Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάAndrus Beer Trail Race Festival: Ανοιξαν οι εγγραφές

Andrus Beer Trail Race Festival: Ανοιξαν οι εγγραφές

|

Εκτός από ωραίες παραλίες, καλό φαγητό και διασκέδαση, η Άνδρος μας προτείνει κάτι ακόμη για το φετινό καλοκαίρι: το Andrus Beer Trail Race Festival, με την υποστήριξη της Andrus Beer.

Στις 14 με 16 Ιουνίου 2024 πλήθος κόσμου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, μικροί και μεγάλοι, μόνιμοι κάτοικοι και τουρίστες, θα ενωθούν, θα τρέξουν μαζί, θα γνωρίσουν τη μαγεία του “ευ αγωνίζεσθαι” και θα συνδράμουν στον φιλανθρωπικό σκοπό.

H οργανωτική ομάδα του Andrus Beer Trail Race Festival, μάλιστα, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την έναρξη των εγγραφών των αγώνων για όσους ενδιαφέρονται.

Οι αγώνες είναι:

GERAKONES CHALLENGE 32KM: Η μεγάλη μας διαδρομή, με την ονομασία Gerakones Challenge, με μήκος 32 χιλιόμετρα και συνολική θετική υψομετρική 1.800 μέτρα, απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές αλλά και σε αυτούς που έχουν αγωνιστεί σε μικρότερες αποστάσεις και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι μεγαλύτερο.

Μία ξεχωριστή διαδρομή η οποία θα σας εκπλήξει ευχάριστα αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το Νότιο μέρους του νησιού, μέσα από τα μονοπάτια του!

Η εκκίνηση του αγώνα γίνεται στην πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου 15/6.

KORTHI ADVENTURE 15KM: Η μεσαία μας διαδρομή, με την ονομασία Korthi Adventure, με μήκος 15 χλμ. και θετική υψομετρική 645 μέτρα απευθύνεται και στους έμπειρους που θέλουν να κάνουν μία δυνατή προπόνηση για τους επερχόμενους μεγάλους αγώνες του καλοκαιριού αλλά και στους νεότερους αθλητές που θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο τους.

Μία πολύ ιδιαίτερη διαδρομή γεμάτη όμορφα χωριά, πράσινο, αιμασιές και ξερολιθιές η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε πολύ… Κόρθι!

Η εκκίνηση του αγώνα γίνεται στην πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 16/6.

GRIAS PIDIMA ENCOUNTER 5KM: Η μικρή διαδρομή, με την ονομασία Grias Pidima Encounter, με μήκος 5 χλμ. και θετική υψομετρική 274 μέτρα, απευθύνεται σε όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση αγώνα ορεινού τρεξίματος αλλά και στους φίλους και συνοδούς των αθλητών.

Ο αγώνας αυτός είναι για εσάς που είστε έτοιμοι να μυηθείτε στον κόσμο του τρεξίματος. Κάντε την αρχή από εδώ και η εμπειρία θα σας ανταμείψει!

Η εκκίνηση του αγώνα γίνεται στην πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 9:30 το πρωί της Κυριακής 16/6.

FUTURE CHAMPIONS 1K: Και οι μικροί μας φίλοι φυσικά έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο 1ο Andrus Beer Trail Race Festival. Μια μικρή διαδρομή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και του πιο μικρού αθλητή που θα ενθουσιαστεί τερματίζοντας και παίρνοντας το μετάλλιο, μυώντας τους από νωρίς στο ευ αγωνίζεσθε! Και πού ξέρετε; Ίσως από εδώ αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταθλητές!

Η εκκίνηση του αγώνα γίνεται στην πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου 15/6.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στον αγώνα της επιθυμίας σας και βρείτε εξατομικευμένα πακέτα για να απολαύσετε παραπάνω από μία διαδρομές και μην ξεχνάτε πως γίνονται ειδικές εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές!

Όλες τις πληροφορίες για τις εγγραφές, τα κόστη, τα συνδυαστικά πακέτα, αλλά και για το τι περιλαμβάνει κάθε πακέτο μπορείτε να τις βρείτε εδώ!

Αν ακόμα δεν νιώθετε έτοιμοι να συμμετέχετε σε κάποια από τα races του Andrus Beer Trail Race Festival, αλλά θέλετε να ζήσετε τη διοργάνωση, μπορείτε να συμμετέχετε ως εθελοντής -ρια!

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει! Ενημερωθείτε επίσης για το πρόγραμμα του μεγάλου αθλητικού φεστιβάλ μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας τον Οκτώβριο

Μαστογραφία, Τεστ Παπ με HPV και έλεγχος PSA – Ραντεβού από 23/9, εξετάσεις από 1/10 στην Αθήνα

Σαντορίνη – Ξεκινά η 71η Εθελοντική Αιμοδοσία: Μια φιάλη παραπάνω, ένα χαμόγελο ακόμα

Από 4 έως 12 Οκτωβρίου η 71η Εθελοντική Αιμοδοσία για τον συνάνθρωπο και την ελπίδα. Το πρόγραμμα της αιμοδοσίας

Μελάνες Νάξου: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στο νερό και πάνε σε .. δημοψήφισμα

Κάτοικοι ζητούν επιστροφή στις παλιές τιμές και δίκαιη τιμολόγηση· ετοιμάζεται ηλεκτρονική ψηφοφορία για συλλογική στάση

«ΑΞΟΠΑΤΗΜΑΤΑ»: Ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου οι εγγραφές στη χορευτική ομάδα

Κυριακή 5/10, 19:00–21:00 στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου — παιδιά από 4+ και τμήματα ενηλίκων

Σαντορίνη: «Ανοίγει» το εργοστάσιο τομάτας στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Ξεναγήσεις με ελεύθερη είσοδο και ψηφιακές παρουσιάσεις 26–28 Σεπτεμβρίου στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός»

Νάξος – Πορτάρα: Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος 23–24/9 λόγω εργασιών

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων κλείνει προσωρινά τον χώρο Παλάτια για λόγους ασφάλειας. Απομακρύνεται το συρματόπλεγμα και τοποθετείται νέα περίφραξη.

Νάξος: Ξεκινά ο 3ος (και τελευταίος) δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας

Φιλώτι 24/9–3/10 • Δαμαριώνας–Σαγκρί–Βίβλος 25/9–4/10 • Συγκομιδή 15 ημέρες μετά το πέρας

Νότιο Αιγαίο: 3 εκατ. € για ψηφιακό εξοπλισμό και VR εργαστήρια στα σχολεία

Ανοικτή πρόσκληση Χατζημάρκου – Υποβολές έως 31/10/2025 μέσω ΟΠΣ • Προτεραιότητα σε ΖΕΠ και απομονωμένα νησιά

Μήλος: Έκκληση για στέγη στους εκπαιδευτικούς (video)

«Δεν γίνεται με ενοίκια 550–700€» λέει ο δήμαρχος – Επιδόματα στήριξης και μέριμνα για γιατρούς, λιμενικούς, υπαλλήλους

Πάρος: Η Φλώρα Λουκή ορίστηκε άμισθη Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Εποπτεία Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς – στόχος η ενίσχυση δράσεων και υποδομών

Blue Star Naxos: από 19/9 αναχώρηση 11:05 από Νάξο για Πειραιά — αρχίζει το χειμερινό πρόγραμμα

Σύμφωνα με το Naxos Blue Travel, το νέο ωράριο θα ισχύει όλο τον χειμώνα. Δείτε αναλυτικά τη διαδρομή Αστυπάλαια–Κατάπολα της επόμενης ημέρας.

Σκοπελίτης: Αλλαγές δρομολογίων 19–21/09/2025 λόγω κακοκαιρίας

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Zas Travel Νάξου ενημερώνει: το δρομολόγιο της Παρασκευής μεταφέρεται για Σάββατο και του Σαββάτου για Κυριακή — δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Υπόθεση …Νερό: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δονούσας ζητά επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής και δίκαιες χρεώσεις

Μετά την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια, διαμαρτύρεται και η Δονούσα για τις αυξήσεις - Τι ζητούν οι επαγγελματίες

Απαγορευτικό: Στις 9.30 το βράδυ απόψε αναχωρεί το “Blue Star Naxos” (Πίνακας)

Λόγω κακοκαιρίας αλλάζουν αναχωρήσεις/ακυρώνονται δρομολόγια. Τι ισχύει ανά πλοίο, πότε χρειάζεται αλλαγή εισιτηρίων και ποιες μεταφορές επιβατών έγιναν.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Σε ποιες περιοχές θα έχει αύριο το πρωί (20/09) διακοπή ρεύματος

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «Προσωρινή Διακοπή», θα επηρεαστούν Μπαούζι Δαμαριώνα, Αυλωνίτσα, Άγιος Δημήτριος και Αγ. Ανάργυροι Σαγκρί.

Ανεκτέλεστα δρομολόγια για Supercat Jet, Superjet και Superjet 2 λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που πλήττει το Αιγαίο φέρνει σημαντικές ακυρώσεις στην ακτοπλοΐα – Αναλυτικά ποιες γραμμές επηρεάζονται

ΔΕΔΔΗΕ: Τρίωρη διακοπή ρεύματος αύριο (22/09) στα χωριά της πεδινής Νάξου

Νάξος: Προσωρινή διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 22/09 (09:00–12:00) σε Γλινάδο, Άγιο Αρσένιο, Μύλους & Αργάνι Τριπόδων

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Ο Νίκος Σιδερής ορίστηκε πρόεδρος της Κοινότητας Κεραμωτής

Σιδερής Νίκος η επιλογή του Δημάρχου – Αποχές και ενστάσεις από Κορρέ και Χατζηανδρέου

Κουφονήσια: «Νερό από χρυσάφι», λογαριασμοί έως 10€/m³, τι απαντά ο Βαγγέλης Κατσαράς (video)

Εστίαση, διαμονή και μικρά καταστήματα μιλούν για ασφυξία – Ο Δήμος Νάξου κάνει λόγο για «εξορθολογισμό» βάσει κόστους αφαλάτωσης και αποτροπή υπερκατανάλωσης (video)

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα έως τις 10:00 — εξαιρούνται Αργοσαρωνικός & Μαρμάρι

Σε ισχύ προληπτικό μέτρο του Λιμενικού λόγω ισχυρών βοριάδων· επανεκτίμηση στις 10:00. Οι ταξιδιώτες να επικοινωνούν με τα πρακτορεία τους.