Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΗ ΛΕΜΟΝ αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα τριήμερο δράσης, μουσικής και εκπλήξεων

Η ΛΕΜΟΝ αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα τριήμερο δράσης, μουσικής και εκπλήξεων

|

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων στα μέσα Σεπτεμβρίου (14-16) για να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι με μοναδικές εκπλήξεις, εκλεκτούς καλεσμένους και το κυριότερο; Καλή διάθεση 

“Ο Πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟ.Ν Συρίγος Δημήτρης, το Δ.Σ και τα μέλη της λέσχης μας σας καλωσορίζουν σε μια ακόμα εκδήλωση και σας δηλώνουμε πως βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για μια πολύ αξιόλογη κίνηση της λέσχης μας το μήνα Σεπτέμβριο. Από 14-16 του μήνα διοργανώνουμε ενα τριήμερο για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και πολύ περισσότερο για να προσκαλέσουμε στο νησί μας καταξιωμένους αθλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη στο χώρο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας. Την εκδήλωση αυτή θα παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Νάξου και φυσικά όσοι άλλοι ενδιαφέρονται Πανελλαδικά, αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από ανθρώπους που θα μας επισκεφτούν. Το όνομα της εκδήλωσης αυτής είναι After Summer Motohappening 2018 και η δομή του η παρακάτω.

Παρασκευή 14-9: Προσέλευση προσκεκλημένων και συμμετεχόντων της εκδήλωσης. Το απόγευμα στο cafe-bar-restaurant ippokambos στον Άγιο Γεώργιο θα παρουσιάσουμε τους προσκεκλημένους μας και θα μιλήσουμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και θα μας παρουσιάσουν τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες. Τα ονόματα των προσκεκλημένων μας είναι: Σάκης Σκούρτας, με πρωταθλήματα του παρελθόντος σε Ελλάδα και Ευρώπη, Γιάννης Τζωρτζόπουλος, αθλητής με πρωταθλήματα στην Ελλαδα και αξιόλογες συμμετοχές στην Ευρώπη, Προέδρος του Σ.Ο.Α.Μ. και Υπεύθυνος διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, Λευτέρης Πίππος, αθλητής και πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία ταχύτητας οπως και στο αγώνισμα του trial, Ανδρέας Λεφέβρ, αθλητής και πρωταθλητής με μεγάλη γνώση στις διεξαγωγές αγώνων, υπεύθυνος καταλληλότητας της πίστας πρίν απο κάθε αγώνα, Βασίλης Κορωνάκης, νέος αθλητής με λαμπρό μέλλον στην Ελλάδα και κατακτήσεις υψηλών θέσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, Θωμάς Σκούρτας, νέος αθλητής με υψηλές επιδόσεις και πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση των αθλητών και στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί, θα μας παρουσιάσουν και τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες. Στο πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει ένα πάρτι για να κλείσουμε την ημέρα διασκεδάζοντας. 

Σάββατο 15-9: Tο πρωί θα ξεκινήσει μια βόλτα στα μέρη του νησιού μας για να επιδείξουμε στους συμμετέχοντες τις ομορφιές του τόπου μέσα από διαδρομές και φυσικά κάνοντας στάσεις σε διάφορους Αρχαιολογικούς Χώρους με τη συμμετοχή ξεναγού για την καλύτερη ενημέρωση των καλεσμένων μας Το απόγευμα στην πλατεία Πρωτοπαπαδάκη θα παρουσιάσει ο πρωταθλητής Ελλάδας Λευτέρης Πίππος μια επίδειξη Trial σε μια πίστα που θα ετοιμάσει ο ίδιος και η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και θέαμα. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την παράδοση τιμητικών πλακετών στους προσκεκλημένους μας, όπως και με τη λαχειοφόρο αγορά μας, της οποίας ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθεί στις πυρόπληκτες οικογένειες της Ραφήνας. Θα ακολουθήσει ζωντανό πρόγραμμα με ροκ συγκρότημα, όπως και catering για τους συμμετέχοντες.

Κυριακή 16-9: Tο πρωί θα ξεκινήσει μια ακόμα βόλτα στο νησί μας η οποία θα καταλήξει σε παραθαλάσσιο μέρος για ένα μπάνιο και διασκέδαση. Στη συνέχεια θα αρχίσει ο κόσμος να ετοιμάζεται για να επιστρέψει στον προορισμό του με τις καλύτερες εντυπώσεις. Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που για ακόμα μια φορά στάθηκαν στο πλάι μας και μας έδωσαν την ώθηση να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στάθηκαν δίπλα μας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και ιδιαιτέρως ο Πρόεδρος Παντελίας Ευάγγελος που στήριξε την εκδήλωση αυτή παρακολουθώντας τις καθημερινές εξελίξεις.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σοφία Τορνάρου: Η Ναξιώτισσα πολίστρια που κατέκτησε το χρυσό με την Εθνική Ελλάδος

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τη 21χρονη Σοφία Τορνάρου, διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, που χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη.

Συμβολικό δώρο Φίλιππου Φόρτωμα στον Νίκο Δένδια στην Τήνο

Ένα περιστέρι από τηνιακό μάρμαρο, δείγμα της ξακουστής μαρμαροτεχνίας του νησιού, πρόσφερε ο βουλευτής Κυκλάδων στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Σίφνος: Ο μικρός Μανώλης που έγινε το πιο γλυκό καλωσόρισμα του νησιού

Ο Μανώλης με το γιλέκο του υποδέχεται και αποχαιρετά τα πλοία στις Καμάρες, χαρίζοντας χαμόγελα σε ταξιδιώτες και ντόπιους

Αυξητική τάση στις αεροδιακομιδές – Πάνω από 1.400 περιστατικά σε επτά μήνες

Ραγδαία αύξηση στις ανάγκες επείγουσας αεροδιακομιδής, με 1.452 περιστατικά μέχρι τα τέλη Ιουλίου 2025. Πρωταγωνιστικό ρόλο τα μέσα που έχουν παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ μέσω δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.

Νίκος Οικονομίδης: Από τα πανηγύρια στο TikTok, το «Γλέντι» που κατέκτησε τη νέα γενιά (video)

Ο σπουδαίος δημιουργός μιλά για την ξαφνική viral επιτυχία, τη δύναμη των social media, την αγάπη των νέων και τις πιο προσωπικές του στιγμές.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Αγ. Προκόπιος Νάξου: Όταν οι αμμοθίνες γίνονται… πάρκινγκ και η Natura απλώς κοιτά

Η οργισμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Μαγκανάρη για την καταστροφή στον Άγιο Προκόπιο φέρνει ξανά στο φως το ετήσιο δράμα των προστατευόμενων περιοχών που γονατίζουν κάτω από τις ρόδες και την αδιαφορία.

Νέος γύρος συγκέντρωσης στα σούπερ μάρκετ: Εξαγορές που αλλάζουν τον χάρτη

Από τη «Μασούτης» και την «Κρητικός» μέχρι τη Retail & More και τον «Γαλαξία» – Το 2025 διαμορφώνει νέες ισορροπίες στο οργανωμένο λιανεμπόριο

Νάξος – Μενδώνη για Πορτάρα: “θα τοποθετηθεί νέα περίφραξη και θα μπουν κάμερες ασφαλείας”

Περιστατικά βανδαλισμών και έλλειψης σεβασμού σε μνημεία φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για παιδεία, ευαισθητοποίηση και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Νάξος – Κεραμωτή: Μια βραδιά μνήμης και συγκίνησης για την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη (photos)

Ο Σύλλογος Κεραμιωτών Νάξου τίμησε την αξεπέραστη φωνή της νησιώτικης μουσικής με μια εκδήλωση γεμάτη ήχους, αναμνήσεις και αγάπη

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».