Κυριακή, 1 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΑναβάλλεται ο τελικός ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!

Αναβάλλεται ο τελικός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

|

Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι τα μέτωπα στο Πανθεσσαλικό κλείνουν, ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναβάλλεται. Το πήρε πάνω του ο Γιώργος Βασιλειάδης, βλέποντας τα προβλήματα που υπήρχαν.

Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι τα μέτωπα στο Πανθεσσαλικό κλείνουν, ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναβάλλεται. Το πήρε πάνω του ο Γιώργος Βασιλειάδης, βλέποντας τα προβλήματα που υπήρχαν.

Μπορεί να δίνονταν διαβεβαιώσεις από ΠΔΕ, Δήμο Βόλου, ΕΠΣ Θεσσαλίας και άλλους αρμόδιους φορείς προς πάσα κατεύθυνση ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι τα προβλήματα λύνονται και ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου (6/5, 20:30), ωστόσο, τα πάντα ανατράπηκαν και τελικώς… αναβολή!

Τα προβλήματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πολλά και δεν επιτρέπουν σε καμία των περιπτώσεων την απολύτως ασφαλή τέλεση ενός αγώνα της κρισιμότητας ενός τελικού ανάμεσα στους δυο “Δικεφάλους”. Ειδικά σε ένα γήπεδο, το οποίο ήταν εν πολλοίς εγκαταλελειμμένο και δεν μπορούσε – παρά την προσπάθεια των τελευταίων ημερών-  να φιλοξενήσει ματς υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Ως εκ τούτου και παρά το γεγονός πως έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να τελεστεί ο αγώνας το Σάββατο (6/5, 20:30) και να κερδηθεί η μάχη με το χρόνο, εντέλει θα χρειαστούν και άλλες μέρες για να είναι όλα όπως πρέπει. Διαφαίνεται για πολλοστή φορά όμως η ανοργανωσιά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πήρε πάνω του την απόφαση, βλέποντας τα προβλήματα που υπήρχαν, κυρίως με το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, όπου μάλιστα είχαν τυπωθεί εισιτήρια χωρίς σειρά και θέση. Προτίμησε να πάρει το όποιο κόστος πάνω του, προτάσσοντας τη νομιμότητα και την ασφάλεια θεατών και ομάδων. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, όμως πρυτάνευσε η λογική, έστω και την ύστατη στιγμή.

Θυμίζουμε ότι ήταν ένα γήπεδο χωρίς εσωτερικές κάμερες, χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, χωρίς Ίντερνετ για τους εκπροσώπους του Τύπου, χωρίς τουαλέτες σε συγκεκριμένο κομμάτι του γηπέδου, με κακό αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο. Άλλωστε, η Περιφέρεια Μαγνησίας μια ημέρα πριν είχε στείλει μια λίστα με 15 (!) πράγματα που ήθελε να γίνουν, ώστε να πάρει το Πανθεσσαλικό το “πράσινο φως”.

Πολλά εξ αυτών έγιναν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάνω από 150 άνθρωποι δούλευαν τις τελευταίες ημέρες για να λυθούν όλα τα προβλήματα και να γίνει το γήπεδο όπως πρέπει. Εντέλει, στην έκτακτη σύσκεψη της Πέμπτης (4/5) στην ΓΓΑ, πάρθηκε η γενναία απόφαση για αναβολή του τελικού, η οποία δεν ήταν διόλου εύκολη, αλλά σε κάθε περίπτωση επιβεβλημένη!


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.

