Πέμπτη, 7 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΕλεύθερη η Γκάμπι;

Ελεύθερη η Γκάμπι;

|

Ο Ολυμπιακός προχωρεί σε αλλαγές προσώπων (προσθήκη Τσίμα – έξοδος Κωνσταντίνου) με το μέλλον της Τσβετάνοβα να είναι αβέβαιο – Έμεινε για μία ακόμη χρονιά στον ΑΟ Θήρας η Μπρίνκμαν 

Μπορεί να ακούγεται ότι «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» όμως η ρήση δεν ισχύει για τον φετινό Ολυμπιακό, ο οποίος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από τη διάκριση στην Ευρώπη. Άλλωστε με τέσσερα σερί νταμπλ στην Ελλάδα, το κίνητρο είναι διαφορετικό… Κι έτσι η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (ανανεώθηκε το συμβόλαιό του) μετά την παραμονή των Μαλασάι, Λαζάρεβιτς, Τέζα προχώρησε στην απόκτηση της Ζένια Τσίμα, της 30χρονης αρχηγού του Παναθηναϊκού, που έμεινε ελεύθερη από τις «πράσινες» λίγο μετά την απόλυση του προπονητή Γιώργου Ρούση, ο οποίος είναι και ο σύζυγός της… Και η ίδια αμέσως μετά την υπογραφή προχώρησε στην καθιερωμένη δήλωση «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πρόταση που μου έκανε, την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ήταν μια πρόταση η οποία με τιμά ως αθλήτρια και ως άτομο. Από κει και πέρα έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν».

Αντίθετα, το δρόμο της …ελευθερίας πήρε η Κύπρια άσος Μανολίνα Κωνσταντίνου μετά από τέσσερα χρόνια στο λιμάνι ενώ δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερη και η Βουλγάρα διαγώνια, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα. Η Τσβετάνοβα είχε αναδειχτεί ως η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς το 2014-15 με τη φανέλα του Πανναξιακού, ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη Νάξο και δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε και πάλι στο νησί μας…

Μπρίνκμαν

Και μία που μιλάμε για νησιά, ο ΑΟ Θήρας μετά την επιστροφή της Τσοχατζή (πασαδόρος) και τη παραμονή της αρχηγού Νίκη Μουντάκη, προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας με την σούπερ γερμανίδα ακραία, την Ανίκα Μπρίνκμαν όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας volleyplanet.gr  Η τρεις φορές MVP του φετινού πρωταθλήματος της Α1 γυναικών θα κοσμεί την κατηγορία αλλά και την ομάδα του ΑΟΘ και τη νέα σεζόν! Οι εμφανίσεις της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές ενώ αναμφίβολα βοήθησε την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του πρωταθλήματος. Έτσι, οι ιθύνοντες του ΑΟΘ με τη σύμφωνη γνώμη του κόουτς έκαναν ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου η 30χρονη Γερμανίδα να παραμείνει… νησιώτισσα! Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φορά που η Μπρίνκμαν μένει σε ομάδα για δεύτερη σεζόν.

Αποχώρηση

Και τέλος, έχουμε μία ακόμη …αποχώρηση, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό… Ο λόγος για την Έλενα Κωνσταντινίδου, αν και είχε αποκτηθεί για δύο χρόνια, δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με το “τριφύλλι”, η οποία λύθηκε κοινή συναινέση, αφού όπως φάνηκε δεν συμπεριλαμβάνεται στα φετινά πλάνα του τεχνικού των «πράσινων, Δημήτρη Καζάζη και έμεινε ελεύθερη. Η 24χρονη μπλοκέρ βρίσκεται πλέον στην Θεσσαλονίκη, όπου πέρα από τα πλάνα των καλοκαιρινών της διακοπών καλείται να σχεδιάσει και τα μελλοντικά βήματα της καριέρας της. Ωστόσο, η τελική επιλογή της… ωραίας Ελένης για την επόμενη χρονιά, μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς, με εξαίρεση τον νταμπλούχο Ολυμπιακό, αποτελεί το “μήλον της έριδος” για τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος.

Με πληροφορίες από το Volleyplanet.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γεωργιάδης προς ΠΟΕΔΗΝ: «Φέτος τα λιγότερα κενά στα νησιά – Μη δυσφημείτε τη χώρα»

Αναλυτική απάντηση του Υπουργού Υγείας στις καταγγελίες για τις ελλείψεις προσωπικού σε 16 νησιά – Σύμβαση στη Νάξο, βελτιώσεις σε Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μήλο.

