Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΦιλώτι: Απόψε (19/08) παίζουμε μπάλα για τον αγαπημένο μας Δημήτρη Κεραμιώτη

Φιλώτι: Απόψε (19/08) παίζουμε μπάλα για τον αγαπημένο μας Δημήτρη Κεραμιώτη

|

Εφυγε νωρίς. Τα έκανε όλα γρήγορα λες και βιάζονταν.. Ομορφη οικογένεια… Επαιξε ποδόσφαιρο όσο μπορούσε σε πιο υψηλό επίπεδο. Δούλεψε για να προσφέρει στα παιδιά του ένα καλύτερο αύριο.

Ομως, έφυγε νωρίς. Τελευταία Κυριακή Σεπτεμβρίου (28/09) του 2014, Το άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του 51χρονου Δημήτρη Κεραμιώτη προκαλεί έντονα συναισθήματα λύπης. Οι περισσότεροι τον γνώριζαν μέσω της επαγγελματικής του ενασχόλησης, καβοδέτης στο λιμάνι πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη. Κάποιοι άλλοι όμως τον γνώριζαν μέσα από την αθλητική του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Που ήταν και η μεγάλη του αγάπη. Πρώην παίκτης της ΑΕΚ,  έχοντας φορέσει τη φανέλα Κορωνίδας (προέρχονταν από την Κωμιακή), του Αγερσανιού και του Πανναξιακού έγραψε τη δική του ξεχωριστή σελίδα στα αθλητικά δρώμενα της Νάξου.

Οταν δε αποσύρθηκε ήταν ο άνθρωπος που πάλεψε πάρα πολύ ώστε η Νάξος να αποκτήσει ομάδα Παλαιμάχων. Πάντα έδινε το “παρών”. Είτε ως αρχηγός, είτε ως ο …τελευταίος αυτής της όμορφης παρέας. Η τελευταία του παράσταση ήταν στον αγώνα προς τιμή του πρόωρα χαμένου Νίκου Βλησίδη με τους παλαίμαχους του Πανναξιακού να αντιμετωπίζουν τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού. Και είχε γνωρίσει την αποθέωση…. Όμως, η καρδιά του λίγο αργότερα τον πρόδωσε και τον οδήγησε στην γειτονιά των Αγγέλων.

Από τότε κάθε χρόνο οι παλαίμαχοι Πανναξιακού και Κορωνίδας δίνουν το δικό τους ραντεβού. Αρχικά στο γήπεδο του χωριού που φέρει και το όνομά του πλέον και στη συνέχεια σε άλλα γήπεδα της Νάξου. Φέτος, η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη Τραγαία και στο “Νίκος Βλακός”.. Ομως, άλλαξε τοποθεσία. Θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Φιλωτίου.

Πότε; Απόψε. Σάββατο 19 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα. Οι φίλοι του Δημήτρη και πάλι στον αγωνιστικό χώρο… Για μία όμορφη βραδιά όπου το βλέμμα όλων θα είναι ψηλά. Και που ξέρεις; Μπορεί να δουν τον Δημήτρη να τους χαμογελάει…

Οπως αναφέρει ο γιός του Γιώργος σε ανάρτησή του στα socail media “Αύριο παίζουμε για τον μπάμπα μας , τον παππού μας , για τον άνθρωπο μας!”

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Δεκαπενταύγουστος 2025: 81.500 επιβάτες φεύγουν για τα νησιά – Η μεγάλη καλοκαιρινή έξοδος

Γεμάτα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Αυξημένη κίνηση και μετά την αργία

Κάδος στο κεδροδάσος: 30 μέτρα που αποκαλύπτουν την έλλειψη παιδείας

Όταν ο εθελοντισμός δεν φτάνει και η αδιαφορία σκορπίζει σκουπίδια στον αέρα

Άνοδος 6,5% στην επιβατική κίνηση των αεροδρομίων ΥΠΑ, «Πετάει» η Σύρος με 125,5% αύξηση

Ρεκόρ για τη Σύρο και σταθερή άνοδος σε Πάρο, Νάξο και Μήλο – Συνολικά 44,7 εκατ. επιβάτες στα ελληνικά αεροδρόμια το επτάμηνο.

Μήνυμα Δημάρχου Τήνου για τον Δεκαπενταύγουστο και την Παναγία της Μεγαλόχαρης

Ο Παναγιώτης Κροντηράς στέλνει ευχές και μήνυμα αλληλεγγύης στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, τιμώντας ταυτόχρονα την επέτειο του τορπιλισμού της «Έλλης».

Η Πορτάρα της Νάξου: Το μνημείο των 26 αιώνων που φυλάει μυστικά και θρύλους

Από τον Διόνυσο και την Αριάδνη έως τις σύγχρονες μάχες για την προστασία του εμβληματικού μνημείου που στέκει αγέρωχο στο Αιγαίο

Δωρεάν βραδινά δρομολόγια Σαντορίνης – Θηρασιάς με το «ΑΛΜΙ»

Ο Δήμος Θήρας επεκτείνει τη θαλάσσια σύνδεση των δύο νησιών, προσφέροντας βραδινά δρομολόγια χωρίς κόστος για κατοίκους και επισκέπτες.

Χίος: Αγώνας για τον πλήρη έλεγχο της μεγάλης πυρκαγιάς, 42.000 καμένα στρέμματα γης

Μειώθηκε η ένταση της φωτιάς στη Βόρεια Χίο – Εκτεταμένες οι καταστροφές σε σπίτια, δάση και δίκτυο ηλεκτροδότησης.

ΑΜΣ Φιλωτίου: Άνοιξαν οι εγγραφές για τη νέα σεζόν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Η αθλητική οικογένεια του Φιλωτίου καλεί παλιούς και νέους αθλητές να φορέσουν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Καβαλώντας τα κύματα, μιλώντας στον άνεμο, μία μέρα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Lennart Neubauer (photos)

Από τους λόφους της Νάξου μέχρι την αλμυρή άκρη της Λαγκούνας, πέρασα μια ολόκληρη μέρα με τον Lennart Neubauer, τον 21χρονο Παγκόσμιο και Ευρωπαίο Πρωταθλητή Windsurf Freestyle, ανάμεσα σε σανίδες, ιστορίες και τον ρυθμό του Bob Marley.

Ίος: Το νησί που ζει το πιο φωτεινό του καλοκαίρι

Αυθεντική κυκλαδίτικη ψυχή, χρυσές παραλίες και γιορτές που γεμίζουν το Αιγαίο με χαμόγελα.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Λιμεναρχείο Νάξου: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή της Χώρας Νάξου από 9 Αυγούστου, ποιοι εξαιρούνται

Η Νάξος γεμίζει κόσμο και το Λιμεναρχείο λαμβάνει δράση για την αποφυγή κυκλοφοριακού εφιάλτη.

Κυκλάδες: Ταχύπλοα στο έλεος του καιρού, ποια δεν προσέγγισαν λιμάνια

Δεν προσέγγισε Ηρακλειά το Tera Jet 2 – Διπλό περιστατικό με το CAT I στη Σέριφο – Ακινητοποιήθηκε το Superjet στην Πάρο λόγω ισχυρών ανέμων

Νάξος: Χάος στο λιμάνι μετά το απαγορευτικό – Οι λιμενικοί κράτησαν την τάξη

Μέρα-ρεκόρ με 5.000 επιβάτες και 1.000 οχήματα σε λίγες ώρες, αλλά το Λιμενικό Σώμα διασφάλισε ομαλή αποβίβαση και επιβίβαση παρά τις ελλείψεις υποδομών.

Attica Group: Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια της Παρασκευής 8/8 λόγω απαγορευτικού απόπλου

Ανακοινώθηκε η αναστολή σημαντικών ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς και από τις Κυκλάδες – Σε αναμονή νεότερων οδηγιών οι επιβάτες.

Blue Star Ferries: Αναστολή δρομολογίων για σήμερα (08/08), στις 4 το απόγευμα αναχωρεί το “Blue Star Delos”

Ακυρώνονται τα περισσότερα δρομολόγια της Blue Star λόγω απαγορευτικού – Το μόνο που ταξιδεύει είναι το Blue Star Delos με καθυστέρηση και τροποποιημένο δρομολόγιο

Απαγορευτικό απόπλου: Νυχτερινές λύσεις για Άνδρο από Ραφήνα

Καθηλωμένα 25 πλοία στον Πειραιά και 13 στη Ραφήνα – Τρία έκτακτα δρομολόγια μεταμεσονύχτια για Άνδρο για να εξυπηρετηθούν αποκλεισμένοι επιβάτες