Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑκτοπλοΐαGolden Star Ferries: Ο "Πρίγκιπας" έφυγε αλλά εμείς συνεχίζουμε (video)

Golden Star Ferries: Ο “Πρίγκιπας” έφυγε αλλά εμείς συνεχίζουμε (video)

|

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Golden Star Ferries με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταβίβασης τεσσάρων πλοίων (επιβατικών και ταχύπλοων) στην SeaJets και η επόμενη ημέρα (video)

“…. Ιδιαίτερα για το Superferry II , η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο της εταιρείας μας είναι μεγάλη, καθώς ο “πρίγκηπας του Αιγαίου”, το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου , αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη & Γιώργου Στεφάνου με την Ακτοπλοΐα..”.

Μέρος από την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταβίβασης τεσσάρων πλοίων (ενός επιβατικού και τριών ταχύπλοων) στην Seajets.

Οπως είναι γνωστό με βάση τη συμφωνία του περασμένου Απριλίου προέβλεπε ότι στην Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου θα ενταχθούν τρία ταχύπλοα κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, τα ταχύπλοα “Superunner”, “Superspeed” και “Supercat” τα οποία έχουν ήδη μετονομασθεί σε “Superunner jet”, “Superspeed jet” και “Supercat jet”, καθώς και το επιβατηγό οχηματαγωγό “SuperFerry II” το Φθινόπωρο. 

Και η ώρα έφτασε. Η Κυριακή 10 Οκτωβρίου ΄΄ηταν ημέρα συγκίνησης, με τον “Πρίγκιπα” να αφήνει τα λιμάνια της Πάρου, Νάξου, Τήνου, Μυκόνου μέσα σε έντονα συναισθηματική φόρτιση κατι που είδαμε και σε video από το λιμάνι της Νάξου (όπως βλέπετε στο τέλος του άρθρου)… 

Οσο για την επόμενη ημέρα της Golden Star Ferries; Παραμένει ενεργή με το “Super Εxpress” και το “Superferry”, και όπως τονίζουν τα αδέλφια Στεφάνου “σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με τον λιμένα της Ραφήνας”.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Golden Star Ferries (υπάρχει και στο τέλος του άρθρου):

“Η Golden Star Ferries ενημερώνει τους συνεργάτες της και το επιβατικό κοινό ότι σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ολοκλήρωθηκε και τυπικά η επιχειρηματική συμφωνία με την Seajets, η οποία περιελάμβανε την πώληση τεσσάρων πλοίων μας σε εταιρείες του ανωτέρω ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα από τον στόλο μας μεταβιβάστηκαν κατά σειρά τα ταχύπλοα Superrunner, Supercat , Superspeed και το επιβατηγό / οχηματαγωγό Superferry II, για τα οποία ευχόμαστε στον νέο πλοιοκτήτη τους κ. Μάριο Ηλιόπουλο να είναι πάντα καλοτάξιδα και η εκμετάλλευσή τους να είναι επικερδής.

Ιδιαίτερα για το Superferry II , η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο της εταιρείας μας είναι μεγάλη , καθώς ο πρίγκηπας του Αιγαίου , το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου , αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη & Γιώργου Στεφάνου με την Ακτοπλοΐα.

Κλείνοντας θα πρέπει να τονιστεί ότι η Golden Star Ferries παραμενεί ενεργή στο χώρο της Ακτοπλοΐας με το Superexpress, τo μεγαλύτερο ταχύπλοο Catamaran του Αιγαίου και με το Superferry, ένα από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελέστατα πλοία των Κυκλάδων. Παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με τον λιμένα της Ραφήνας”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αρχιπέλαγος: Νεκρά Θαλάσσια Θηλαστικά σε Νάξο κι άλλες περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας

Παρά τις εξαγγελίες για προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, τα σπάνια είδη πεθαίνουν αβοήθητα – Έλλειψη ουσιαστικών μέτρων, δίκτυα φαντάσματα και καθυστερήσεις σε κρίσιμες υποδομές.

