Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜανωλάς: "Με περιμένουν με καλή διάθεση στο Μπερναμπέου"

Μανωλάς: “Με περιμένουν με καλή διάθεση στο Μπερναμπέου”

|

Η ισπανική εφημερίδα “Marca” βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα στην Τριγκόρια για μια μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Μανωλά, ο οποίος μίλησε για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Ρεάλ, το γκολ με τη Μπαρτσελόνα, τις φιλοδοξίες του και όχι μόνο. – Και μάθαμε το αγαπημένο του τραγούδι, ποια ομάδα υποστήριζε μικρός και γιατί φοράει το “44” 

Ο Κώστας Μανωλάς αντιμετωπίζει στην Μαδρίτη την Ρεάλ… Στην πρεμιέρα του Champions League, η Ρόμα καλείται να αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου τα τρία τελευταία χρόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Τετάρτης (19/9, 22:00) στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.  Και ο Ναξιώτης διεθνής αμυντικός είναι στην επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο λόγος; Μα πολύ απλά πέρυσι είχε ρίξει νοκ άουτ με δικό του γκολ την Μπαρτσελόνα  ε και φίλοι της Ρεάλ δεν ξεχνούν.  Η ισπανική “Marca” βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα στην Τριγκόρια, ώστε να περάσει από… ανάκριση τον διεθνή σέντερ μπακ,….  Ο Μανωλάς μίλησε για πολλά θέματα. Για το ματς με τη Ρεάλ, τον σεβασμό στην ιστορία της, στην έλλειψη φόβου ασχέτως του μεγέθους του αντιπάλου, το γκολ με τη Μπαρτσελόνα που θεωρεί ως το καλύτερο στην καριέρα του, τις φιλοδοξίες του για το μέλλον και όχι μόνο.

Δύο ημέρες νωρίτερα και σε ανάκριση από τους τιφόζι των «Τζιαλορόσι» μας είχε ενημερώσει για πιο προσωπικά θέματα.. Όπως; «Το είδωλό μου ήταν και είναι ο θείος μου Στέλιος Μανωλάς, ο καλύτερος Έλληνας κεντρικός αμυντικός τα τελευταία 20 χρόνια… Χόμπι μου, Το ψάρεμα και το κυνήγι και διάλεξα το Νο 44 γιατί μου άρεσε ο αριθμός 4, αλλά στον Ολυμπιακός δεν ήταν διαθέσιμο και πήρα το 24. Στη Ρόμα αυτόν τον αριθμό είχε ο Φλορέντσι. Το 34 είχε ο Ναϊνγκολά και έτσι πήρα το 44 “. Στη συνέχεια αποκάλυψε το αγαπημένο του τραγούδι «θέλω να την ξαναδώ” του Πάνου Κιάμου και τέλος το φαγητό που λατρεύει στη Ρώμη; ριζότο με κολοκυθάκια”.

Οσο για τα αθλητικά θέματα; Με βάση αυτά που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sdna.gr “

Για τον ίδιο: «Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα τα δίνει όλα για την ομάδα του, αλλά νομίζω πως ο οπαδός στην Ισπανία με θυμάται για το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι λογικό γιατί βοήθησε για να φτάσει η ομάδα μου στα ημιτελικά».

Για το ματς της Ρόμα με τη Ρεάλ: «Πρέπει να πάμε στο Μπερναμπέου και να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά με θετική σκέψη. Πάντα. Πρέπει να αμυνθούμε όλοι και να επιτεθούμε όλοι μαζί. Μια ομάδα δεν εξαρτάται από τους τέσσερις της άμυνας ή τους τρεις της επίθεσης. Είναι θέμα όλων».

Για τους στόχους της Ρόμα: «Η Ρόμα είναι μια ομάδα που φτιάχνεται. Χάσαμε μερικούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι αλλά να κάνουμε σωστά τα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Και την επόμενη σεζόν πρέπει να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα και να παίξουμε στο Champions League. Ξέρουμε ότι η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ιταλία, αλλά περιμένουμε την ευκαιρία μας. Στο Champions League έχουμε ως στόχο να προκριθούμε από τον όμιλο και μετά να πάμε βήμα βήμα».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Έχει τους καλύτερους παίκτες και είναι η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κατακτήσει το Champions League τρεις φορές σερί. Έχει παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και χαρακτήρα. Έχασαν τον Ρονάλντο, αλλά συνεχίζουν να είναι το ίδιο καλοί».

