Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΦολέγανδρος: Ο 30χρονος εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου

|

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της, καθώς ο 30χρονος καθ’ ομολογία δράστης μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο υγείας της Νάξου. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, καθώς κάποιοι μιλούν για απόπειρα αυτοκτονίας και κάποιοι για επιληπτική κρίση, με πιθανότερο σενάριο το δεύτερο.

Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος. Οι γιατροί του αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο μπορεί να απολογηθεί σήμερα, όπως και ήταν προγραμματισμένο. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης

Περισσότερο «φως» στη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της, αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής με την έκθεσή του, από την οποία θα φανεί αν ο δράστης ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα λίγο πριν την ρίξει στα βράχια.

Ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, και σήμερα αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, σε περίπτωση – βέβαια – που η κατάσταση της υγείας του το επιτρέπει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται να θεωρεί σίγουρο τον ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς και αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλας προήλθε από γροθιά. Ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή ξυλοκοπήθηκε νωρίτερα.

Θα επικαλεστεί ψυχική νόσο ο 30χρονος

Την ίδια στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δε συμβαίνει.

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Οι αστυνομικοί που μίλησαν με τον καθ΄ ομολογίαν δράστη, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν έχει περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία, ωστόσο εκτιμούν πως μόλις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει θα ανακαλέσει τα πάντα στη μνήμη του.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Τουρκία – Ερντογάν: “Πνίγηκαν στο Αιγαίο μετανάστες επειδή τους τρύπησαν τις βάρκες”

Αιχμές όσον αφορά στη διαχείριση του μεταναστευτικού άφησε ο Τούρκος πρόεδρος ισχυριζόμενος ότι «υπήρξαν μετανάστες που πνίγηκαν επειδή οι βάρκες τους τρυπήθηκαν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο»

Σύρος: Πρώτη επίσημη επίσκεψη Κικίλια και Κοντιζά ενόψει αλλαγών στο Λιμενικό Σώμα

Ο υπουργός Ναυτιλίας και ο νέος αρχηγός του Λιμενικού επισκέπτονται τη Σύρο σε μια περίοδο εξελίξεων και έργων αναβάθμισης των υποδομών.

Τήνος- Δημοτικό Ελικοδρόμιο: Σε φάση τελικής ολοκλήρωσης εργασιών αναβάθμισης (video)

Με χρηματοδότηση Υπουργείου και ίδιους πόρους, η Δημοτική Αρχή Τήνου ολοκλήρωσε την πλήρη αναβάθμιση του ελικοδρομίου, ενισχύοντας τη δημόσια υγεία και τις τουριστικές υποδομές του νησιού.

Μ. Καπίρης: Ως “Κλοπή” χαρακτηρίζει το ΠΔ που απαγορεύει την οικοδόμηση σε μικρούς οικισμούς

Σφοδρή αντίδραση από τον περιφερειακό Σύμβουλο Μιχάλη Καπίρη για το ΠΔ που "παγώνει" την οικοδόμηση σε οικόπεδα ακόμα και εντός νόμιμων οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων

Νάξος – Απόλλων: Ρίχνεται στη “μάχη” για την άνοδο στην Α2 βόλεϊ Γυναικών

Η πρωταθλήτρια Αιγαίου ρίχνεται αύριο στη μάχη του τουρνουά ανόδου, απέναντι σε ομάδες με ισχυρότερο μπάτζετ, διεκδικώντας μια θέση στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (πρόγραμμα)

ΠΑΣ Νάξου: Μεγάλη διάκριση για τον Νικηφόρο Κατσαρά, στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Κ15

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Νάξου και της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων ξεχωρίζει στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΠΟ.

Ερχεται απαλλαγή από ΦΠΑ για περισσότερους επαγγελματίες

Απαλλαγή από ΦΠΑ για περισσότερους - Από τις 10.000 ευρώ ακαθάριστα έσοδα σχεδιάζεται να φτάσει στις 15.000 - Το νέο όριο θα ισχύσει από τον Ιούλιο

Αμοργός: Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Στο πλαίσιο του Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου 2025, προσφέρονται δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Το “Βήμα της Νάξου” ανήκει στη νέα γενιά! (video)

Οι μαθητές " του ΓΕΛ Νάξου "Μανώλης Γλέζος" καταπιάνονται" με καίρια ζητήματα που τους απασχολούν

Γ. Βρούτσης: Τίμησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ιστιοπλοΐα, Ερμιόνη Γκίκα

Ο αναπληρωτής Υπ. Αθλητισμού Ι. Βρούτσης τίμησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ερμιόνη Γκίκα

Νάξος – Αστυνομία: Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν στη Νάξο από Αστυνομικούς του ΑΤ Νάξου έξι άτομα για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Νάξος: Καλό ταξίδι …Γιώργο, σου άξιζε ένα καλύτερο μέρος να ζήσεις

Μία φίλη και μέλος της Φιλοζωϊκής Νάξου αποχαιρετά με έναν ιδιαίτερο τρόπο μία γάτα που έφυγε... Διαβάστε το λόγο...

Νάξος – Βασ. Κόκκοτας: Αντίο στο φίλο και συνεργάτη Βαγγέλη Γαλατερό

Ο πρώην Δήμαρχος Νάξου, Βασίλης Κόκκοτας αποχαιρετά το φίλο και συνεργάτη του στον Δήμο Νάξου Βαγγέλη Γαλατερό

Αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανναξιακός – Θύελλα (1-1): Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 90’!

Σε φάση εντός περιοχής, ο Μανούσος της Θύελλας έκανε ξεκάθαρο χέρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής — παρότι το σημείο της παράβασης ήταν ξεκάθαρα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Aegean Airlines: Πτήση προς Ρόδο πήγε .. Κω, δεν προσγειώθηκε στη Νάξο

προβλήματα στις αεροπορικές πτήσεις της Aegean Airlines και Olympic Air λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Blue Star Ferries – Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία, το “Blue Star Naxos” θα ταξιδέψει λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Απεργία των πλοίων την Πρωτομαγιά με βάση την απόφαση της ΠΝΟ - Πως θα κινηθούν τα πλοία της Blue Star Ferries;

Αμοργός – Νέα Πνοή: Κίνδυνος απαξίωσης της περιουσίας από το Π.Δ. 129/2025

Ο κίνδυνος απώλειας οικοδομησιμότητας στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων προκαλεί αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις στην Αμοργό - Δελτίο Τύπου από την παράταξη "Νέα Πνοή"

Κυκλάδες: Κατασκευαστικά παράδοξα σε Πάρο – Σέριφο προκαλούν αντιδράσεις

Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε νησιά των Κυκλάδων οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών

Νάξος: “Fast & Furious” στις Αμμοθίνες της Πλάκας

Επεισόδιο με όχημα μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 στη Νάξο – Καταγγελία πολιτών και άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας