Με τέσσερα νέα αποκτήματα από την Αναγέννηση Νάξου ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο ΑΜΣ Φιλωτίου.
Με τέσσερα νέα αποκτήματα από την Αναγέννηση Νάξου ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο ΑΜΣ Φιλωτίου.
Πιο αναλυτικά η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου ένταξε στο δυναμικό της τους εξής παίκτες: Στέλιο Σιδερή, Γιώργο Κεραμιώτη, Γιώργο Δεγαϊτα και Έβερεστ Μπελέκου.
Έτσι μετά και την προσθήκη των νέων παικτών ο ΑΜΣ Φιλωτίου παρουσιάζεται σημαντικά ενισχυμένος και θα αποτελέσει έναν «δυνατό παίκτη» για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου έχουν υπογράψει οι εξής 6 ποδοσφαιριστές: Σταματίου, Χαβδούλας, Ανυφαντάκης, Σορώκος και Μανωλάς.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:
Η ολοκλήρωση των μεταγραφών συνοδεύτηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου, μέσω της οποίας ευχαριστεί και τα μέλη των ομάδων για την συνεργασία:
Η ανακοίνωση
Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» σας γνωστοποιεί ότι αποκτήθηκε ο Σταματίου Ιάκωβος και ο Χαβδούλας Θεόδωρος από τον ΑΟ Σύρου , ο Ανυφαντάκης Μιχάλης από την Ολυμπιάδα Κερατσινίου, ο Μανωλάς Νικόλαος από τον Α.Ο. Πανναξιακό και ο Σορώκος Θεόφιλος από τον ΠΑΣ Νάξου και οι Σιδερής Στυλιανός , ο Κεραμιώτης Γεώργιος , ο Δεγαϊτας Γεώργιος και ο Έβερεστ Μπελέκου από Αναγέννηση Νάξου. Με επανεγγραφή αποκτήθηκε ο Ελευθεράκης Κωνσταντίνος. Από την ομάδα μας αποχώρησαν ο Περιστεράκης Αθανάσιος και ο Ντάσιος Ιωάννης για τον Πανναξιακό ΑΟ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούργια τους προσπάθεια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει παράλληλα και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Α.Ο. Σύρου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Φώσκολο Γεώργιο, το Γενικό Γραμματέα Ραουζαίο Πέτρο και τον Τεχνικό Διευθυντή Ζαχαρίου Ιωάννη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πανναξιακού και ιδιαίτερα το Τομπά Πλάτωνα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου και ιδιαίτερα το Πέτρο Μαράκη και το Κουτελιέρη Γεώργιο διότι η συμβολή τους για την πραγματοποίηση των παραπάνω μεταγραφών ήταν καθοριστική τους ευχαριστούμε”.
Μια ζωή με τα χέρια στο τιμόνι και την ψυχή του δοσμένη στα νησιά – Ο άνθρωπος που δεν φοβήθηκε ποτέ τη φουρτούνα και έγινε σύμβολο αγάπης και προσφοράς για τους νησιώτες
Μετά τη μεγάλη συμμετοχή του Ιουλίου, το εργαστήριο καλαθοπλεκτικής διοργανώνεται ξανά στις 9 & 10 Αυγούστου 2025, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά μια παραδοσιακή τέχνη της Σαντορίνης
Παιδιά που μπήκαν στις «στοές του θανάτου» για να ζήσουν. Μεταλλωρύχοι που διεκδίκησαν αξιοπρέπεια με αίμα. Μαρτυρίες που δεν πρέπει να χαθούν. Η Αλεξάνδρα Χριστακάκη και ο Νίκος Μπελαβίλας ζωντανεύουν την ιστορία της Σερίφου
Το ταχύπλοο συνεχίζει κανονικά τα δρομολόγιά του έως τις 5 Αυγούστου – Πώς εξελίχθηκε το περιστατικό και πότε προγραμματίζονται οι εργασίες αποκατάστασης
Ένα λευκό σπίτι πάνω στα βράχια στη Σύμη έγινε παγκόσμια φαντασίωση – από τους influencers του Instagram μέχρι τους ρομαντικούς ταξιδιώτες που αναζητούν γαλήνη.
Μέχρι 31 Οκτωβρίου 2025, ο Όμιλος Attica στηρίζει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών με σημαντικές εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Ισχύει και για τους συνοδούς τους.
Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων βάζει “όρια” στην Πορτάρα – Τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση - Όταν ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος, η προστασία γίνεται μονόδρομος
Ο Δήμος Κέας ζητά επίσημη απαγόρευση για τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα – Στο τραπέζι το ζήτημα της φέρουσας ικανότητας και της ταυτότητας του νησιού
Μια ξεχωριστή στιγμή στα Κουφονήσια με φόντο το Αιγαίο και την αθόρυβη καθημερινή ηρωικότητα τριών αυθεντικών ναυτικών, που έγιναν συνώνυμα με την ασφάλεια, τη συνέχεια και το φιλότιμο στα νησιά μας.
Η κυβέρνηση φέρνει ριζικές αλλαγές στον εκλογικό νόμο για δήμους και περιφέρειες – Τέλος ο δεύτερος γύρος, λιγότεροι υποψήφιοι και αλλαγές στη σταυροδοσία.