Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑκτοπλοΐαΚυκλάδες: Η Attica Group απέκτησε ξενοδοχείο και στην Τήνο (!!!)

Κυκλάδες: Η Attica Group απέκτησε ξενοδοχείο και στην Τήνο (!!!)

|

Στο Attica Group το εμβληματικό Tinos Beach – Θα επενδύσει και σε άλλα ξενοδοχεία στις Κυκλάδες; 

Πουλήθηκε το κλασικό Tinos Beach, ξενοδοχείο 400 κλινών (που είχε χτιστεί επί χούντας και ανήκε έως τώρα στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο) στο Attica Group της MIG,με τίμημα κοντά στα 6,5 εκατ. ευρώ. Σημειώστε πως η Attica έχει συστήσει την Attica Blue Hospitality, 100% θυγατρική της και έχει ήδη αγοράσει ένα ακόμη ξενοδοχείο, το Naxos Resort Beach Hotel, κάνοντας άνοιγμα στον τομέα του hospitality για να αναζητήσει συνέργειες και να βελτιώσει τη λειτουργική της κερδοφορία.

Με αυτό τον τρόπο το Attica Group επιχειρεί να συνδέσει την ακτοπλοϊα με μεγάλα ξενοδοχειακά καταλύματα στα νησιά. Μάλιστα στην ανακοίνωση που είχε κάνει όταν απέκτησε το ξενοδοχείο στη Νάξο είχε τονίσει  «η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο που ξεκινά με την αγορά του Naxos Resort Beach Hotel, διαφοροποιεί την Attica Group από τον ανταγωνισμό, διευρύνει τις δραστηριότητές της στον τουριστικό κλάδο επιτρέποντάς της να καλύψει μεγαλύτερο εύρος αναγκών των πελατών της, ενώ ταυτόχρονα της δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιήσει τη χρηματοοικονομική θέση της επενδύοντας σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες»

Οι πληροφορίες δε αναφέρουν ότι θα έχει και συνέχεια. Εκτός Μυκόνου – Σαντορίνης αλλά σε αρκετά ακόμη νησιά των Κυκλάδων και όχι μόνο. 

Το εμβληματικό Tinos Beach
Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου διακρίνονται σε Superior και Aegean. Τα Aegean αποτελούν τα καινούργια μας δωμάτια έχοντας μινιμαλιστική διακόσμηση με άμεση θεά θάλασσα . Τα superior, ανακαινισμένα και αυτά, έχουν πλευρική θέα θάλασσα είτε από την πλευρά του κήπου είτε από τον δρόμο, μαρμάρινο μπάνιο και αναβαθμισμένη επίπλωση. Οι σουίτες έχουν ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και μπορεί να προστεθεί κρεβάτι στον χώρο του σαλονιού.

Όλα τα δωμάτια των 3 κτιρίων που γειτονεύουν με το κεντρικό εν σειρά διαθέτουν μπαλκόνι με πέργολα & θέα θάλασσα, είναι δε κατηγορίας classic. Τα οικογενειακά και τα τρίκλινα έχουν μπαλκόνι στο κυρίως δωμάτιο και παράθυρο με θέα στον κήπο για τον δεύτερο χώρο ύπνου. Τα κτίρια είναι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με ανοιχτούς διαδρόμους και χωρίς ανελκυστήρες.

Επίσης οι Aegean Suites στην κυκλαδίτικη πτέρυγα του συγκροτήματος διακρίνονται από μοντέρνες κυκλαδίτικες αποχρώσεις , χτιστά έπιπλα και μινιμαλιστικά στοιχειά. Οι Honeymoon Suites είναι ιδανικές για τον επισκέπτη που ψάχνει μια αυθεντική κυκλαδίτικη εμπειρία άλλα και το ζευγάρι που αναζητά έναν ειδυλλιακό χώρο.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Kerras Cruises: Εκδρομή στο Κουφονήσι για την εορτή του Αγίου Γεωργίου

Μονοήμερη εκδρομή την Τετάρτη του Πάσχα (23/04) από τη Νάξο προς Κουφονήσι για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου με την Kerras Crouises

Πρόταση Ημέρας: Μαγειρίτσα αγιορείτικη, από τον Μοναχό Επιφάνιο

Η μαγειρίτσα είναι το σήμα κατατεθέν του Μ.Σαββάτου. Απολαύστε μια διαφορετική εκδοχή της δια χειρός του αείμνηστου μοναχού Επιφάνιου, με μανιτάρια, ψάρι και μυρωδικά.

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός: Η Ναξιώτισσα Αντωνία Κορρέ εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα ταχύτητας MBU

Η 15χρονη Ναξιώτισσα - με καταγωγή από το Σκαδό - Αντωνία Κορρέ εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα ταχύτητας MBU

Τήνος: Εξασφαλίστηκε η επιχορήγηση 2 αφαλατώσεων και για φέτος

Θετική Εξέλιξη για την υδροδότηση της Τήνου: Εξασφαλίστηκε η επιχορήγηση 2 αφαλατώσεων και για φέτος

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Νάξος – Airbnb: Εσοδα σε ετήσια βάση που αγγίζουν και τα 33.000 ευρώ (!!!)

Σύμφωνα με στοιχεία από το τελευταίο 12μηνο, νησιωτικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, προσφέρουν τα υψηλότερα έσοδα στην Ελλάδα, με ετήσιο τζίρο ανά καταχώρηση που ξεπερνά τις 43.000 ευρώ.

Υπουργείο Παιδείας: Παράταση ενός έτους για 22.000 “αιώνιους” φοιτητές

Τι προβλέπει η ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας ώστε να μη διαγραφούν αυτομάτως όλοι οι «λιμνάζοντες» φοιτητές

Naxos Vibe: Οι σεισμοί στη περιοχή της Σαντορίνης και η “απάντηση” της Νάξου

Πώς οι Σεισμοί στη Σαντορίνη Επηρέασαν τις Κρατήσεις και Πώς η Νάξος Απαντά με Μια Δυνατή Σεζόν

Νάξος – Καστράκι: Ο Εσταυρωμένος στο Καστράκι

Μεγάλη Πέμπτη και με τη δύση του ηλίου ο Εσταυρωμένος στέκεται στη παραλία του Καστρακίου

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Νάξος – Πανναξιακό τουρνουά Τάβλι: Παν. Σορώκος ή Κοντόπουλος ο νέος πρωταθλητής;

Ο μεγάλος τελικός του 11ου Πανναξιακού Τουρνουά Τάβλι ξεκινάει: Παναγιώτης Σορώκος ή Πέτρος Κοντόπουλος ο μεγάλος νικητής; Η πορεία έως την κατάκτηση του τροπαίου

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Fast Ferries – Νάξος: Ξεκίνησαν οι προσεγγίσεις του “Andros” δύο φορές την εβδομάδα

Ξεκίνησε τις προσεγγίσεις του στην Νάξο το FAST FERRIES ANDROS - Μέχρι πότε θα έρχεται στη Νάξο, ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος: Οι Γερμανοί απολαμβάνουν την φιλοξενία και την ομορφιά του νησιού μας (video)

Ύμνοι της γερμανικής τηλεόρασης για το «ονειρεμένο» Πάσχα στη Νάξο (video) - Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group

Αμοργός- Χοζοβιώτισσα: Ένας μοναχός, ένα παιδί, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολύς κόσμος επιλέγει τους Ιερούς χώρους των μοναστηριών για να ζήσει τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα σιωπηλά και ήρεμα όπως ακριβώς αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Νάξος – Β. Κατσαράς: Επίσκεψη του Τζερόμ Καλούτα, γυρίσματα της εκπομπής Φτάσαμε”

Η Νάξος στην Ελληνική τηλεόραση μέσω της εκπομπής "Φτάσαμε" - Τι αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς