
Με εμπειρία, γνώση και αγάπη για το άθλημα, ο Γιώργος Προμπονάς συνεχίζει να αποτελεί βασικό στήριγμα της οικογένειας του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ».

 

💪 Η φροντίδα των αθλητών μας στα καλύτερα χέρια
💪 Η δύναμη του ΖΕΥΣ μεγαλώνει με τον Ευάγγελο Καρλοβιτς

Ο Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ «Ο ΖΕΥΣ» ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον φυσικοθεραπευτή Ευάγγελο Καρλοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της αντρικής ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Η παρουσία του κ. Καρλοβιτς στο σύλλογό μας την περασμένη χρονιά αποδείχθηκε ανεκτίμητη. Με τον επαγγελματισμό, την επιστημονική του γνώση και την αφοσίωσή του στους αθλητές, συνέβαλε καθοριστικά στην αποκατάσταση τραυματισμών, στην πρόληψη προβλημάτων και στη γενικότερη αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών μας.

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας, με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και άριστη γνώση σύγχρονων μεθόδων όπως Manual Therapy, PNF και Bobath, ο Ευάγγελος Καρλοβιτς έχει χτίσει ένα όνομα που εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στη Νάξο και όχι μόνο.
Πέρα όμως από την επιστημονική του κατάρτιση, ξεχωρίζει για την ανθρώπινη προσέγγιση και το γνήσιο ενδιαφέρον του για κάθε αθλητή. Δεν αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές μόνο ως αθλητές, αλλά πρώτα ως ανθρώπους, κάτι που τον καθιστά πολύτιμο μέλος της οικογένειας του ΖΕΥΣ.

Η ανανέωση αυτής της συνεργασίας είναι για εμάς μια ανανέωση εμπιστοσύνης σε έναν άνθρωπο που απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί με ήθος και αφοσίωση δίπλα στον σύλλογο και τους αθλητές του. Η αντρική μας ομάδα συνεχίζει έτσι να έχει δίπλα της έναν επιστήμονα που αποτελεί εγγύηση για την υγεία, την ασφάλεια και την αγωνιστική της συνέχεια.
Καλωσορίζουμε ξανά τον Ευάγγελο Καρλοβιτς στην οικογένεια του ΖΕΥΣ και του ευχόμαστε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά συνεργασίας, γεμάτη υγεία και δύναμη για όλους!

#ΑΜΣΦιλωτίου #ΖΕΥΣ #Νάξος #Ποδόσφαιρο #Προμπονάς #Καρλοβιτς #Ακαδημία #ΝέαΣεζόν


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Πολυχρονάκος: «Τα νησιά σώζονται από τους ανθρώπους τους – Η Κυβέρνηση απαξιώνει την νησιωτικότητα» (video)

Ο Γ. Πολυχρονάκος μιλά για τον τουρισμό, τα προβλήματα υποδομών, το μεταφορικό ισοδύναμο και τις κυβερνητικές εξαγγελίες της ΔΕΘ

Καθολική Εκκλησία: Ο Carlo Acutis, ο πρώτος «millennial» άγιος της Βρετανίας

Ο 15χρονος που έφυγε πρόωρα από λευχαιμία και έμεινε γνωστός ως «ο influencer του Θεού», αγιοποιήθηκε πανηγυρικά στο Βατικανό.

Αναβάθμιση του λιμένα Ρίβα στη Θηρασιά, προμελέτη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας

Στόχος η βελτίωση της προσβασιμότητας και η ανάπτυξη της Θηρασιάς με έργα που θα επιτρέψουν τον ελλιμενισμό περισσότερων σκαφών και την ταυτόχρονη προσέγγιση δύο ακτοπλοϊκών πλοίων.

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ενισχύεται με νέο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Σημαντικές προσθήκες σε Γενική Ιατρική, Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό Τμήμα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νησιού.

Αναβαθμίσεις σε σχολικές μονάδες της Σύρου από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Παρεμβάσεις μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» και άλλων πόρων, με στόχο ασφαλή και λειτουργικά σχολεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Γιώργος Λεονταρίτης: «Η μείωση ΦΠΑ πρέπει να ισχύσει και για τις Κυκλάδες»

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ζητά επανεξέταση της απόφασης για τον ΦΠΑ στα νησιά, επισημαίνοντας ότι το μέτρο αφορά την οικονομία και τη νησιωτικότητα, όχι τον πληθυσμό ή τη γεωγραφία.

Γιώργος Χατζημάρκος: «Ιστορική δικαίωση για τα νησιά η μείωση ΦΠΑ – Συνεχίζουμε τον αγώνα για όλους»

Μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου σχολιάζει τα μέτρα για ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ στη νησιωτική Ελλάδα.

Νάξος – Δήμος: Παράταση έως 31 Οκτωβρίου για τις εργασίες στο αεροδρόμιο

Καθυστερήσεις στις πληρωμές οδήγησαν σε διακοπή εργασιών – Ζητήματα με αγωγούς και κτηριακές υποδομές επισημάνθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Βράβευση νέων φοιτητών από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλλης” θα τιμηθούν οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το «ζήτημα της Σίφνου» στη χαρτογραφία του Πτολεμαίου

Η υπερβολική απεικόνιση του μεγέθους του νησιού στον χάρτη της Οικουμένης και η ιστορική της σημασία λόγω των ορυχείων αργύρου και μολύβδου.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.