Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑιγαίοΕκλογές 2023: Επίσκεψη - αστραπή Χατζημάρκου στη Νάξο (photos)

Εκλογές 2023: Επίσκεψη – αστραπή Χατζημάρκου στη Νάξο (photos)

|

Περίοδος όπου οι επισκέψεις των υποψηφίων στα νησιά ή χωριά μοιάζουν όπως οι εμφανίσες της αστραπής λίγο πριν την καταιγίδα. Δυνατές, εντυπωσιακές αλλά κρατούν λίγο.

Πόσο μάλλον όταν είσαι υποψήφιος Περιφερειάρχης και καλείσαι να επισκεφθεις περίπου 50 νησιά, γιατί μιλάμε για το Νότιο Αιγαίο.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος – Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και για 3η φορά διεκδικητής της Περιφέρειας με τη παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” χθες Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στη Νάξο…

Εχοντας στο πλευρό του τους πέντε υποψηφίους από τη Νάξο (με αλφαβητική σειρά: Κατερίνα Ανδρούτσου – Κουτελιέρη, Νίκος Αυγερινός, Ευδοκία Κατσάνη, Γιάννης Μαργαρίτης και Στάθης Πολυκρέτης) γύρισε αρχικά τη πόλη της Νάξου και τη συνέχεια μετέβη στο Φιλώτι (σ.σ. είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό) αλλά και την αγαπημένη του Απείρανθο..

Πότε τα πρόλαβε όλα από τη στιγμή που έπρεπε στις 3 το μεσημέρι να είναι στα Κουφονήσια, μόνο αυτός και η συνοδεία του το ξέρει…

Ηρθε από τη Σύρο όπου κι εκεί έκανε εμφάνιση αστραπή, ενώ στη Νάξο μοίρασε ο ίδιος φυλλάδια με το πρόγραμμα του συνδυασμού του με χαρακτηριστικό το χαμόγελο αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές..

Μάλιστα, στη σελίδα του ο κος Χατζημάρκος είπε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη Νάξο τονίζοντας “Στις 8 Οκτωβρίου, επιλέγουμε δρόμο. Ευχαριστώ τη Νάξο για την θερμή υποδοχή και την αποδοχή του μηνύματος μας. Η Νάξος, έχει αποφασίσει να παραμείνει #mprosta !
Η πολιτική που έβαλε τα νησιά μας στην τροχιά της ανάπτυξης με τον μεγαλύτερο ρυθμό στην Ευρώπη, η πολιτική που αγκάλιασε όλα τα επίπεδα της νησιωτικότητας, είναι η δική μας πολιτική. Αυτή που έβαλε τον άνθρωπο στο επίκεντρο και αγωνίστηκε για τις ανάγκες του και το μέλλον του.

Αυτή που έφερε επαγγελματισμό και σχέδιο στην τουριστική ανάπτυξη και εξωστρέφεια στον πρωτογενή τομέα με την συνεχή προώθηση παραγωγών και προϊόντων σε όλο τον κόσμο, για πρώτη φορά στην ιστορία.
Ευχαριστώ τη Νάξο για την απόφαση να συνεχίσουμε μαζί μια πορεία ανάτασης που κάνει την ζωή μας καλύτερη”

Τι ανέφερε ο κος Μαργαρίτης 

Ο Επαρχος Νάξου Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων Γιάννης Μαργαρίτης σχολιάζοντας την παρουσία Χατζημάρκου στη Νάξο ανέφερε μέσα από τη προσωπική του σελίδα στα social media … “Σήμερα υποδέχθηκα τον Περιφερειάρχη μας Γιώργος Χατζημάρκος και την ομάδα του στη Νάξο μας. Ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια χαλαρή βόλτα στην αγορά της Νάξου, στο Φιλότι και στην Απείρανθο. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, το χαμόγελο και τις ανοιχτές κουβέντες που κάναμε. Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε πάρα πολλά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.
Ο προγραμματισμός του κ. Χατζημάρκου, η εμπιστοσύνη σας και η αγάπη μου για τον τόπο μας είναι τα συστατικά της επιτυχίας μας.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες επισκέψεις στα χωριά μας όπως και στις Μικρές Κυκλαδες και στην Αμοργό”.

Τι ανέφερε η κα Κατσάνη 

Ανάλογη αναφορά είχαμε κι από την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κα Ευδοκία Κατσάνη που στη δική της σελίδα ανέφερε: “Υποδέχθηκαμε σήμερα στο νησί μας τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο. Περπατήσαμε στη Νάξο, συναντήσαμε και μιλήσαμε με τους κατοίκους της!  Συζητήσαμε για τα έργα που έχουμε πραγματοποιήσει, αλλά και για αυτά που έρχονται στο νησί! Η υποδοχή του κόσμου με χαμόγελο και αισιοδοξία!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ.  Προχωράμε μόνο μπροστά για το καλό του τόπου μας” 

Ανδρούτσου – Κουτελιέρη και η τοποθέτησή της

Τοποθέτηση για την επίσκεψη Χατζημάρκου έκανε και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ανδρούτσου – Κουτελιέρη, η οποία σημείωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στα social media “Υποδεχθήκαμε στη Νάξο τον περιφερειάρχη μας Γιώργος Χατζημάρκος!
Τι σημαίνει η επίσκεψη ενός υποψήφιου περιφερειάρχη που πρέπει να διαπλεύσει το Nότιο Αιγαίο παραμονές εκλογών; Σημαίνει έννοια, φροντίδα, επιθυμία για συναναστροφή, απόφαση να μπει #Μπροστά για να συνεχιστεί η τροχιά της ανάπτυξης με τον μεγαλύτερο ρυθμό στην Ευρώπη, η πολιτική που αγκάλιασε όλα τα επίπεδα της νησιωτικότητας, η δική μας πολιτική.
Αυτή που έβαλε τον άνθρωπο στο επίκεντρο και αγωνίστηκε για τις ανάγκες και το μέλλον του.
Συγκινημένη που είμαι στην ομάδα του και αποφασισμένη για δουλειά! Για να πάει #Μπροστά η Νάξος της οικογένειάς μου, η Νάξος της καρδιάς μου, η Νάξος όλων μας! Γιατί η Νάξος είναι οι άνθρωποί της!”

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Distinguished Gentleman’s Ride: Κλασικές μοτοσυκλέτες, στυλ και σκοπός επιστρέφουν στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη συμμετέχει και φέτος στο Distinguished Gentleman’s Ride, την Κυριακή 18 Μαΐου, μια παγκόσμια εκδήλωση με vintage μοτοσυκλέτες και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ανδρική υγεία

Κατ. Μονογυιού: “Μητέρα, λέξη μικρή, μεγάλη όσο η ζωή”

Αρθρο της Κατερίνας Μονογυιού με αφορμή την "Γιορτή της Μητέρας"

Πανναξιακός ΑΟ: Λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Καλυθιών, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Σαρωνικό

Ο Πανναξιακός - χωρίς τον Μανωλά - κράτησε το μηδέν απέναντι στον δυνατό Απόλλωνα και παραμένει ζωντανός στη μάχη της ανόδου στη Γ’ Εθνική, μετά την 3η αγωνιστική των μπαράζ του 8ου ομίλου.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό, την Τετάρτη (14/05) ο ..τελικός επιβίωσης

Παρά την ήττα με 66-54 από τον Ιωνικό, ο Πανναξιακός έδειξε χαρακτήρα και ετοιμάζεται να απαντήσει δυναμικά στον 4ο αγώνα των τελικών της National League 2, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου στο ΔΑΚ Νάξου.

Μητρόπολη Παροναξίας: Με κατάνυξη και σεβασμό η μνήμη του Οσίου Φιλοθέου στη Μονή Θαψανών Πάρου

Η Πάρος τίμησε την ιερή μνήμη του Οσίου Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, με τη συμμετοχή πιστών και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλλινίκου.

Επεκτείνονται οι άγονες περιοχές: Οικονομικά κίνητρα για γιατρούς και οδοντιάτρους σε νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση ενισχύονται τα μέτρα προσέλκυσης μόνιμου προσωπικού στο ΕΣΥ – Ειδικές προβλέψεις για ιατρική στελέχωση σε δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές.

Σοκάρουν τα στοιχεία: Ένας στους επτά Έλληνες έχει βιώσει σεξουαλική βία ως παιδί

Τα ανησυχητικά ευρήματα διεθνούς μελέτης με επικεφαλής Ελληνίδα καθηγήτρια, Εμμανουέλα Γακίδου, αναδεικνύουν την έκταση ενός παγκόσμιου προβλήματος που αγγίζει και την ελληνική κοινωνία.

Σουδάν: Ο άγνωστος πυραμιδικός πολιτισμός που ξεχάστηκε από τον κόσμο

Παρά τις εκατοντάδες πυραμίδες και τα μνημεία της UNESCO, το Σουδάν παραμένει ένα θησαυροφυλάκιο του πολιτισμού που κανείς δεν τολμά να επισκεφθεί.

Η Νάξος μέσω της Φιλαρμονικής στο Μέγαρο Μουσικής: Όταν οι νότες έχουν ρίζες (video)

Η Φιλαρμονική Δήμου Νάξου συμμετείχε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στο Μέγαρο Μουσικής, δίνοντας το δικό της στίγμα σε μια βραδιά αφιερωμένη στις αόρατες δυνάμεις του πολιτισμού. (video)

Μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αιχμές Κικίλια για το μεταναστευτικό: “Δεν θα μας κουνά κανείς το δάχτυλο”

Ο Υπουργός Ναυτιλίας εξήγγειλε σημαντικές μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ενόψει καλοκαιριού, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί αυστηρά για τη στάση ευρωπαϊκών κύκλων και ΜΚΟ στο μεταναστευτικό.

Νάξος – Φιλώτι: Αντίο με σεβασμό και αγάπη στον Τάσο Τζιώτη, άνθρωπο του μέτρου και της προσφοράς

Ο Φιλωτίτης που δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα, μόνο έδινε—με τα χέρια, με την καρδιά, με την ψυχή του. Μια απώλεια που βαραίνει την κοινότητα, μια μορφή που δεν ξεχνιέται.

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Καλοκαιρινή εξόρμηση Raptor Club Greece στη Νάξο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες των εντυπωσιακών pick-up επιλέγουν Κυκλάδες και ξεκινούν από τη Νάξο, με ένα τριήμερο χαλάρωσης, εξερεύνησης και απολαυστικής οδήγησης

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Εκτακτο: Τέλος στα σουβλάκια της θείας Τασίας, ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι

Ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι Με catering και τιμολόγιο, το κοψίδι πλέον θα έχει και ΦΠΑ...

Νάξος – 2ο Γυμνάσιο: Η Μιχαηλία-Ευαγγελία Γρατσία διακρίθηκε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής “Αρίσταρχος”

Η Μιχαηλία-Ευαγγελία Γρατσία κατέκτησε το 3ο βραβείο στη Β΄ Φάση του διαγωνισμού φυσικής "Αρίσταρχος" φέρνοντας περηφάνια στη σχολική μας κοινότητα