Για την υποδοχή από τους φίλους της Ρεάλ: «Θα είναι ευχαρίστησή μου που θα αγωνιστώ στο Μπερναμπέου και μακάρι να κάνω ένα καλό παιχνίδι με την ομάδα μου. Θα τα δώσω όλα. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα με δικό μου γκολ, μια ομάδα με τόσους τίτλους. Δεν ξέρω αν είμαι είδωλο για τους οπαδούς της Ρεάλ, αλλά για μένα θα με ευχαριστήσει οι φίλοι της Ρεάλ να με υποδεχθούν με όμορφο τρόπο. Ξέρω ότι το Μπερναμπέου με περιμένει».

Για το γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Ήταν η πιο χαρούμενη μέρα μου στο ποδόσφαιρο. Μπορέσαμε και αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα, μια ομάδα με μεγάλη δύναμη, με τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Πικέ. Ήταν μοναδικό συναίσθημα, απίστευτο, μεγάλης ευτυχίας. Δεν σκεφτόμουν τίποτα, αλήθεια. Απλά ήθελα να ζήσω τη στιγμή στο τέλος του αγώνα με τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας. Ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά».

Για το δίλημμα Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα: «Είναι δύο τεράστιες ομάδες. Όταν ήμουν μικρός υποστήριζα την ΑΕΚ, ήταν η ομάδα μου. Και οι δύο είναι καλές ομάδες, από τις καλύτερες του κόσμου, αλλά σήμερα είμαι Ρόμα. Μικρός ήμουν ΑΕΚ, μετά υπέγραψα στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν κάτι διαφορετικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει μιλήσει με τη Ρεάλ για μεταγραφή: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τη Ρεάλ. Μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα, αλλά εγώ δεν μίλησα με κανέναν».

Για τον Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια είναι σε ένα απίστευτο επίπεδο. Είναι ο καλύτερους του κόσμου. Έχει σκοράρει πάρα πολλά γκολ, έχει κατακτήσει Champions League, Euro και έχει κάνει πάρα πολλά καλά παιχνίδια. Είναι σε ένα απίστευτο επίπεδο και είναι λογικό να μιλάνε γι’ αυτόν».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Εγγαρές: Εφυγε από τη ζωή η Ελενα Κοντοπίδη, αύριο (26/03) η εξόδιος ακολουθία

Σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή η Ελενα Κοντοπίδη, σύζυγος του γιατρού Δημήτρη Μπάκαλου - Αύριο (26/03) η εξόδιος ακολουθία στις Εγγαρές

Παναθηναϊκός: Στροφή στα νιάτα, το καλοκαίρι θέλει να επενδύσει σε νεαρούς σε ηλικία παίκτες

Στροφή στα νιάτα επιχειρεί ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι - Ποιοι φεύγουν και γιατί; Οι σκέψεις για μεταγραφές

Κέα: Eβδομάδα ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία

Κέα - Ενημέρωση: Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία - Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας αγάπης!

Τήνος: Λέει “όχι” στις στρατηγικές επενδύσεις

Ο δήμος Τήνου προτείνει την απαγόρευση των στρατηγικών επενδύσεων στον τουρισμό και τη δημιουργία ΕΣΧΑΣΕ

Σουηδία: Οι καταναλωτές μποϊκοτάρουν τα σούπερ μάρκετ λόγω υψηλών τιμών

Η διαμαρτυρία κατά της αύξησης των τιμών των τροφίμων: για μία εβδομάδα δεν θα κάνουν αγορές σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και αλυσίδες λιανικής

Νάξος – Δημοτικό Σχολείο Χειμάρρου: Εργαστήρι αύριο (26/03) με θέμα “Οι μικροί και μεγάλοι επιστήμονες”

Μία ακόμη δράση από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χειμάρρου Νάξου - Ποια θα φιλοξενηθεί από τους εκπαιδευτικούς και το θέμα του εργαστηρίου