Θαλάσσια Πάρκα: Η Ελλάδα ετοιμάζεται να χαρτογραφήσει την προστασία της θάλασσας

Λίγες ημέρες πριν από τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς στη Νίκαια, η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει δύο μεγάλες ζώνες προστασίας στο Αιγαίο και το Ιόνιο, με στόχο την ουσιαστική διαχείριση και τον έλεγχο των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Κτικάδος Τήνου: Συγκίνηση στην ανάληψη καθηκόντων του νέου Εφημέριου π. Γεωργίου Παλαμάρη

Με βαθιά ανθρώπινη συγκίνηση, η ενορία του Τιμίου Σταυρού αποχαιρέτησε τον π. Γεώργιο Ανδριώτη και υποδέχτηκε τον νέο της εφημέριο, π. Γεώργιο Παλαμάρη, με τιμή, δάκρυα και ελπίδα.

Πανελλαδικές 2025: Συνεχίζονται τη Δευτέρα με μαθήματα προσανατολισμού

Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάζονται αύριο στα ΓΕΛ – Με αισιοδοξία ξεκίνησε η φετινή εξεταστική περίοδος, σύμφωνα με τη Σοφία Ζαχαράκη

Σαντορίνη: Έκτακτη διαφημιστική καμπάνια στο Sky TV για την αποκατάσταση της εικόνας του νησιού

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επενδύει 30.000 ευρώ σε καμπάνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, εν μέσω προκλήσεων λόγω των σεισμικών φαινομένων

Σύρος: Μπαράζ δικών για τα αιολικά με επίκεντρο κατοίκους και αιρετούς της Τήνου

Περί τους 130 πολίτες, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι η έπαρχος, θα καθίσουν στο εδώλιο, αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα, επειδή αντιστάθηκαν με ειρηνικές διαμαρτυρίες στην ετσιθελική εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί και αντιμετωπίστηκαν με ξυλοδαρμούς από τα ΜΑΤ και μαζική αγωγή SLAPP

Φολέγανδρος: Αναβαθμισμένο και 24ωρης λειτουργίας το ελικοδρόμιο του νησιού

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης – Ένα από τα καλύτερα ελικοδρόμια στη νησιωτική Ελλάδα, σύμφωνα με τους πιλότους

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος – Χείμαρρος: Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Ψαρρά, έναν άνθρωπο της προσφοράς

Η εξόδιος ακολουθία του 72χρονου θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Χείμαρρο – Θλίψη στο Τσικαλαριό

Νάξος: «Πώς ένα δημόσιο ακίνητο έγινε ιδιωτική “πλατεία”, η αλήθεια πίσω από την περίφραξη στον Λυώνα»

Σαφές μήνυμα από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την περίφραξη στον Λυώνα: παράνομη αυθαίρετη χρήση του χώρου, περίφραξη για λόγους ασφάλειας και αποκατάσταση της νομιμότητας

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Παροναξία: “Ηλεκτρική” νύχτα με βροχόπτωση και …λάσπη (πίνακας)

Έντονα φαινόμενα, αστραπές και «λασποβροχές» χτύπησαν τα νησιά των Κυκλάδων – Τα ύψη υετού από το NaxosWeather (πίνακας)

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος – Λυώνας: Όταν ο φράχτης γίνεται σύμβολο απομόνωσης και αντίστασης

Η περίφραξη στην παραλία του Λυώνα της Κορώνου και η οργισμένη αντίδραση των κατοίκων – Ένα πανό που φωνάζει πιο δυνατά από τις λέξεις.

Νάξος: Αναβολή στη συζήτηση για τις θερινές οικοδομικές εργασίες, παράταση διαβούλευσης έως 10 Ιουνίου

Δεν θα ισχύσει από φέτος η ρύθμιση για περιορισμούς στις κατασκευαστικές δραστηριότητες. Συνάντηση διαβούλευσης με οικοδόμους και νέα προθεσμία για προτάσεις.

Greek Islands Trail: Η Νάξος στην καρδιά του πρώτου πεζοπορικού δικτύου των Κυκλάδων

Ένα φιλόδοξο project που φέρνει πιο κοντά τον άνθρωπο, τη φύση και τον πολιτισμό – Η Νάξος ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ενός βιώσιμου, τετράμηνου τουριστικού μοντέλου