Δανακός Νάξου – Ο ναός του Αγίου Ιωάννη «μίλησε» ξανά μετά από 1.200 χρόνια

Ένα εκκλησάκι του 8ου αιώνα ξαναζωντανεύει με τη βοήθεια των αρχαιολόγων, των κατοίκων και της πίστης – Έργο μνήμης, πολιτισμού και αντίστασης

ΕΠΑΛ Κυκλάδων – Πανελλαδικές 2025: 7 στους 10 απέτυχαν, ανισότητες και ελπίδες στα νησιά, το .. θαύμα της Αμοργού (πίνακες)

Με μόλις 29% επιτυχία, τα ΕΠΑΛ των Κυκλάδων δείχνουν τη σκληρή πραγματικότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης στα νησιά – Ποιες σχολικές μονάδες ξεχώρισαν, ποιοι έμειναν πίσω

«ΖΗΣΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ»: Καμπάνια κατά της βίας από το 1ο Γυμνάσιο Νάξου (video)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στέλνει ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης με τη στήριξη μαθητών, εκπαιδευτικών και της τοπικής κοινωνίας. (video)

Νάξος – Φιλώτι: De Profundis Ensemble, μουσική πέντε αιώνων κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Το Σάββατο 9 Αυγούστου, στο προαύλιο της Παναγίας Φιλωτιτίσας, το Φιλώτι μετατρέπεται σε υπαίθριο μουσικό σκηνικό με είσοδο ελεύθερη.

Σχοινούσα: Τραυματισμός 48χρονου σε σκάφος – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Νάξου

Ο αλλοδαπός κυβερνήτης τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια χειρισμών – Άμεση κινητοποίηση Λιμενικού και μεταφορά με το «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ»

Επείγουσα διακομιδή 12μηνου βρέφους από τη Νάξο στη Σύρο

Με μέριμνα του Λιμενικού Σώματος, το βρέφος μεταφέρθηκε άμεσα για νοσοκομειακή φροντίδα με το ταχύπλοο «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ»

«Χορεύουμε συρτό στην παραλία» – Όταν η παράδοση συναντά το ηλιοβασίλεμα της Νάξου (video)

Με μεγάλη συμμετοχή και συγκίνηση αναβίωσε για δεύτερη χρονιά η αυθεντική νησιώτικη εμπειρία – Μια γιορτή του χορού, της μουσικής και της κοινότητας. (video)

Μηλωσία 2025: Το Φιλώτι γεμίζει ποδήλατα στη μνήμη του Ιουλιανού Μουστάκη

Την Πέμπτη 7 Αυγούστου, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες δίνουν ραντεβού στη Γέφυρα Φιλωτίου για μια μοναδική διαδρομή μέσα στο καλοκαιρινό τοπίο.

Μύκονος: Λύση στο πρόβλημα στέγασης για γιατρούς με κοινωνική προσφορά και ΣΔΙΤ

Δωρεά 16 διαμερισμάτων από την οικογένεια Δακτυλίδη σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου – Μοντέλο που σχεδιάζεται να εφαρμοστεί και σε άλλα νησιά.

Έκτακτο: Συλλήψεις υπευθύνων αρχαιολόγων και μελών της Εφορείας Κυκλάδων για τα πλέγματα στην Πορτάρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση προστασίας του μνημείου – Αντιδράσεις και επόμενες κινήσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Hellenic Highspeed: Επιχείρηση ανάσυρσης του καταπέλτη με εκσκαφέα στα Κατάπολα

Από το απόγευμα του Σαββάτου παραμένει ακινητοποιημένο το πλοίο – Επιχείρηση ανάσυρσης του καταπέλτη με εκσκαφέα στα Κατάπολα

Τρεις Καπετάνιοι, μία θάλασσα, μία φωτογραφία από τα Κουφονήσια που λέει όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ

Μια ξεχωριστή στιγμή στα Κουφονήσια με φόντο το Αιγαίο και την αθόρυβη καθημερινή ηρωικότητα τριών αυθεντικών ναυτικών, που έγιναν συνώνυμα με την ασφάλεια, τη συνέχεια και το φιλότιμο στα νησιά μας.

Προς Πώληση: Παραδοσιακή Κατοικία – Ανεμόμυλος στον Άγιο Αρσένιο Νάξου

Χαρακτηριστική κατοικία σε μοναδική τοποθεσία, με ανεξάρτητο ξενώνα, άμεση πρόσβαση σε παραλίες και εντυπωσιακή θέα προς θάλασσα και Χώρα Νάξου.

Η αλήθεια πίσω από μία φωτογραφία – Όταν το χιούμορ δεν φτάνει στην καρδιά της ιστορίας

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις… αλλά μερικές φορές οι πιο σημαντικές λέξεις είναι αυτές που δεν ειπώθηκαν.

Κυκλάδες: Γυρίζουν την πλάτη στα «χρυσά» νησιά, “χαμένη” και η Αμοργός, σταθερή η Νάξος

Υψηλές τιμές και οικονομική πίεση στρέφουν Έλληνες και ξένους σε εναλλακτικούς, οικονομικότερους προορισμούς

Κλαυδία και Oge: Ρομαντική βόλτα στα σοκάκια της Νάξου (foto instagram)

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στο κυκλαδονήσι – Πιασμένοι χέρι-χέρι στη βραδινή τους βόλτα

Ο Tom Hanks στη Νάξο: Στιγμές απλότητας, χαμόγελα και μια σέλφι στην Απείρανθο

Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις

Μαρτυρία-στήριξη στο Νοσοκομείο Νάξου: «Χειρουργήθηκα και σώθηκα – Στηρίξτε το!»

Την ώρα που η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ελλείψεις και «παύση χειρουργείων», ένας Ναξιώτης πολίτης μιλά για την εμπειρία ζωής στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου και απευθύνει έκκληση στήριξης