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ωρα για play off, αύριο (26/03) η πρώτη μάχη με την Ηλιούπολη

Μπαίνει στα Play Off ο Πανναξιακός. Πρώτος τελικός αύριο Τετάρτη (ώρα έναρξης 14:30) με την Ηλιούπολη στο ”Δ. Περιστεράκης”

Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 – Προκριματικά: Ανώτερη η Νορβηγία, εύκολο το over με το Ισραήλ

Ισραήλ - Νορβηγία: Δείχνει ανωτερότητα στο 2.32! - Γιατί ποντάρουμε στη Νορβηγία και στο διπλό με over για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026

Μητρόπολη Παροναξίας – Σαγκρί: Ο Εσπερινός της εορτής του Ευαγγελισμού

Μητρόπολη Παροναξίας: Ο Εσπερινός της εορτής του Ευαγγελισμού στο Σαγκρί

Νάξος: Παιδική Χαρά Αγ. Μηνά ή, αλλιώς, “γήπεδο εκρήξεων”…

Παιδική Χαρά Αγ. Μηνά: Ή, αλλιώς, «γήπεδο εκρήξεων»… Το σπασμένο τζάμι και η πετρούκλα μες στο σπίτι…

Νάξος: Παιδική Χαρά Αγ. Μηνά ή, αλλιώς, “γήπεδο εκρήξεων”…

Παιδική Χαρά Αγ. Μηνά: Ή, αλλιώς, «γήπεδο εκρήξεων»… Το σπασμένο τζάμι και η πετρούκλα μες στο σπίτι…

Νάξος – Αγιος Αρσένιος: Ο βοριάς ξερίζωσε φοίνικα στο προαύλιο του Αγίου Σπυρίδωνα

Νάξος - Αγιος Αρσένιος: Ο βοριάς ξερίζωσε φοίνικα στο προαύλιο του Αγίου Σπυρίδωνα

Express Skopelitis: Παράταση ακινησίας έως και την 30η Μαρτίου

Μία επιπλέον εβδομάδα θα παραμείνει σε ... ακινησία το Express Skopelitis - Πότε επιστρέφει στη ... ρουτίνα του

Hellenic Highspeed: Μπαίνει αύριο και για λίγες ημέρες στη γραμμή Πειραιάς – Σύρος – Τήνος – Μύκονος

Το "Hellenic Highspeed" αντικαθιστά το "Fast Ferries Andros" - Σε ποια γραμμή μπαίνει και έως πότε - Χρονοδιάγραμμα

Αμοργός – Σαντορίνη: Σεισμός 4,1 R από το ρήγμα της Ανύδρου

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό - Που εντοπίστηκε το επίκεντρο, ποιο το εστιακό βάθος

Blue Star Naxos: Αναχώρηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα για Πάρο, Νάξο, Αμοργό και επιστροφή

Blue Star Naxos: Πότε αναχωρεί από Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Αμοργό και ποιες προσεγγίσεις δεν θα πραγματοποιηθούν

“HighSpeed 3”: θα ενώνει καθημερινά τον Πειραιά με την Κρήτη μέσω Κυκλάδων

Τα δρομολόγια του HIGHSPEED 3 στην γραμμή Ηράκλειο-Κυκλάδες-Πειραιά (πίνακας)

Νάξος – Σπ. Παπαδόπουλος: “Πολλοί λένε πως το τρέξιμο είναι προπόνηση, για μένα είναι ψυχανάλυση”

Κυριακάτικη ψυχοθεραπεία - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μοιράζεται τις σκέψεις του για το τρέξιμο στην επαρχεία και δη στη Νάξο

Νάξος – Εγγαρές: Εφυγε από τη ζωή η Ελενα Κοντοπίδη, αύριο (26/03) η εξόδιος ακολουθία

Σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή η Ελενα Κοντοπίδη, σύζυγος του γιατρού Δημήτρη Μπάκαλου - Αύριο (26/03) η εξόδιος ακολουθία στις Εγγαρές

Εκτακτο – Αμοργός: Σεισμός 4 R προερχόμενος από το ρήγμα Ανυδρου

Δεύτερος σεισμός σε λιγότερο από 24 ώρες από το ρήγμα Ανυδρου - Ποιο ήταν το εστιακό βάθος