Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΚόβαζιτς – Σαλούστρου: «Θέμα γοήτρου η Νίκη»

Κόβαζιτς – Σαλούστρου: «Θέμα γοήτρου η Νίκη» [vid]

|

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα γυναικών στο βόλεϊ και ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας


Στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ο Πανναξιακός ΑΟΝ καθιερώνει συνεντεύξεις τύπου κάθε Τετάρτη, όπου ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Ζόραν Κόβαζιτς συνοδευόμενος από μία αθλήτρια της ομάδας θα απαντούν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από τα τοπικά και όχι μόνο ΜΜΕ. Λίγες μέρες πριν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ ΘΗΡΑΣ στο τραπέζι της αίθουσας τύπου δίπλα στον Ζόραν Κόβαζιτς βρίσκεται η Άννα Σαλούστρου.

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα γυναικών στο βόλεϊ και ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας στο παρθενικό παιχνίδι των δύο ομάδων στα μεγάλα σαλόνια. Ουσιαστικά είναι το πρώτο τους παιχνίδι σε επίσημο επίπεδο και ο Πανναξιακός ανοίγει τη σειρά αγώνων για φέτος στο γήπεδό του με ντέρμπι σε επίπεδο Κυκλάδων.

Ο Ζόραν Κόβαζιτς και η Άννα Σαλούστρου (γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της) έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκαν όχι μόνο στο παιχνίδι που έρχεται (Σάββατο 25/10, 18:30)  αλλά και στον αγώνα της πρεμιέρας όπου ο Πανναξιακός ΑΟΝ μη παίζοντας πολύ καλά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη με 3 -0.

Ο Ζόραν Κοβάζιτς ανάμεσα στα άλλα δήλωσε ότι «είναι ένα τοπικό ντέρμπι και τίποτα περισσότερο, θέλω από τις αθλήτριες μου ένα δυνατό αγώνα αλλά με λιγότερα λάθη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Ο αγώνας της πρεμιέρας αποτέλεσε μία μικρή αρνητική έκπληξη για εμένα, δείξαμε περισσότερο σεβασμό στον αντίπαλό μας, όμως είναι κάτι φυσιολογικό από τη στιγμή που η προετοιμασίας μας ήταν μικρή και είχαμε τέσσερα φιλικά. Αυτό που ζητάω από τις αθλήτριες μου είναι να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε και παρά το γεγονός ότι για όλους είναι σημαντικό το αποτέλεσμα αυτό που θα πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι μπροστά μας έχουμε έναν μαραθώνιο και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι»

Η Άννα Σαλούστρου από την πλευρά της επιβεβαίωσε τα περί σεβασμού απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα λέγοντας ότι «βρεθήκαμε σε ένα γήπεδο όπου η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική κι εμείς σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας και δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας, τον αδικήσαμε με την εμφάνισή μας. Έχοντας ζήσει τρία χρόνια σε νησί (σ.σ. Κρήτη) ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε τοπικά ντέρμπι και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπερασπιστούμε τον σπίτι μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας με μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με τη νίκη. Κανείς δεν θέλει να χάνει, η νίκη σου ανεβάζει την ψυχολογία και θα δώσουμε ότι μπορούμε ώστε να εμφανιστούμε ως ομάδα. Και θεωρώ ότι είναι θέμα γοήτρου η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι»

Να σημειώσουμε ότι αύριο Πέμπτη (23/10) αντιπροσωπεία των αθλητριών του Πανναξιακού ΑΟΝ θα μεταβεί στο Γενικό Λύκειο Νάξου στα πλαίσια της κίνησης που γίνεται από την ομάδα ώστε οι νεαροί μαθητές / μαθήτριες να έχουν την καλύτερη δυνατή επαφή με τη γυναικεία ομάδα του νησιού


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Αποχωρεί το Ελ Νίνιο, έρχεται η Λα Νίνια: Προειδοποίηση μετεωρολόγων

Το ψυχρό καιρικό φαινόμενο φέρνει ανατροπές στα παγκόσμια μοτίβα – Στην Ευρώπη συνδέεται με ψυχρότερους χειμώνες

Παροναξία – Υδρολογικό Ετος 2025: Σταθερά κάτω από τον μέσο όρο τα ύψη υετού (πίνακες)

Σύμφωνα με το NaxosWeather, η υδρολογική χρονιά 2024-25 ολοκληρώνεται με χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων σε Νάξο και Πάρο, εντείνοντας την ανησυχία για το μέλλον.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Δονούσα: Πεζοπορία στον Φάρο της Καλοταρίτισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων

Μια ξεχωριστή πρόσκληση από την Κοινότητα Δονούσας για να γνωρίσουμε το βορειότερο άκρο του νησιού μέσα από μια μοναδική διαδρομή.

Με ένα πρόβατο στην αγκαλιά: Η εικόνα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (video)

Ο 33χρονος Ολσιέν Μουτσομπέγκα έσωσε ζώα μέσα από τις φλόγες και έγινε σύμβολο ανθρωπιάς και ελπίδας

Ρόδος – Κρεμαστή: Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από το «ταψί» (video)

Από τη γιορτή στον πανικό – Συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ

Ο κρυμμένος θησαυρός του Χαϊδαρίου: Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους (video)

Ένας παράδεισος 1.860 στρεμμάτων, με περισσότερα από 550 είδη φυτών, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Θυρανοίξια στο ανακαινισμένο μοναστηριακό συγκρότημα των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Γλινάδο Νάξου

Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου και πλήθους πιστών – Συγχαρητήρια σε Μητρόπολη, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές

Καθυστερήσεις, χαμένα δρομολόγια και δύο μέρες «αναγκαστική παραμονή» – Η περιπέτεια επιβάτη με το Blue Star Delos

Αναγνώστης του naxospress καταγγέλλει την πολύωρη καθυστέρηση του πλοίου που τον οδήγησε να χάσει τη μετεπιβίβαση για την Ηρακλειά, με σοβαρές οικονομικές και ψυχολογικές συνέπειες.