Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΑΠΑΣ τα Φανάρια: Υπέγραψε και με τον Χονδρόπουλο, εκτός οι Καλαβρός, Γιαμούρης

ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Υπέγραψε και με τον Χονδρόπουλο, εκτός οι Καλαβρός, Γιαμούρης

|

Ξεκινούν από σήμερα οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομών του ΑΠΑΣ τα ΦΑνάρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο – Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας συμπληρώνεται με τους Προδρόμου, Κοντσέ και Χονδρόπουλο – Αποχώρησαν τέσσερις παίκτες ανάμεσά τους οι Καλαβρός και Γιαμούρης 

Χαμόγελοα για τον Θοδωρή Αλμπάνη, προπονητή του ΑΠΑΣ τα Φανάρια καθότι ο ένας μετά τον άλλο, οι νέοι παίκτες έρχονται στην Νάξο και ενσωματώνονται στις προπονήσεις… Χθες το απόγευμα, είχαμ ετην ανακοίνωση της έκτης φετινής μεταγραφής, στην οποία προχώρησε η διοίκηση του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. και κάτοικος Νάξου για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Σταύρος Χονδρόπουλος… Οπως αναφέρει και στον σχετικό δελτίο ενημέρωσης, ο Αλεξανδρουπολίτης γκαρντ τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ όπου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα της 20ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ, Καβάλα, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής. ¨αρα είναι ένας παίκτης που έχει εμπειρίες από πολύ υψηλότερες κατηγορίες σε σχέση με αυτή που αγωνίζεται ο ΑΠΑΣ φέτος… 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της ορεινής Νάξου: «Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργαςίας του με τον Σταύρο Χονδρόπουλο. Ο SG/SF αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην Β’ Εθνική μετρώντας μια άνοδο στην Α’2 με την Καβάλα και την κατάκτηση της πέμπτης θέσης με την ιστορική ομάδα της ΧΑΝΘ, όντας βασικός πυλώνας και των δυο ομάδων.

Καλώς ήρθες Σταύρο! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις την πετυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας!».

Με βάση τις προηγούμενες ανακοινώσεις, της διοίκησης του ΑΠΑΣ τα Φανάρια, μεχρι τώρα έχουν έρθει στην ομάδα οι Γιάννης Μαγγιώρος (Πανναξιακός), Βασίλης Καραγιάννης (επέστρεψε στη Νάξο μετά από έναν χρόνο στον ΑΟ Γαλατσίου), Γιάννης Προδρόμου (το πιο μεγάλο όνομα σε εμπειρία με τέσσερις σερί χρονιά στην Α2 με διψήφιο αριθμό πόντων), Θανάση Κοντσέ (Πιερικός Αρχέλαος – Μακεδονικός) και Αλέξανδρος Δίπλαρος (από τον ΑΟ Ερμούπολης) και η μεταγραφή που απομένει να ανακοινωθεί είναι αυτή του Δημήτρη Ζαφειρούδη για να κλείσει όπως όλα δείχνουν το ρόστερ των νεοφώτιστων στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής. 

Παράλληλα, η ομάδα προχώρησε και στην αποδέσμευση τεσσάρων παικτών:  Παναγιώτη Καλαβρού, Γιάννη Κεφαλιανού, Γιάννη Ντάσιου και Γιώργου Γιαμούρη, ώστε να συνεχίσουν στην ομάδα που επιθυμούν! Ειδικότερα, ο Γιώργος Γιαμούρης αποτέλεσε μέλος της ανδρικής ομάδας επί σειρά ετών κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ο Γιάννης Ντάσιος ήταν μέλος τη χρονιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος 2016-2017 και οι Παναγιώτης Καλαβρός και Γιάννης Κεφαλιανός της ομάδας που κατέκτησε το τρίτο σερί πρωτάθλημα Κυκλάδων και πέτυχε την άνοδο στη Γ’Εθνική κατηγορία!

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των πρωταθλητών Κυκλάδων, το μοναδικό πρόβλημα για τον Θοδωρή Αλμπάνη ακούει στο όνομα Νίκος Μυλωνάς. Ο έμπειρος σέντερ συνεχίζει το συντηρητικό πρόγραμμα λόγω του τσιμπήματος που νιώθει στην γάμπα, ενώ σήμερα Δευτέρα 2/9 αναμένεται στο νησί της Αριάδνης ο Γιάννης Προδρόμου, ο οποίος θα πάρει μέρος στην απογευματινή (5μ.μ.) προπόνηση στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.

Και τέλος από σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκινούν οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομών (4 – 15 ετών) με σημείο αναφοράς το γήπεδο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σίφνος: Πρώτη στην Ελλάδα για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τη The Sun

Διεθνής διάκριση για το νησί του Τσελεμεντέ, που αναδείχθηκε κορυφαία επιλογή για αυθεντικές εμπειρίες και ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Hermoupolis Heritage: Πολίτες έβαψαν και καθάρισαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που δείχνει πως η αγάπη για την πόλη ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις φροντίδας.

Ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα: Επικίνδυνη κλιμάκωση με στόχο στελέχη της Χαμάς

Σφοδρές διεθνείς αντιδράσεις για την επιχείρηση στην πρωτεύουσα του Κατάρ – Βαριές κατηγορίες περί «μαφιόζικης τακτικής» από αναλυτές.

Ευχαριστήριο των γονέων – κηδεμόνων Αγγιδιών προς το ΚΤΕΛ Νάξου

Με λόγια συγκίνησης οι οικογένειες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία.

Ενοικιάζεται δυάρι νεόδμητο στο Καστράκι Νάξου

Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα θάλασσα και βουνό, διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου 2025 έως 30 Ιουνίου 2026

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κέρο στο πλαίσιο του Koufonisia Festival (photos)

Με ξεχωριστές παρουσιάσεις, ντοκιμαντέρ και την παρουσία της τ.ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, το Κουφονήσι τίμησε την ιστορία και το μυστήριο της Κέρου.

Αμοργός: Επανέναρξη δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας (πίνακας)

Ο Δήμος Αμοργού ανακοίνωσε την επιστροφή των δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Σαντορίνη – Δήμος: Επαναλειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Επισκοπής Γωνιάς – Καμαρίου

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025 ξεκινούν ξανά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θήρας, προσφέροντας δημόσια συγκοινωνία από την περιοχή του ΑΒΙΣ έως την Καμάρα.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Καλαμπόγιας η τρίτη φετινή μεταγραφή

Ο 22χρονος γκαρντ με εμπειρία από Ίκαρο Καλλιθέας και Ηλιούπολη ενισχύει την ομάδα της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.

Το «Τσικάλι» της Νάξου: Εκεί όπου το μαγειρείο γίνεται εμπειρία

Σπιτικά φαγητά, ντόπιες πρώτες ύλες και η τέχνη του σεφ Διομήδη Ανέστη σε ένα μαγειρείο που μυρίζει Ελλάδα και θαλασσινή αύρα Αιγαίου.