Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΚόβαζιτς: «Όνειρό μου η πρώτη θέση»

Κόβαζιτς: «Όνειρό μου η πρώτη θέση» [vid]

|

Η άμμος έχει κυλήσει για τα καλά στην κλεψύδρα που αδειάζει ενόψει του πρώτου σερβίς στην Α1 γυναικών και οι Ζόραν Κόβαζιτς και Σία Τοτσίδου εκπροσωπώντας τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Η άμμος έχει κυλήσει για τα καλά στην κλεψύδρα που αδειάζει ενόψει του πρώτου σερβίς στην Α1 γυναικών και οι Ζόραν Κόβαζιτς και Σία Τοτσίδου εκπροσωπώντας τον Πανναξιακό ΑΟΝ ….άνοιξαν την καρδιά τους μιλώντας για την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε, τους στόχους της φετινής χρονιάς και βέβαια αναφέρθηκαν και στον αντίπαλο της πρεμιέρας που δεν είναι άλλος από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Κυψέλης το βράδυ του Σαββάτου (18/10)

Ο τεχνικός του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ζόραν Κόβαζιτς ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι «ελπίζω στην πρεμιέρα να πάμε καλά αν και η περίοδος προετοιμασίας δεν ήταν μεγάλη. Το κίνητρο κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο είναι σημαντικό για τις αθλήτριες μου ενώ είμαι ικανοποιημένος που δεν είχαμε τραυματισμούς στη διάρκεια της προετοιμασίας. Το δικό μου όνειρο είναι η 1η θέση. O στόχος ομάδας είναι να μπούμε στην τετράδα και οι παίκτριες μου και εγώ ελπίζω να παλέψουμε για την πρωτιά. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με πολύ καλές ομάδες που έχουν ενισχυθεί αν και δεν έχουμε πλήρη εικόνα ακόμη. Σίγουρα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω κι μετά είναι το Μαρκόπουλο, η Σαντορίνη, η ΑΕΚ κι εμείς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου ενώ το παιχνίδι στο Μινσκ έχει ιδιαίτερη σημασία και εξαρτάται από το πώς θα το δουν οι αθλήτριες μου».

Η Σία Τοτσίδου, η οποία επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην ομάδα του Πανναξιακού, τόνισε ότι «η προετοιμασία ήταν σκληρή και δουλέψαμε πάρα πολύ ενώ το κίνητρο για όλες μας ήταν να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που γύρισα, γνώριζα τους περισσότερους από τους ανθρώπους εδώ, βρήκα καινούργια πρόσωπα ενώ ο στόχος μου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το να πάω ακόμη πιο ψηλά ως αθλήτρια και να βελτιωθώ»

Το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο Δημήτρης Βιτζηλαίος, ο νέος team manager της ομάδας βόλεϊ γυναικών για τον οποίο ο Ζόραν Κόβαζιτς δήλωσε «ο ρόλος του στην ομάδα του είναι πάρα πολύ σημαντικός γιατί πλέον έχει αναλάβει όλα τα οργανωτικά θέματα και τον έλεγχο μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να κάνω την δουλειά μου απερίσπαστος και με ηρεμία»

Πανναξιακός ΑΟΝ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακός ΑΟ: Εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στον Βόλο!

Πρωταθλητισμός με ψυχή από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Πανναξιακού – Διακρίσεις, μετάλλια και συγχαρητήρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών & Κ23.

Ενδοκυκλαδικά – “ΑΡΤΕΜΙΣ”: Δεν εκτελείται το σημερινό δρομολόγιο

Λόγω της κακοκαιρίας, το δρομολόγιο του πλοίου "ΑΡΤΕΜΙΣ" από Λαύριο προς Κυκλάδες δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα – Ανάλογα με τη βελτίωση του καιρού θα αναχωρήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σεντ Τρούιντεν – Ντέντερ: Η ισοπαλία “παίζει” ξανά στο 3.75

Η Ντέντερ συνεχίζει το αήττητο σερί της απέναντι στη Σεντ Τρούιντεν, με την αγορά του τρίτου συνεχόμενου «Χ» να πληρώνει υψηλά.

Fast Ferries – “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ”: Αναχώρηση από Πειραιά στις 12:00

Η Fast Ferries ανακοίνωσε αλλαγές στο σημερινό δρομολόγιο του πλοίου λόγω της πρωινής απαγόρευσης απόπλου – Ενημερώνονται οι επιβάτες για τη νέα ώρα αναχώρησης και τις προσεγγίσεις.

Attica Group: Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια της Παρασκευής 8/8 λόγω απαγορευτικού απόπλου

Ανακοινώθηκε η αναστολή σημαντικών ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς και από τις Κυκλάδες – Σε αναμονή νεότερων οδηγιών οι επιβάτες.

Αριάδνη & Ματίνα: Οι θαλάσσιες χελώνες της Νάξου που γύρισαν… σπίτι (video)

Δύο ιστορίες διάσωσης και ελπίδας από τον Σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου με happy end στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου

Βίντσι, Απόλλωνας, ΒΙΟΚΑ: Η Νάξος ζητά προστασία, όχι εγκατάλειψη (video)

Το κίνημα "Σώστε τις Παραλίες της Νάξου" επανέρχεται με αποκαλυπτικά ευρήματα και αιτήματα για τον υποβαθμισμένο υγρότοπο στον Απόλλωνα (video)

Φιλώτι: Εγκαίνια παρουσία Γιάννη Βρούτση, ποδόσφαιρο και τιμή στη μνήμη του “Εμμανουήλ Μάκαρη”

Μια σπουδαία βραδιά για τον αθλητισμό και τη συλλογική μνήμη στο Δημοτικό Γήπεδο "Γιάγκος Γρατσίας" με παρόντα τον Γ. Βρούτση

Νάξος – ΑΠΑΣ Νάξου: Φραγκούλης και Τζουγκαράκης «δένουν» το παρόν και το μέλλον των Φαναριών

Ο ΑΠΑΣ συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν με νεανικό ταλέντο και έμπειρο ηγέτη στη ρακέτα

Φεστιβάλ Νάξου: Αναβάλλεται η συναυλία του Ορφέα Περίδη στη Νάξο – Νέα ημερομηνία η Κυριακή 10 Αυγούστου

Η συναυλία της Παρασκευής 8/8 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω απαγορευτικού απόπλου – Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία

Έκτακτο: Συλλήψεις υπευθύνων αρχαιολόγων και μελών της Εφορείας Κυκλάδων για τα πλέγματα στην Πορτάρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση προστασίας του μνημείου – Αντιδράσεις και επόμενες κινήσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Hellenic Highspeed: Επιχείρηση ανάσυρσης του καταπέλτη με εκσκαφέα στα Κατάπολα

Από το απόγευμα του Σαββάτου παραμένει ακινητοποιημένο το πλοίο – Επιχείρηση ανάσυρσης του καταπέλτη με εκσκαφέα στα Κατάπολα

Τρεις Καπετάνιοι, μία θάλασσα, μία φωτογραφία από τα Κουφονήσια που λέει όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ

Μια ξεχωριστή στιγμή στα Κουφονήσια με φόντο το Αιγαίο και την αθόρυβη καθημερινή ηρωικότητα τριών αυθεντικών ναυτικών, που έγιναν συνώνυμα με την ασφάλεια, τη συνέχεια και το φιλότιμο στα νησιά μας.

Προς Πώληση: Παραδοσιακή Κατοικία – Ανεμόμυλος στον Άγιο Αρσένιο Νάξου

Χαρακτηριστική κατοικία σε μοναδική τοποθεσία, με ανεξάρτητο ξενώνα, άμεση πρόσβαση σε παραλίες και εντυπωσιακή θέα προς θάλασσα και Χώρα Νάξου.

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Η αλήθεια πίσω από μία φωτογραφία – Όταν το χιούμορ δεν φτάνει στην καρδιά της ιστορίας

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις… αλλά μερικές φορές οι πιο σημαντικές λέξεις είναι αυτές που δεν ειπώθηκαν.

Μαρτυρία-στήριξη στο Νοσοκομείο Νάξου: «Χειρουργήθηκα και σώθηκα – Στηρίξτε το!»

Την ώρα που η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ελλείψεις και «παύση χειρουργείων», ένας Ναξιώτης πολίτης μιλά για την εμπειρία ζωής στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου και απευθύνει έκκληση στήριξης

Κλαυδία και Oge: Ρομαντική βόλτα στα σοκάκια της Νάξου (foto instagram)

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στο κυκλαδονήσι – Πιασμένοι χέρι-χέρι στη βραδινή τους βόλτα

Πενήντα χρόνια μετά… Η γενιά του 1975 ξανασυναντιέται στη Νάξο

Ένα reunion-γιορτή για εκείνους που έζησαν τη νιότη τους στο Γυμνάσιο της Χώρας και συνεχίζουν να ταξιδεύουν με τη σοφία του καιρού

«Χορεύουμε συρτό στην παραλία»: Μια ανθρώπινη αλυσίδα χορού στη Χώρα της Νάξου

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό αντάμωμα χορού, τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.