Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΟικονομία"ΔΙΟΡΘΩΣΗ!, Δεν πτωχεύουν τα Hondos Center"

“ΔΙΟΡΘΩΣΗ!, Δεν πτωχεύουν τα Hondos Center”

|

Διευκρινίσεις της Hondos Center για την πτώχευση της Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα

Η διοίκηση της εταιρείας Hodos Center σε ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πτωχευμένη εταιρεία Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό τους κοινό ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει». Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, από την ίδρυση τους το 1967 έως σήμερα, τα Hondos Center αριθμούν τα 75 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και είναι γνωστά ως το πιο καθιερωμένο δίκτυο λιανικής στην ελληνική αγορά. Με πάνω από 6.000 άτομα προσωπικό, η εταιρεία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από τα δημοσιεύματα περί πτωχεύσεως της Hondos Center, η εταιρεία Hondos Center θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να ενημερώσει τους προμηθευτές και το καταναλωτικό κοινό που παρερμηνευσαν τα δημοσιεύματα ότι, τα δημοσιεύματα αφορούσαν τα 3 καταστήματα της Hondos Pallas και μόνο!

Η γνωστή εταιρεία Hondos Center που έχει 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την Hondos Pallas, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει»


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα: Επικίνδυνη κλιμάκωση με στόχο στελέχη της Χαμάς

Σφοδρές διεθνείς αντιδράσεις για την επιχείρηση στην πρωτεύουσα του Κατάρ – Βαριές κατηγορίες περί «μαφιόζικης τακτικής» από αναλυτές.

Ευχαριστήριο των γονέων – κηδεμόνων Αγγιδιών προς το ΚΤΕΛ Νάξου

Με λόγια συγκίνησης οι οικογένειες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία.

Ενοικιάζεται δυάρι νεόδμητο στο Καστράκι Νάξου

Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα θάλασσα και βουνό, διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου 2025 έως 30 Ιουνίου 2026

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κέρο στο πλαίσιο του Koufonisia Festival (photos)

Με ξεχωριστές παρουσιάσεις, ντοκιμαντέρ και την παρουσία της τ.ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, το Κουφονήσι τίμησε την ιστορία και το μυστήριο της Κέρου.

Αμοργός: Επανέναρξη δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας (πίνακας)

Ο Δήμος Αμοργού ανακοίνωσε την επιστροφή των δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Σαντορίνη – Δήμος: Επαναλειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Επισκοπής Γωνιάς – Καμαρίου

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025 ξεκινούν ξανά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θήρας, προσφέροντας δημόσια συγκοινωνία από την περιοχή του ΑΒΙΣ έως την Καμάρα.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Καλαμπόγιας η τρίτη φετινή μεταγραφή

Ο 22χρονος γκαρντ με εμπειρία από Ίκαρο Καλλιθέας και Ηλιούπολη ενισχύει την ομάδα της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Koufonisia Festival: Οι καιρικές συνθήκες κράτησαν τη συναυλία στα Κουφονήσια κι όχι στη Κέρο

Μια μοναδική μουσική διαδρομή από την αρχαιότητα έως σήμερα, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Μιχαήλ Μαρμαρινού.

Γ. Πολυχρονάκος: «Τα νησιά σώζονται από τους ανθρώπους τους – Η Κυβέρνηση απαξιώνει την νησιωτικότητα» (video)

Ο Γ. Πολυχρονάκος μιλά για τον τουρισμό, τα προβλήματα υποδομών, το μεταφορικό ισοδύναμο και τις κυβερνητικές εξαγγελίες της ΔΕΘ

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.