Blue Star Ferries – Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία, το “Blue Star Naxos” θα ταξιδέψει λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Απεργία των πλοίων την Πρωτομαγιά με βάση την απόφαση της ΠΝΟ - Πως θα κινηθούν τα πλοία της Blue Star Ferries;

Νάξος: Προσκύνημα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα (photos)

Προσκύνημα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα - Ο Γιώργος Καρνέζης μεταφέρει τις εντυπώσεις του από το Πανναξιακό Προσκύνημα στην Κόρωνο (photos)

Νάξος: Πανναξιακός και Θύελλα Καμαρίου για τον τίτλο στο κατάμεστο ΔΑΚ Νάξου

Με φόντο την κορυφή, οι δύο μεγάλες δυνάμεις των Κυκλάδων αναμετρώνται ξανά, κουβαλώντας βαριά ιστορία και ένα φινάλε-φωτιά που θα γράψει νέα σελίδα στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Β. Αιγαίο: Νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Πειραιάς–Μύκονος–Χίος–Λέσβος με το “Blue Star Patmos”

Από 7 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου, κάθε Σάββατο, το νέο δρομολόγιο φέρνει πιο κοντά Κυκλάδες και Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τεχνητή Νοημοσύνη – Βατικανό: “Βλέπει” Παρολίν ως νέο Πάπα

Οι προβλέψεις της Τεχνητής Νοημοσύνης για το νέο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας μετά τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου

Μητσοτάκης από Υπουργείο Παιδείας: “Όποιος αρνείται επί της αρχής την αξιολόγηση, δεν έχει θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα”

Η δημόσια δωρεάν παιδεία είναι στην αιχμή των προτεραιοτήτων γιατί η δημόσια παιδεία ήταν πάντα ιμάντας κοινωνικής κινητικότητας

Τοπική Αυτοδιοίκηση: Νομοσχέδιο έρχεται για την εκλογή των δημοτικών αρχών σε ένα γύρο

Μαρινάκης: "Ο πυρήνας του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί στη Βουλή είναι δημοτικές εκλογές με εκλογή σε έναν γύρο"

Ferryscanner: Οι Έλληνες το Πάσχα ταξίδεψαν κυρίως στα νησιά των Κυκλάδων

Ferryscanner: Οι προορισμοί που κέρδισαν τους Έλληνες το Πάσχα - Ποια νησιά ξεχώρισαν και οι τιμές στα εισιτήρια

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο τραπεζικός Νίκος Ι. Μαργαρίτης

Εφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ι. Μαργαρίτης - Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 10:30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης

Νάξος: Καλό ταξίδι …Γιώργο, σου άξιζε ένα καλύτερο μέρος να ζήσεις

Μία φίλη και μέλος της Φιλοζωϊκής Νάξου αποχαιρετά με έναν ιδιαίτερο τρόπο μία γάτα που έφυγε... Διαβάστε το λόγο...

Κουφονήσια: Σημαία 40 m2 σκεπάζει το νησί, τάμα στον Αη Γιώργη που γιορτάζει (video)

Για δεύτερη σερί χρονιά, πάνω από το Κουφονήσι κυματίζει μία τεράστια σημαία ... Ποιος ο λόγος; Ποιος την τοποθέτησε και γιατί; (video)

Νάξος – Βασ. Κόκκοτας: Αντίο στο φίλο και συνεργάτη Βαγγέλη Γαλατερό

Ο πρώην Δήμαρχος Νάξου, Βασίλης Κόκκοτας αποχαιρετά το φίλο και συνεργάτη του στον Δήμο Νάξου Βαγγέλη Γαλατερό

Blue Star Ferries: 220 επιβάτες έβγαλαν εισιτήριο για Σύρο, ενώ πήγαιναν Πειραιά (!!!)

Επικράτησε το αδιαχώρητο όταν λίγο μετά τις 22:30 αφίχθη το Blue Star Mykonos καθώς στο λιμάνι περίμεναν 1.015 άτομα - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Νάξος – Kerras Cruises: Εκδρομή στο Κουφονήσι για την εορτή του Αγίου Γεωργίου

Μονοήμερη εκδρομή την Τετάρτη του Πάσχα (23/04) από τη Νάξο προς Κουφονήσι για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου με την Kerras Crouises

Aegean Airlines: Πτήση προς Ρόδο πήγε .. Κω, δεν προσγειώθηκε στη Νάξο

προβλήματα στις αεροπορικές πτήσεις της Aegean Airlines και Olympic Air λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Ποια είναι τα 10 φθηνότερα νησιά σε όλο τον κόσμο; Δυο ελληνικά ανάμεσά τους

oι ειδικοί επί των ταξιδιών μοιράστηκαν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας