Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜανωλάς: "Ciao" σε Ρόμα και "Vengo" στην Γιουβέντους

Μανωλάς: “Ciao” σε Ρόμα και “Vengo” στην Γιουβέντους

|

Μάλλον, ήρθε η ώρα για το μεγάλο “Αντίο”… Corriere dello Sport για τον Ναξιώτη διεθνή Κώστα Μανωλά και την Γιουβέντους:  “Bye-bye ο Μανωλάς, η Γιούβε δίνει τα 36.000.000 € της ρήτρας”

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Γιουβέντους κατέκτησε και μαθηματικά το όγδοο διαδοχικό της πρωτάθλημα Ιταλίας, αλλά παλεύει ακόμη να ξεπεράσει τον αποκλεισμό σοκ από τον Άγιαξ στα προημιτελικά του Champions League. Με το …καλημέρα της εβδομάδας, ο Πορτογάλος σταρ των “μπιανκονέρι”, Κριστιάνο Ρονάλντο, ζήτησε (σ.σ. μπορείς να το πεις και .. απαίτησε) από τον πρόεδρο , Αντρέα Ανιέλι, προσθήκες γνα κατακτήσει η “Γηραιά Κυρία” το Champions League. και όπως είναι η λογικό και αναμενόμενο, η διοίκηση ετοιμάζεται να κάνει πράξη την απαίτηση του Ίβηρα. Και το όνομα του Κώστα Μανωλά ήταν και είναι σε … περίοπτη θέση, καθότι υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος εδώ και χρόνια ανάμεσα στην Γιουβέντους και τον Ναξιώτη διεθνή αμυντικό.. 

Σήμερα, είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο στο …σίριαλ “μεταγραφή Κώστα Μανωλά”. Τι κι εάν έχει ανανεώσει από πέρυσι το συμβόλαιό του με την Ρόμα… Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Corriere dello Sport” η νέα σεζόν δεν θα βρει τον 27χρονο διεθνή στόπερ στην Ρώμη αλλά στο Τορίνο. Συγκεκριμένα στην Γιουβέντους, με την εφημερίδα να αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Μανωλά παρά τον ανταγωνισμό που συναντούν από την Ατλέτικο, έχοντας και τις πλάτες του Μίνο Ραϊόλα.

“Η Ρόμα ετοιμάζεται να χάσει τον καλύτερο αμυντικό της. Πριν από 1,5 χρόνο η Ρόμα ανανέωσε το συμβόλαιο του Μανωλά με τον Μόντσι αλλά για να μην ανέβει πολύ το κασέ του συμφωνήθηκε η ρήτρα να μπει στα 36.000.000 ευρώ, ποσό χαμηλό αν αναλογιστεί κανείς πως η Ρόμα θα χάσει τον καλύτερο αμυντικό της.

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να πάρει τον Μανωλά την ερχόμενη σεζόν καλύτποντας τη ρήτρα, όπως έκανε στο παρελθόν για τον Μίραλεμ Πιάνιτς”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της “Corriere dello Sport” και προσθέτει:

“Ο Μανωλάς ενδέχεται να αποτελέσει το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα για τους πρωταθλητές Ιταλίας, αν και η ανακοίνωση θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Μανωλάς σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Μίνο Ραϊόλα, ένας από τους πιο ισχυρούς μάνατζερ παγκοσμίως, που είχε παίξει ρόλο στη μετακίνηση του Μανωλά από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα.

Στην Γιουβέντους ο Μπαρτσάλι ανακοίνωσε το αντίο και ο Μανωλάς προορίζεται για να γίνει ο διάδοχος του Κιελίνι, που είναι και αυτός κοντά στο κλείσιμο της καριέρας του. Ο Ραϊόλα έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Γιουβέντους και στο παρελθόν έχει κλείσει και άλλες σημαντικές υποθέσεις: από τους Ιμπραχίμοβιτς και Πογκμπά μέχρι τον Μόιζε Κεν”.

Σύμφωνα πάντως με άλλο ιταλικό μέσο, την ιστοσελίδα “Calciomercato.com”, ο Μανωλάς ναι μεν είναι στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους, όχι όμως ως πρώτη επιλογή. Αιτία; Σύμφωνα με όσα αναφέρει το εν λόγω μέσο “αυτό που φρενάρει κάπως τους άνθρωπους της Γιουβέντους είναι η συμπεριφορά του Μανωλά που για κάποιους δεν είναι συμβατή με το περιβάλλον της Γιουβέντους”.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Sport24.gr /  AP Photo/Andrew Medichini


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Aegean Air: Ιστορικές επιδόσεις το 2024, ισχυρή εκκίνηση και στρατηγική ανάπτυξης για το 2025

Αύξηση επιβατικής κίνησης, ενίσχυση στόλου και επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες χαρακτηρίζουν την πορεία της AEGEAN, σύμφωνα με την παρουσίαση του CEO Δ. Γερογιάννη.

Ο «Τυφώνας» που καθαρίζει τις ελληνικές ακτές – Μια θαλάσσια αποστολή ελπίδας και αλλαγής

Με 17,8 εκατομμύρια σκουπίδια λιγότερα, το επιχειρησιακό πλοίο του Ιδρύματος Λασκαρίδη ταξιδεύει από νησί σε νησί για να αποκαταστήσει το φυσικό μας περιβάλλον και να δώσει νέα πνοή στις παραλίες της Ελλάδας.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Παγώνουν, τι είπε ο Κικίλιας από τη Σύρο (video)

Η μείωση των λιμενικών τελών συγκράτησε το μεταφορικό κόστος. Αποφεύχθηκαν αυξήσεις έως και 15%, ύστερα από τις πρωτοβουλίες του υπουργού Nαυτιλίας. Πίνακας με παραδείγματα

Ανδρος: Η Μονή Παναχράντου εγκαινιάζει τη μόνιμη συλλογή «Τέχνης Φυλακτήριον»

Ένας νέος πνευματικός και καλλιτεχνικός θεσμός με τη συμμετοχή 46 σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, στην καρδιά της μοναστικής ζωής.

Δραματικές ελλείψεις διασωστών στο ΕΚΑΒ: Στο «κόκκινο» τα νησιά ενόψει καλοκαιριού (video)

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ προειδοποιεί για σοβαρούς κινδύνους σε Κυκλάδες και ηπειρωτικές περιοχές λόγω αδυναμίας 24ωρης λειτουργίας των ασθενοφόρων.

Κώδικα Αυτοδιοίκησης: Ενίσχυση γονεϊκότητας και κοινωνικής πολιτικής από τους δήμους

Επιδοτήσεις έως 3.000€ για κάθε γέννηση, στήριξη εκπαιδευτικών και δομών υγείας φέρνει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Ζητείται αναδρομική ισχύς για αδικημένες οικογένειες.

Ανάσα στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Μειώσεις μέσω λιμενικών τελών ανακοίνωσε ο Β. Κικίλιας

Μεσοσταθμική μείωση 3,2% και σημαντικές εκπτώσεις για οικογένειες υπόσχεται η κυβέρνηση, με στόχο πιο προσιτά ταξίδια στα νησιά για το 2025.

Η 10η γενιά Pokémon εμπνέεται από τις Κυκλάδες

Η θρυλική σειρά Pokémon φαίνεται να στρέφει το βλέμμα της στο Αιγαίο, αντλώντας έμπνευση από το κυκλαδίτικο τοπίο και τις θαλάσσιες μετακινήσεις μεταξύ νησιών.

Σίφνος – Κινητές Ιατρικές Μονάδες: Ολιστική Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας το τριήμερο 8-10 Μαΐου

Δωρεάν εξετάσεις από 12 ειδικότητες, σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και πρόγραμμα πρόληψης πτώσεων για άτομα άνω των 65 ετών – Μόνο ηλεκτρονικά τα ραντεβού.

Κίνα: Από την ανάβαση με ιδρώτα, στην άνεση με κυλιόμενες σκάλες

Στην Κίνα, ένα φιλόδοξο έργο μεταμορφώνει την παραδοσιακή ανάβαση στο βουνό Lingshan, ύψους 1.500 μέτρων, με την εγκατάσταση κυλιόμενων σκαλών που επιτρέπουν στους επισκέπτες να φτάσουν στην κορυφή με άνεση.

Νάξος – Αστυνομία: Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν στη Νάξο από Αστυνομικούς του ΑΤ Νάξου έξι άτομα για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανναξιακός – Θύελλα (1-1): Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 90’!

Σε φάση εντός περιοχής, ο Μανούσος της Θύελλας έκανε ξεκάθαρο χέρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής — παρότι το σημείο της παράβασης ήταν ξεκάθαρα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Αμοργός – Νέα Πνοή: Κίνδυνος απαξίωσης της περιουσίας από το Π.Δ. 129/2025

Ο κίνδυνος απώλειας οικοδομησιμότητας στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων προκαλεί αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις στην Αμοργό - Δελτίο Τύπου από την παράταξη "Νέα Πνοή"

Blue Star Ferries – Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία, το “Blue Star Naxos” θα ταξιδέψει λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Απεργία των πλοίων την Πρωτομαγιά με βάση την απόφαση της ΠΝΟ - Πως θα κινηθούν τα πλοία της Blue Star Ferries;

Κυκλάδες: Κατασκευαστικά παράδοξα σε Πάρο – Σέριφο προκαλούν αντιδράσεις

Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε νησιά των Κυκλάδων οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών

Blue Star Naxos: Ο Cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης μιλά για τη ζωή στη θάλασσα και τις δυσκολίες της ακτοπλοΐας (video)

Ο cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της ΕΡΤ3, περιγράφοντας τη μοναξιά του ναυτικού και τα προβλήματα των λιμενικών υποδομών. (video)

Νάξος: “Fast & Furious” στις Αμμοθίνες της Πλάκας

Επεισόδιο με όχημα μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 στη Νάξο – Καταγγελία πολιτών και άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας

Κίνηση για τη Προστασία των Νησίδων – Νάξος: “Όχι στη θυσία της Δονούσας”, έρχονται ενημερωτικές συναντήσεις

Δύο εκδηλώσεις στη Νάξο για την απειλή που συνιστούν τα πλωτά αιολικά στη Δονούσα και οι νέες ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο - Πότε και Που ;

Blue Star Ferries: Τροποποίηση δρομολογίων σε πλοία προς Βόρειο Αιγαίο και Δωδεκάνησα

Με την ένταξη των ανέμων να αγγίζει και τα 9 μποφόρ έχουμε τροποποίηση δρομολογίων από τον Πειραιά προς Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο