Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΕλλάδα - βόλεϊ γυναικών: Πρωτάθλημα (και πάλι) τέλος, ώρα για κύπελλο

Ελλάδα – βόλεϊ γυναικών: Πρωτάθλημα (και πάλι) τέλος, ώρα για κύπελλο

|

Οριστική απόφαση…. Τέλος (για μία ακόμη φορά) το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών, διεξαγωγή Κυπέλλου – Ερχονται χρήματα μέσα από τα τυχερά παιχνίδια

Ο κύβος ερρίφθη, τέλος – οριστικά αυτά τη φορά – το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών και διεξαγωγή Κυπέλλου, μετά και τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των σωματείων με την ΕΟΠΕ .   Μετά από παλινωδίες, πισογυρίσματα και τραγελαφικές καταστάσεις, μπήκε τέλος στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών και η περίοδος θα κλείσει με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αλλάξει η προκήρυξη εν μέσω πρωταθλήματος, γιατί δεν υπάρχει έγκριση από τη ΓΓΑ και δεν δύναται να περιοριστούν οι 10 αγωνιστικές των πλέι οφ σε 4 όπως είχαν προγραμματίσει. Με την προσθήκη επομένως και των 4 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου και των 4 αναβληθέντων ματς και χωρίς νέες αναβολές λόγω κορονοϊού, η περίοδος θα τελείωνε τον Μάιο, ενώ στις 17 Απριλίου θα συγκεντρωθούν οι διεθνείς για τα προκριματικά του Ευρωβόλει.

Έτσι αποφασίσθηκε ομόφωνα να ζητήσουν να ανοίξει την Τετάρτη και το βόλεϊ γυναικών και η ΕΟΠΕ να διοργανώσει επίσημα Κύπελλο Ελλάδας με την υποχρεωτική συμμετοχή και των 13 ομάδων (αποχώρησε ο Πανναξιακός)

Σήμερ Δευτέρα 22 Μαρτίου θα δουν τις εναπομείνασες ημερομηνίες, αποκλείστηκε η διοργάνωση ενός τουρνουά σε φούσκα και όλα δείχνουν ότι πάμε σε νοκ άουτ ματς και τη διεξαγωγή ενός φάιναλ φορ. Αν βγαίνουν οι ημερομηνίες, διαφορετικά πάμε σε νοκ άουτ παιχνίδια ως το τέλος.

Ααα έχουμε και καλά νέα… Οι εκπρόσωποι της Volley League γυναικών θα μοιραστούν φέτος από 100.000 ευρώ χωρίς προϋποθέσεις, μέσω της φορολογίας των τυχερών παιχνιδιών , με τα μισά να τα εισπράτουν σε λίγες εβδομάδες και τα υπόλοιπα στο τέλος του χρόνου. Από τη νέα περίοδο πρέπει να έχουν ισόποσα έσοδα από χορηγίες, εισιτήρια κλπ και να επενδύουν το 50% των εισπαχθέντων σε υποδομές, ακαδημίες, εγκαταστάσεις με αναρτήσεις στη Διαύγεια. Αν τα έσοδα δεν φτάνουν στις 100.000, τότε θα εισπράτουν όσα είναι και τα έσοδα τους. Όλα δείχνουν ότι του χρόνου θα εχουμε Λίγκα γυναικών, καθώς υπάρχει και σχετική δέσμευση της ΕΟΠΕ.

με πληροφορίες από την σελίδα fosonline.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σίφνος: Πρώτη στην Ελλάδα για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τη The Sun

Διεθνής διάκριση για το νησί του Τσελεμεντέ, που αναδείχθηκε κορυφαία επιλογή για αυθεντικές εμπειρίες και ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Hermoupolis Heritage: Πολίτες έβαψαν και καθάρισαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που δείχνει πως η αγάπη για την πόλη ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις φροντίδας.

Ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα: Επικίνδυνη κλιμάκωση με στόχο στελέχη της Χαμάς

Σφοδρές διεθνείς αντιδράσεις για την επιχείρηση στην πρωτεύουσα του Κατάρ – Βαριές κατηγορίες περί «μαφιόζικης τακτικής» από αναλυτές.

Ευχαριστήριο των γονέων – κηδεμόνων Αγγιδιών προς το ΚΤΕΛ Νάξου

Με λόγια συγκίνησης οι οικογένειες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία.

Ενοικιάζεται δυάρι νεόδμητο στο Καστράκι Νάξου

Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα θάλασσα και βουνό, διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου 2025 έως 30 Ιουνίου 2026

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κέρο στο πλαίσιο του Koufonisia Festival (photos)

Με ξεχωριστές παρουσιάσεις, ντοκιμαντέρ και την παρουσία της τ.ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, το Κουφονήσι τίμησε την ιστορία και το μυστήριο της Κέρου.

Αμοργός: Επανέναρξη δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας (πίνακας)

Ο Δήμος Αμοργού ανακοίνωσε την επιστροφή των δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Σαντορίνη – Δήμος: Επαναλειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Επισκοπής Γωνιάς – Καμαρίου

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025 ξεκινούν ξανά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θήρας, προσφέροντας δημόσια συγκοινωνία από την περιοχή του ΑΒΙΣ έως την Καμάρα.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Καλαμπόγιας η τρίτη φετινή μεταγραφή

Ο 22χρονος γκαρντ με εμπειρία από Ίκαρο Καλλιθέας και Ηλιούπολη ενισχύει την ομάδα της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.