Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΔονούσα - 6ο Ορεινό Τρέξιμο: Έκπτωση της Blue Star Ferries στους συμμετέχοντες

Δονούσα – 6ο Ορεινό Τρέξιμο: Έκπτωση της Blue Star Ferries στους συμμετέχοντες

|

Το άνοιγμα των εγγραφών για το 6ο Ορεινό Τρέξιμο ”Στα Μονοπάτια της Δονούσας” είναι πραγματικότητα εδώ και μία εβδομάδα…   Στη διοργάνωση – θα γίνει την 12η Οκτωβρίου – αναμένεται να λάβουν μέρος 100 αθλητές. 50 στη μεγάλη διαδρομή (20χλμ) και 50 στην μικρή διαδρομή (9χλμ).

Και το ευχάριστο είναι ότι ο μεγάλος χορηγός της δράσης (βλ Blue Star Ferries) όχι μόνο έχει προβλέψει έκτακτο δρομολόγιο την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το πρωί για Πειραιά μέσω Νάξου και Πάρου για την επιστροφή των αθλητών και των συνοδών τους αλλά και για κάτι ακόμη.. Προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες, τους συνοδούς τους και τα μηχανοκίνητά τους έκπτωση 50% για το χρονικό διάστημα από 9/10 μέχρι 15/10. Η έκπτωση ισχύει για όσους έρθουν από Πειραιά, Νάξο, Πάρο και Αμοργό και για την επιστροφή τους φυσικά!

Δονούσα – 6ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος ”Στα Μονοπάτια της Δονούσας”: Άνοιξαν οι εγγραφές

Η σχετική ενημέρωση από την διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

Η Blue Star Ferries παραμένει εδώ και χρόνια ο μεγάλος χορηγός του Ορεινού Τρεξίματος ”Στα Μονοπάτια της Δονούσας”!
Μαζί με το έκτακτο δρομολόγιο την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το πρωί από Δονούσα προς Πειραιά μέσω Νάξου και Πάρου που έχει ήδη ανακοινωθεί, προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες, τους συνοδούς τους και τα μηχανοκίνητά τους έκπτωση 50% για το χρονικό διάστημα από 9/10 μέχρι 15/10. Η έκπτωση ισχύει για όσους έρθουν από Πειραιά, Νάξο, Πάρο και Αμοργό και για την επιστροφή τους φυσικά!

 

Η έκπτωση θα είναι διαθέσιμη με τη λήξη των εγγραφών σε συγκεκριμένα πρακτορεία που θα ανακοινωθούν.
Οι εγγραφές συνεχίζονται στο παρακάτω link: http://www.donoussatrailrunning.gr/index.php/el/dtr-enroll

 

Στις 12 Οκτώβρη ξανατρέχουμε στη Δονούσα με έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά μας!!

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η Ελένη Λεγάκη μιλά για τη μητέρα της, Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη, και αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές (video)

Από τα πρώτα βήματα της μεγάλης κυρίας του νησιώτικου τραγουδιού, μέχρι τις τελευταίες της κουβέντες και τη μεγάλη επανένωση των Κονιτόπουλων. (video)

Αντίο στην Πόπη Χριστοδούλου: Η «ψυχή» του θεάτρου και η αγαπημένη υπηρέτρια του «Στο Παρά Πέντε»

Μια γυναίκα που έδινε φως στη σκηνή και δύναμη στους μαθητές της

Ντοματοσαλάτα με παξιμάδι & κρίταμο – Το καλοκαίρι στο πιάτο σας!

Μια δροσερή, χορταστική και υγιεινή σαλάτα που γίνεται… πλήρες γεύμα.

Τζόκερ: 26,5 εκατομμύρια ευρώ, απόψε κληρώνει το μεγαλύτερο τζακπότ στην ιστορία του παιχνιδιού!

Μετά από 41 συνεχόμενα τζακπότ, η σημερινή (14/08) κλήρωση μοιράζει ποσό-ρεκόρ. Η αγωνία κορυφώνεται στις 22:00.

Τι είναι οι «Κρυφοί Γύροι Μπόνους» και γιατί οι περισσότεροι παίκτες οριακά τους προσέχουν

Τι είναι οι «Κρυφοί Γύροι Μπόνους» και γιατί οι περισσότεροι παίκτες οριακά τους προσέχουν

Χίος: στην άσφαλτο πυροσβέστες για λίγα λεπτά ξεκούρασης

Μια φωτογραφία από το μέτωπο της φωτιάς συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, αποτυπώνοντας την εξάντληση και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών.

Υπουργείο Παιδείας: 10.000 νέοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία, μεγάλη ανάσα

Από σήμερα 13 Αυγούστου ως τις 18 του μήνα, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για μόνιμο διορισμό σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή.

Αντίο στη Χρυσούλα Μάνη, μορφή-σύμβολο της Σχοινούσας

Ο σύλλογος Σχοινουσιωτών αποχαιρετά με θλίψη την αγαπημένη Χρυσούλα, που με το χαμόγελό της σημάδεψε το νησί.

Κουφονήσια: Μάχη με τον χρόνο για να ξανατρέξει το νερό – Διπλή βλάβη στις μονάδες αφαλάτωσης

Ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Κωβαίος περιγράφει το θρίλερ των τελευταίων ημερών για την αποκατάσταση των βλαβών και καλεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις σε περιορισμό της κατανάλωσης.

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: «Πράσινο φως» για ασφαλιστικά μέτρα κατά του συρματοπλέγματος

Η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απομάκρυνση της περίφραξης γύρω από το εμβληματικό μνημείο.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Λιμεναρχείο Νάξου: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή της Χώρας Νάξου από 9 Αυγούστου, ποιοι εξαιρούνται

Η Νάξος γεμίζει κόσμο και το Λιμεναρχείο λαμβάνει δράση για την αποφυγή κυκλοφοριακού εφιάλτη.

Κυκλάδες: Ταχύπλοα στο έλεος του καιρού, ποια δεν προσέγγισαν λιμάνια

Δεν προσέγγισε Ηρακλειά το Tera Jet 2 – Διπλό περιστατικό με το CAT I στη Σέριφο – Ακινητοποιήθηκε το Superjet στην Πάρο λόγω ισχυρών ανέμων

Νάξος: Χάος στο λιμάνι μετά το απαγορευτικό – Οι λιμενικοί κράτησαν την τάξη

Μέρα-ρεκόρ με 5.000 επιβάτες και 1.000 οχήματα σε λίγες ώρες, αλλά το Λιμενικό Σώμα διασφάλισε ομαλή αποβίβαση και επιβίβαση παρά τις ελλείψεις υποδομών.

Attica Group: Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια της Παρασκευής 8/8 λόγω απαγορευτικού απόπλου

Ανακοινώθηκε η αναστολή σημαντικών ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς και από τις Κυκλάδες – Σε αναμονή νεότερων οδηγιών οι επιβάτες.

Απαγορευτικό απόπλου: Νυχτερινές λύσεις για Άνδρο από Ραφήνα

Καθηλωμένα 25 πλοία στον Πειραιά και 13 στη Ραφήνα – Τρία έκτακτα δρομολόγια μεταμεσονύχτια για Άνδρο για να εξυπηρετηθούν αποκλεισμένοι επιβάτες

Blue Star Ferries: Αναστολή δρομολογίων για σήμερα (08/08), στις 4 το απόγευμα αναχωρεί το “Blue Star Delos”

Ακυρώνονται τα περισσότερα δρομολόγια της Blue Star λόγω απαγορευτικού – Το μόνο που ταξιδεύει είναι το Blue Star Delos με καθυστέρηση και τροποποιημένο δρομολόγιο

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.