Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΑΠΑΣ τα Φανάρια: Σε χαλαρούς ρυθμούς τη νίκη, 31 έπιασε ο "Μίλε"

ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Σε χαλαρούς ρυθμούς τη νίκη, 31 έπιασε ο “Μίλε”

|

Επιστροφή στις νίκες με χαλαρό τρόπο για τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Αφησε πίσω του τόσο την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Μυκόνου όσο και αυτή στο Μίλωνα όπου πάλεψε αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

Και κόντρα στην Δάφνη Δαφνίου για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας έδωσε πειστική απάντηση στο ερώτημα “είναι η 3η καλύτερη ομάδα του ομίλου;”

Επικράτησε 88 – 68 υποχρέωσε την αντίπαλό της στην 5η σερί εκτός έδρας ήττα και έχοντας έναν αγώνα λιγότερο είναι στο +3 από τον  5ο τη τάξει Αίολο Αγυιάς.

Με τον Μιλεντίγιεβιτς να έχει σε ένα ακόμη παιχνίδι +30 πόντους έφτασε στη 11η φετινή νίκη και έχει πλέον μπροστά του ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια δύο εκτός έδρας παιχνίδια: Το πρώτο εξ αναβολής (5η αγωνιστική β’ γύρου) με την Αχαγιά 82 την 22η Φεβρουαρίου και το δεύτερο στου Ζωγράφου την 4η Μαρτίου. Και με δύο νίκες κλειδώνει την 3η θέση (έχει κοντά τον Εθνικό) και θα προεστοιμαστεί για τα πλέι οφ…

Ας δούμε την αναφορά μέσα από τη σελίδα του Basketblog.gr 

Έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε ξεκολλήσει ακόμα στον πίνακα του σκορ (8-6 στο 5′), οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά σιγά να ζεσταίνουν τις μηχανές τους και πατώντας γερά στο γκάζι να ξεφύγουν σύντομα τόσο με 7 (13-6 στο 7′, 16-9 στο 9′) πόντους όσο και με διψήφιες αποστάσεις (21-11 στο 10′) κλείνοντας τα τελευταία πέντε λεπτά της 1ης περιόδου με επί μέρους σκορ της τάξης του 13-5!

Όλα συνέχισαν να κινούνται σε σχετικά κυριαρχικά νερά για τον ΑΠΑΣ και στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν, ακόμα και αν η αρμάδα από το Χαϊδάρι πίεσε και έβγαλε τη δική της αντίδραση, με κύριο όπλο την επιθετική του φόρμα πέτυχε 25 πόντους σε αυτό το διάστημα χτίζοντας σταδιακά σημαντικές αποστάσεις για ακόμα μια νίκη καθ’ όλη τη διάρκεια (33-21 στο 16′, 41-32 στο 18′) μέχρι και το 46-32 με το οποίοι οι μονομάχοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς κυριαρχίας της Νάξου και μετά την ανάπαυλα, με το σύνολο του κόουτς Ρουμελιώτη να ξεφεύγει τόσο με 16 πόντους στο 25′ (53-37) όσο και με 26 στο 29′ (66-40) κλειδώνοντας από νωρίς το 11ο ροζ φύλλο του για φέτος.

Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν στους τους 31 στο 34′ (75-44) με τους δύο προπονητές να …αδειάζουν στο τέλος τους πάγκους με τη παρουσία όλων των παικτών.

Η εικόνα του αγώνα 

Διαιτητές: Τεφτίκης, Μαυρέλης, Ευφραιμίδης
Δεκάλεπτα: 21-11, 46-32, 66-40, 88-68

ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» (Κ. Ρουμελιώτης Ν. Κλαδάς): Μιλεντίγιεβιτς 31 (6), Ζαραϊδώνης 6 (1), Χάρος 2, Αναγνωστόπουλος 6, Στάθης 6, Χαρούνι 8 (1), Μπακέας 12 (4), Λάκοφ 17 (5).
Δάφνη Δαφνίου (Στρατικόπουλος): Γκάτζο 11 (2), Καρακεχαγιάς 8 (1), Δελίδης 7 (1), Μήτσου 13 (2), Παπαδόπουλος 3 (1), Μέσκι 8, Μιχάλογλου 15 (3), Ρερές 3 (1).


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πρώτη Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ολυμπία

Μια νέα εποχή για την τεχνητή νοημοσύνη και τον αθλητισμό

Εκτακτο – Olympic Air: Καθηλωμένο στο διάδρομο το αεροσκάφος λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Εκτακτο.. Καθηλώθηκε αεροπλάνο της Olympic Air στον διάδρομο καθότι πήρε φωτιά ο κινητήρας του λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νάξου

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος, αισθητός σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Ακολούθησε δόνηση 3,8 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί

6ο Νηπιαγωγείο Νάξου: «Όλα τα παιδιά είναι Καλλιτέχνες» (φωτογραφίες)

Μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής από τους μικρούς δημιουργούς του νηπιαγωγείου που απέδειξαν πως η Τέχνη δεν έχει ηλικία (φωτογραφίες)

Η Σίκινος επενδύει στον βιώσιμο τουρισμό με δημιουργία οργανισμού διαχείρισης προορισμού

Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού – Στόχος η ολοκληρωμένη και στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού

ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ: Το Ελικοδρόμιο Θηρασιάς, επανέρχεται στην υπηρεσία των πολιτών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αναβάθμισης – Έτοιμο να εξυπηρετήσει ανάγκες ΕΚΑΒ, Σωμάτων Ασφαλείας και Πολιτικής Προστασίας

Κατερίνα Μονογυιού: “Αναγκαία η Δίκαιη Αναμοριοδότηση των Σχολείων στις Κυκλάδες”

Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για τη στήριξη των εκπαιδευτικών σε Θήρα και Νησιά – Έκκληση για άμεση αναθεώρηση μοριοδότησης με γνώμονα την ισότιμη εκπαίδευση

Με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας

Συζητήθηκαν εκτενώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά των Κυκλάδων αναφορικά με ζητήματα εκπαίδευσης

Τα νησιά της σιωπής. Εκεί όπου ακόμα μπορείς να ακούσεις τον εαυτό σου – Ηρακλειά και Σίκινος ανάμεσά τους

Κι όμως υπάρχουν ακόμα νησιά στο Αιγαίο που δεν τα έχει αγγίξει η τουριστική λαίλαπα.

Naxos Summer Camp 2025: Καλοκαίρι γεμάτο θάλασσα, παιχνίδι και νέες εμπειρίες!

Από 30 Ιουνίου στον Άη Γιώργη – Κολύμβηση, survivor games, ποδόσφαιρο, ζωγραφική, χορός και πολύ γέλιο για παιδιά 4-14 ετών!

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.