Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΑμερική: Το Μιλγουόκι δημιούργησε την "Ημέρα του Αντετοκούνμπο"

Αμερική: Το Μιλγουόκι δημιούργησε την “Ημέρα του Αντετοκούνμπο”

|

Η κομητεία του Μιλγουόκι ορίζει την 14η Ιουλίου ως «Giannis Antetokounmpo day (σ.σ. ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο») σε μία προσπάθεια να δέσει τον Ελληνα φόργουορντ για πάντα με τη φανέλα των Μπακς  – Η υπόσχεση του Giannis στους φίλους των “Ελαφιών” 

Σε άλλο επίπεδο περνάει το όνομα του εφετινού MVP του ΝΒΑ στο Μιλγουόκι, με τον υπεύθυνο της Κομητείας να ορίζει, μέσω επίσημης προκήρυξης, τη 14η Ιουλίου ως «Giannis Antetokounmpo day (σ.σ. ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο». 

Στην προκήρυξη ο Κρις Άμπελε εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η κομητεία κατέληξε στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να του αποδώσει αυτή την ξεχωριστή τιμή.

Η σημερινή ημέρα θα είναι εφεξής αφιερωμένη στον Έλληνα αστέρα και ηγέτη των Μπακς, για το πάθος που επανέφερε στο Μιλγουόκι, μετά τις εξωπραγματικές εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, οι οποίες αναγνωρίστηκαν με την ανάδειξη του Giannis σε MVP!

View image on Twitter

Ο «Greek Freak», πάντως, δεν εφησυχάζει, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του ότι παρά τα αγωνιστικά… κατορθώματα του, ο ίδιος βρίσκεται ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων του.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος τους οδήγησε πανηγυρικά μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, μίλησε και για το μέλλον του στα «Ελάφια», καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2020 και ο Giannis θα βγει στη free agency.

«Πολύς κόσμος λέει “Είσαι ο MVP, είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη λίγκα, είσαι τόσο κυριαρχικός”. Θεωρώ όμως ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Είμαι στο 60% των δυνατοτήτων μου, όσον αφορά το πόσο καλύτερος μπορώ να γίνω. Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Εάν είμαι σε μια τέτοια κατάσταση ξανά, στους τελικούς περιφέρειας, θα αντιδρώ καλύτερα, θα παίζω καλύτερα, θα εκτελώ καλύτερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Πρώτα απ’ όλα, κοιτάω τον εαυτό μου πριν από κάθε άλλον. Προσπαθώ να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να δουλέψω στο παιχνίδι μου», είπε αρχικά ο Αντετοκούνμπο στο ESPN και συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον του: «Θέλω να είμαι κομμάτι μιας νικήτριας ομάδας. Όσο έχουμε την ίδια νοοτροπία και την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω και να μην γίνω σαν τον Κάρι, τον Ντιρκ, τον Κόμπι ή τον Τιμ Ντάνκαν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αμερική: Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ

Πέθανε ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ σε ηλικία 65 ετών - Φόρεσε τη πανοπλία του Μπάτμαν και τραγούδησε ως άλλος Μόρισον

“Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας για μερικές ακόμη ημέρες

Μικρές Κυκλάδες – “Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας για μερικές ακόμη ημέρες

Ο Ντιν Σπανός φέρνει τo NFL στην Ελλάδα   

Η Ελλάδα προστέθηκε στο πρόγραμμα το 2025, με τους Los Angeles Chargers να είναι η πρώτη ομάδα που αποκτά τέτοια δικαιώματα στη χώρα.

Μετάθεση της έναρξης του ψηφιακού δελτίου αποστολής

Παρατείνονται οι προθεσμίες για την ψηφιακή αποστολή δελτίων αποστολής στο myDATA – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για Α' και Β' Φάση ανά κατηγορία επιχείρησης.

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την ασθένεια του λογιστή

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την προστασία λογιστών-φοροτεχνικών λόγω ασθένειας – Ανακοίνωση Πιερρακάκη σε συνάντηση με το ΟΕΕ

Η Πορτάρα… Viral σε Ghibli style

Η Πορτάρα «ντύνεται» με τα χρώματα της φαντασίας και μεταμορφώνεται σε σκηνή βγαλμένη από ταινία του Studio Ghibli, μαγεύοντας το ελληνικό και διεθνές κοινό.

Κακοκαιρία – Μύκονος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το “νησί των Ανέμων”

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Μύκονος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Νάξος – Προστασία Αγριας Ζωής: Εβδομήντα φοινικόπτερα απολαμβάνουν την ηρεμία τους στην Αλυκή (video)

Απρόσμενη επίσκεψη φοινικόπτερων (Φλαμίγκ) στην Αλυκή της Νάξου - Δείτε το σχετικό video από τον Σύλλογο Προστασίας Αγριας Ζωής Νάξου

Ανάφη: Πρόβλημα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις και το 2ο ενδοκυκλαδικό που αγνοείται

Προβλήματα και λύσεις στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Ανάφης - Τι συμβαίνει με τα δρομολόγια και οι υποσχέσεις που πήρε ο Δήμαρχος κος Ρούσσος

Γ. Πολυχρονάκος: Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Γ. Πολυχρονάκος: “Πάρος και Μύκονος στο έλεος των πλημμυρών – Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Δεγαϊτας

Ενας νέος άνθρωπος - ο Στέλιος Δεγαίτας - έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία μόλις 63 ετών

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βαλέτας

Ο αγαπημένος φούρναρης των παλιών χωραϊτών, ο Μιχάλης Βαλέτας έφυγε από τη ζωή - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στράτος Φουτάκογλου

Νάξος – Σκαδό: Πένθος με την απώλεια του Νίκου Φάρκωνα

Φτωχότερη από σήμερα η τοπική κοινωνία του Σκαδού Νάξου - Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φάρκωνα

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ανανεωμένο ανοίγει …πύλες την Δευτέρα 31 Μαρτίου (Photos)

Το Αεροδρόμιο "Απόλλων" της Νάξου ανοίγει τις.. πόρτες από την Δευτέρα 31 Μαρτίου - Τα έργα που γίνονται κι έρχονται (Photos)

Πάρος – Νάουσα: Καταστροφικό πέρασμα βροχής, ήχησε και το 112 (video)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάρο: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

Πάρος: Η έντονη βροχόπτωση στη περιοχή της Νάουσας παρασύρει αυτοκίνητα (video)

Η έντονη βροχόπτωση παρασύρει αυτοκίνητα στην Νάουσα της Πάρου - Προσοχή (video)

Νάξος – Λιμενικό Σώμα: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα...

Εκτακτο – Αμοργός: Ισχυρός σεισμός 4.5 R με μικρό εστιακό βάθος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο γνωστό ρήγμα Ανύδρου πιο κοντά όμως στην Σαντορίνη - Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5,6 χιλιόμετρα

Τζώρτζια Αργυροπούλου: “Εφυγε” από τη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή η "Τζώρτζια", το στήριγμα του Μανώλη Γλέζου...

Κυκλάδες – Δόμηση 2024: Πρωταθλήτρια η Πάρος, εντυπωσιακή αύξηση σε Μήλο, Τήνο και Σύρο

Εντυπωσιακή πτώση παρατηρήθηκε στη Μύκονο, όπου εκδόθηκαν μόλις 23 άδειες, πιθανότατα λόγω του κορεσμού της αγοράς ακινήτων και των πολύ υψηλών αξιών της γης.