Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικά«Επιστρέφω στο σπίτι μου»

«Επιστρέφω στο σπίτι μου»

|

Η Ξένια Κακουράτου μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει στη Νάξο πιο ώριμη και έτοιμη για να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της ώστε ο Πανναξιακός να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα 

Μόλις χθες αναρωτιόμαστε εάν είχε φτάσει η ώρα της επιστροφής για την Ξένια Κακουράτου στα … πάτρια εδάφη. Η μικροκαμωμένη λίμπερο (ύψος 1.58 μ.) που ουσιαστικά γαλουχήθηκε στον Πανναξιακό καθότι ήρθε από την Άρτεμις Κορυδαλλού το καλοκαίρι του 2012 μετά το …αγροτικό της στην ΑΕΚ επιστρέφει και πάλι στη Νάξο κλείνοντας την … αλλαγή με την Ειρήνη Κελεσίδου. Η Κακουράτου ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στη Νάξο οπότε θεωρήθηκε ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση όταν η Κελεσίδου αποδέχτηκε την πρόταση του Άρη για να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη.

Χθες αναφέραμε ότι με δεδομένο ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για τις μεταγραφές (ελληνίδων αθλητριών) η ανακοίνωση της συμφωνίας με την 23χρονη λίμπερο έμοιαζε μονόδρομος με τον Πανναξιακό ΑΟΝ για μία ακόμη χρονιά να αλλάζει σχεδόν το σύνολο της ομάδας του. Η καταμέτρηση αναφέρει: Οικονομίδου (ακραία – κεντρική), Ροντρίγκεζ (διαγώνια). Αλβάρεζ (ακραία), Ζακχαίου (κεντρική), Β. Ξαγοραράκη (κεντρική), Σεφεριάδου (πασαδόρος). Γάτση (ακραία) και Κακουράτου (λίμπερο) ενώ από την περσινή ομάδα έχουν μείνει οι Τοτσίδου – Δρακουλίδου και πλέον περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την Ελένη Φάρκωνα και τις μικρές (Αναγνώστου Βιλ και Ελ, Κατερίνη, Φρατζέσκου, Κατσάνη κ.α.) που πέρυσι πήραν χρόνο συμμετοχής και έδειξαν ότι υπό προϋποθέσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας τους μπορούν να βοηθήσουν…

Προσδοκίες

Επιστρέφουμε όμως στην Κακουράτου, με την 23χρονη λίμπερο να δηλώνει μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Πανναξιακό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στην ομάδα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Όπως τότε έτσι και τώρα, έρχομαι γεμάτη προσδοκίες για μια επιτυχημένη χρονιά και εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας».

Όσο για τον Πανναξιακό ΑΟΝ; Μέσω επίσημης ανακοίνωσης σημείωσε «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν και πάλι στο σωματείο μας και το νησί μας την αθλήτρια Ξένια Κακουράτου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 23χρονη Ελληνίδα λίμπερο, η οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα του σωματείου μας την περίοδο 2012-14, διακρίθηκε τα τελευταία 2 χρόνια στην Α1 Γυναικών με τη φανέλα της Α.Ε.Κ. Καλωσορίζουμε την αξιόλογη αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα βοηθήσει τον Πανναξιακό να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη».

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Αποχωρεί το Ελ Νίνιο, έρχεται η Λα Νίνια: Προειδοποίηση μετεωρολόγων

Το ψυχρό καιρικό φαινόμενο φέρνει ανατροπές στα παγκόσμια μοτίβα – Στην Ευρώπη συνδέεται με ψυχρότερους χειμώνες

Παροναξία – Υδρολογικό Ετος 2025: Σταθερά κάτω από τον μέσο όρο τα ύψη υετού (πίνακες)

Σύμφωνα με το NaxosWeather, η υδρολογική χρονιά 2024-25 ολοκληρώνεται με χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων σε Νάξο και Πάρο, εντείνοντας την ανησυχία για το μέλλον.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Δονούσα: Πεζοπορία στον Φάρο της Καλοταρίτισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων

Μια ξεχωριστή πρόσκληση από την Κοινότητα Δονούσας για να γνωρίσουμε το βορειότερο άκρο του νησιού μέσα από μια μοναδική διαδρομή.

Με ένα πρόβατο στην αγκαλιά: Η εικόνα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (video)

Ο 33χρονος Ολσιέν Μουτσομπέγκα έσωσε ζώα μέσα από τις φλόγες και έγινε σύμβολο ανθρωπιάς και ελπίδας

Ρόδος – Κρεμαστή: Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από το «ταψί» (video)

Από τη γιορτή στον πανικό – Συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ

Ο κρυμμένος θησαυρός του Χαϊδαρίου: Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους (video)

Ένας παράδεισος 1.860 στρεμμάτων, με περισσότερα από 550 είδη φυτών, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Θυρανοίξια στο ανακαινισμένο μοναστηριακό συγκρότημα των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Γλινάδο Νάξου

Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου και πλήθους πιστών – Συγχαρητήρια σε Μητρόπολη, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές

Καθυστερήσεις, χαμένα δρομολόγια και δύο μέρες «αναγκαστική παραμονή» – Η περιπέτεια επιβάτη με το Blue Star Delos

Αναγνώστης του naxospress καταγγέλλει την πολύωρη καθυστέρηση του πλοίου που τον οδήγησε να χάσει τη μετεπιβίβαση για την Ηρακλειά, με σοβαρές οικονομικές και ψυχολογικές συνέπειες.