Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΕπιστροφή Σίας, έμεινε η Μελίνα

Επιστροφή Σίας, έμεινε η Μελίνα

|

Ο Πανναξιακός ολοκληρώνει το ρόστερ του με την επιστροφή της Τοτσίδου, την παραμονή Εμμανουηλίδου και έναρξη προετοιμασίας την προσεχή Πέμπτη (28/08)

 

Μπορεί να άργησε λίγο και να ξεκίνησε με το αριστερό καθώς είδε τις Κωνσταντινίδου (Ολυμπιακό) και Καρπουζά (ΑΟ Θήρας) να αποχωρούν αλλά τελικά βρήκε ρυθμό και όπως όλα δείχνουν την προσεχή Πέμπτη (28/08) που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ο Ζόραν Κόβαζιτς θα έχει σχεδόν όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του. Το Σάββατο, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ προχώρησε στην ανακοίνωση απόκτησης μίας αθλήτριας (Τοτσίδου), την ανανέωση παραμονής μίας ακόμη (Εμμανουηλίδου) και την παραχώρηση με υποσχετικής στην ΑΕΚ της Ξένιας Κακουράτου (λίμπερο) για έναν χρόνο.

Παραμένει στην ομάδα η 20χρονη Μελίνα Εμμανουηλίδου (κεντρική), η οποία έκανε μία πολύ καλή χρονιά, κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (Ολυμπιακός, ΑΕΚ) αλλά τελικά επέλεξε να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο (3η χρονιά) στη Νάξο και πλέον παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι η «παλιά» της παρέας. Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής της ανόδου είναι ότι αποτέλεσε επιλογή του Γιάννη Καλμαζίδη στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών τον περασμένο Ιούλιο.

Παράλληλα επιστρέφει η Σία Τοτσίδου, μία από τις καλύτερες ακραίες Ελληνίδες αθλήτριες. Η Δραμινή αθλήτρια είχε αγωνιστεί στη Νάξο, την πρώτη χρονιά του Πανναξιακού ΑΟΝ στην Α2 κατηγορία και στη συνέχεια για δύο χρονιές βρέθηκε στην ΑΕΚ. Φέτος, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά εργαλεία στα χέρια του Ζόραν Κόβαζιτς και με δεδομένο ότι η ομάδα της Νάξου θα έχει τριπλή αποστολή, είτε πρωτάθλημα, Κύπελλο και παρθενική συμμετοχή στο Challenge Cup. Να σημειωθεί ότι με την Εμμανουηλίδου φέτος λειτούργησαν ως δίδυμο σε αγώνες Beach Volley όπου πήγαν πολύ καλά. Τέλος, η ομάδα της Νάξου παραχώρησε με υποσχετική ενός έτους στην ΑΕΚ την 21χρονη λίμπερο Ξένια Κακουράτου, η οποία για οικογενειακούς λόγους ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμη μεταγραφή ελληνίδας αθλήτριας, να ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο, η συνεργασία με την αρχηγό Ελένη Φάρκωνα και να κινηθεί στην διεθνή αγορά για δύο ξένες αθλήτριες (στο παιχνίδι παραμένει και η 21χρονη Μίλιτσα Ράντοβιτς που αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα) μετά το ναυάγιο των συνομιλιών με την διαγώνια Ιζαμπέλα Ιβάνοβα που επέλεξε να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ποιες κινήσεις έχει κάνει έως τώρα η ομάδα της Νάξου;

Απέκτησε τις: Αφροδίτη Λαδένη (Α – ΑΕΚ), Άννα Σαλούστρου (Κ – ΓΣ Χαλανδρίου), Ειρήνη Κελεσίδου (Λ – Παναθηναϊκός), Κωνσταντίνα Πασσιά (Π – ΑΕΚ), Ελεάννα Πολίτη (Λ – ) , Τάνια Κουτσιούπη (Κ – ), Σία Τοτσίδου (Α – ΑΕΚ), έμειναν : Κριστίνα Τσέσλαρ (Π), Μελίνα Εμμανουηλίδου (Κ) και αποχώρησαν οι: Αλίκη Κωνσταντινίδου (Κ- Ολυμπιακός ΣΦΠ), Άννα Καρπουζά (Δ – ΑΟ Θήρας), Ξένια Κακουράτου (Λ – ΑΕΚ), Δώρα Γκολφινοπούλου (Π – Πορφύρας), Μαριάννα Τρίβουνιτς (Α – ελεύθερη), Μένια Μόρφα (Α – ελεύθερη), Στέλλα Λαγουδάκη (Α – ΑΕΚ), Μίλιτσα Ράντοβιτς (Δ – ελεύθερη), ενώ προπονητής παραμένει και τη νέα χρονιά ο Ζόραν Κόβαζιτς.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανθηραϊκός: Στηρίζει έμπρακτα την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης — το λογότυπο στη φανέλα όλη τη σεζόν

Ο σύλλογος της Σαντορίνης αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο, προβάλλοντας σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις το έργο της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης.

Όγκοι του Θύμου Αδένα: Σπάνιοι αλλά Αντιμετωπίσιμοι με Σύγχρονη Θωρακοχειρουργική

Θύμωμα και θυμικό καρκίνωμα στο πρόσθιο μεσοθωράκιο: ποιοι κινδυνεύουν, ποια συμπτώματα να προσέξετε, πώς γίνεται η διάγνωση και ποιες είναι οι θεραπευτικές επιλογές.

Το δικό μου Καστράκι: εκεί όπου η μνήμη γίνεται θάλασσα

Ενα προσωπικό οδοιπορικό στο Καστράκι∙ το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, τα καλοκαίρια, οι άνθρωποι και οι δεσμοί που ριζώνουν.

Check Up στο Naxos Medical: άμεσες εξετάσεις με αξιόπιστα αποτελέσματα (ΕΟΠΥΥ)

Ο Στρατιωτικός Ιατρός Βιοπαθολόγος Ευαγγελόπουλος Πολυζώης σε καθημερινή βάση στο Πολυιατρείο, με σύγχρονο εξοπλισμό για γρήγορα αποτελέσματα και τεκμηριωμένο πόρισμα.

Blue Star Naxos: Νυχτερινή αναχώρηση από Πειραιά και χωρίς προσέγγιση στην Αστυπάλαια

Λόγω της σημερινής 24ωρης απεργίας ναυτεργατικών σωματείων, το πλοίο αναχωρεί 23:30 από Πειραιά (αντί 17:30) και ακολουθεί τροποποιημένο δρομολόγιο στις Κυκλάδες· δεν θα προσεγγίσει Αστυπάλαια.

Ονοματοθεσία ανώνυμων οδών στη Νάξο: Κάλεσμα για συμμετοχή των πολιτών

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχωρά στη διαδικασία ονοματοθεσίας και αρίθμησης οδών στη Χώρα και τα Αγγίδια, με στόχο τη διευκόλυνση κατοίκων και επισκεπτών.

Μήλος: Συναγερμός στο Κλέφτικο, τουριστικό σκάφος με 6 Αμερικανούς εμφάνισε βλάβη

Η Λιμενική Αρχή Μήλου τέθηκε σε επιφυλακή μετά από ηλεκτρολογική βλάβη κατά την άπαρση άγκυρας. Το σκάφος κατέπλευσε αυτοδύναμα στον Αδάμαντα· όλοι καλά στην υγεία τους.

Ρεκόρ αφίξεων: Πάνω από 1,6 εκατ. επιβάτες στα αεροδρόμια των Κυκλάδων το καλοκαίρι του 2025

Σαντορίνη και Μύκονος στην κορυφή, με την Πάρο και τη Νάξο να ακολουθούν – Η αντιστοιχία αφίξεων και επιχειρήσεων δείχνει το «βάρος» του κάθε νησιού.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Περιμετρικά Αγγιδίων αύριο (26/09) πρωινή διακοπή ρεύματος

Αγγίδια (είσοδος) έως οδό Φιλίας & Άγ. Πολύκαρπο Χώρας – εργασίες ΔΕΔΔΗΕ, προσοχή στην επανατροφοδότηση

Νάξος – Σαγκρί: Επενδυτικό οικόπεδο 10 στρ. με πανοραμική θέα στο Αιγαίο

Κορυφή «Πλατιά Ράχη», τοπωνύμιο «Αγριλιές» — ισόπεδη έκταση, απεριόριστη θέα σε Πάρο & ηλιοβασίλεμα • Ιδανικό για τουριστική ανάπτυξη

Blue Star Naxos: από 19/9 αναχώρηση 11:05 από Νάξο για Πειραιά — αρχίζει το χειμερινό πρόγραμμα

Σύμφωνα με το Naxos Blue Travel, το νέο ωράριο θα ισχύει όλο τον χειμώνα. Δείτε αναλυτικά τη διαδρομή Αστυπάλαια–Κατάπολα της επόμενης ημέρας.

Σκοπελίτης: Αλλαγές δρομολογίων 19–21/09/2025 λόγω κακοκαιρίας

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Zas Travel Νάξου ενημερώνει: το δρομολόγιο της Παρασκευής μεταφέρεται για Σάββατο και του Σαββάτου για Κυριακή — δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Απαγορευτικό: Στις 9.30 το βράδυ απόψε αναχωρεί το “Blue Star Naxos” (Πίνακας)

Λόγω κακοκαιρίας αλλάζουν αναχωρήσεις/ακυρώνονται δρομολόγια. Τι ισχύει ανά πλοίο, πότε χρειάζεται αλλαγή εισιτηρίων και ποιες μεταφορές επιβατών έγιναν.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Σε ποιες περιοχές θα έχει αύριο το πρωί (20/09) διακοπή ρεύματος

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «Προσωρινή Διακοπή», θα επηρεαστούν Μπαούζι Δαμαριώνα, Αυλωνίτσα, Άγιος Δημήτριος και Αγ. Ανάργυροι Σαγκρί.

ΔΕΔΔΗΕ: Τρίωρη διακοπή ρεύματος αύριο (22/09) στα χωριά της πεδινής Νάξου

Νάξος: Προσωρινή διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 22/09 (09:00–12:00) σε Γλινάδο, Άγιο Αρσένιο, Μύλους & Αργάνι Τριπόδων

Μελάνες Νάξου: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στο νερό και πάνε σε .. δημοψήφισμα

Κάτοικοι ζητούν επιστροφή στις παλιές τιμές και δίκαιη τιμολόγηση· ετοιμάζεται ηλεκτρονική ψηφοφορία για συλλογική στάση

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα έως τις 10:00 — εξαιρούνται Αργοσαρωνικός & Μαρμάρι

Σε ισχύ προληπτικό μέτρο του Λιμενικού λόγω ισχυρών βοριάδων· επανεκτίμηση στις 10:00. Οι ταξιδιώτες να επικοινωνούν με τα πρακτορεία τους.

Κουφονήσι: Αμερικανοί άφησαν 500€ φιλοδώρημα — «Δεν θα κλείσω μάτι!» λέει ο σερβιτόρος (video)

Παρέα 8 ατόμων κατέπλευσε με σκάφος, έφαγε αστακό και φρέσκα ψάρια· λογαριασμός 750€ και tip 500€ που θα μοιραστεί σε 22 εργαζομένους.

Απαγορευτικό απόπλου: Ποια πλοία και σε ποια λιμάνια είναι “δεμένα”

Δυσμενείς άνεμοι στο Αιγαίο φέρνουν ακυρώσεις και αλλαγές. Δείτε αναλυτικά ποιες γραμμές δεν εκτελούνται σήμερα Παρασκευή 19/09/2025 και τι ισχύει ανά εταιρεία.

ΠΝΟ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2025 σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

Η Διοίκηση της ΠΝΟ αποφάσισε ομόφωνα συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ (00:01–24:00), με αιχμή το εργασιακό νομοσχέδιο και την αύξηση του ημερήσιου χρόνου εργασίας.