Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣπίλωση με ατυχείς τοποθετήσεις

Σπίλωση με ατυχείς τοποθετήσεις

|

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αθλητική Ενωση Σαντορίνης ως απάντηση στην ανοιχτή επιστολή των αθλητών του ΑΠΑΣ τα Φανάρια για «έργα και ημέρες» στη διάρκεια του Φάιναλ φορ της Σαντορίνης 

Τα … απόνερα από το φάιναλ φορ της Σαντορίνης καλά κρατά… Οι αθλητές του ΑΠΑΣ τα Φανάρια προχώρησαν χθες (10/05) σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας μέσω ανοιχτής επιστολής για όσα συνέβησαν στη διάρκεια της παρουσίας τους στη Σαντορίνη με αποκορύφωμα την απονομή των μεταλλίων για τη 3η θέση στα …αποδυτήρια. Ανάμεσα στα άλλα μιλούσαν για μακρινές αποστάσεις όσον αφορά την στέγαση και σίτιση ενώ εξέφρασαν ευχαριστίες τόσο στον κο Βλαβιανό για την υποδοχή που τους επιφύλαξε όσο και στον «προφήτη» κο Σαλάχα, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο ήξερε τον …πρωταθλητή. Και η απάντηση της Αθλητικής Ενωσης Σαντορίνης ήταν άμεση. Σήμερα προχώρησαν σε ανακοίνωση όπου προσπαθούν να βάλουν …τέλος στην αποστολή ανακοινώσεων, δίνοντας βάση στο γεγονός ότι «Εύγλωττη απάντηση και απόδειξη της συστηματικής και άοκνης προσπάθειας που καταβάλλουμε και του οργανωτικού επιπέδου της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αποτελεί η συμμετοχή των αντιπροσωπευτικών τμημάτων μας και στα τέσσερα Final4 της Ε.Σ.Κ.Κ. καθώς και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το παιδικό και το αντρικό τμήμα της Α.Ε.Σ.».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αθλητική Ενωση Σαντορίνης:  
« Η αιφνιδιαστική απουσία του “ΑΠΑΣ Τα Φανάρια” από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος μας έπεισε πως η συμμετοχή του στο F4 είχε ένα σκοπό. Δεν φανταστήκαμε ότι αποκλειστικός σκοπός είναι η συκοφάντηση της διοργάνωσης, η δημόσια τοποθέτηση όμως των αθλητών του σωματείου της Νάξου υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Σε αυτό το ολίσθημα δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας ακολουθήσουμε. Εύγλωττη απάντηση και απόδειξη της συστηματικής και άοκνης προσπάθειας που καταβάλλουμε και του οργανωτικού επιπέδου της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αποτελεί η συμμετοχή των αντιπροσωπευτικών τμημάτων μας και στα τέσσερα Final4 της Ε.Σ.Κ.Κ. καθώς και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το παιδικό και το αντρικό τμήμα της Α.Ε.Σ.

Είναι κατανοητή η πικρία που εκφράζεται από την ομάδα των “Φαναρίων”. Όμως κρίνεται απαράδεκτη, η ανάρμοστη επίθεσή τους σε μια διοργάνωση που εξελίχθηκε εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΝΟ και ειδικά προς εξυπηρέτηση της ομάδας των “Φαναρίων” μετέφερε το μικρό τελικό μεσημέρι, ώστε να προλάβουν να αναχωρήσουν με το τελευταίο πλοίο. Κυρίως όμως δεν θα μείνουμε θεατές όταν η επίθεση στρέφεται στους ανθρώπους που προς τιμήν τους και υποστηρίζοντας τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, υποδέχθηκαν με μεγάλη προθυμία και φιλοξένησαν τους αθλητές και τις αποστολές όλων των ομάδων. Η Α.Ε.Σ ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά τους χορηγούς του Final 4 ανδρών 2015-2016 για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους και είναι περήφανη για τη συμμετοχή τους στην οικογένεια της Α.Ε.Σ. Η λαμπρή αθλητική πορεία της ομάδας “ΑΠΑΣ Τα Φανάρια” είναι λυπηρό να σπιλώνεται με ατυχείς τοποθετήσεις, που κάθε γνώστης των γεγονότων μόνο ως γραφικές μπορεί να τις εκλάβει».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος, αισθητός σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Ακολούθησε δόνηση 3,8 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί

6ο Νηπιαγωγείο Νάξου: «Όλα τα παιδιά είναι Καλλιτέχνες» (φωτογραφίες)

Μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής από τους μικρούς δημιουργούς του νηπιαγωγείου που απέδειξαν πως η Τέχνη δεν έχει ηλικία (φωτογραφίες)

Η Σίκινος επενδύει στον βιώσιμο τουρισμό με δημιουργία οργανισμού διαχείρισης προορισμού

Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού – Στόχος η ολοκληρωμένη και στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού

ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ: Το Ελικοδρόμιο Θηρασιάς, επανέρχεται στην υπηρεσία των πολιτών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αναβάθμισης – Έτοιμο να εξυπηρετήσει ανάγκες ΕΚΑΒ, Σωμάτων Ασφαλείας και Πολιτικής Προστασίας

Κατερίνα Μονογυιού: “Αναγκαία η Δίκαιη Αναμοριοδότηση των Σχολείων στις Κυκλάδες”

Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για τη στήριξη των εκπαιδευτικών σε Θήρα και Νησιά – Έκκληση για άμεση αναθεώρηση μοριοδότησης με γνώμονα την ισότιμη εκπαίδευση

Με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας

Συζητήθηκαν εκτενώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά των Κυκλάδων αναφορικά με ζητήματα εκπαίδευσης

Τα νησιά της σιωπής. Εκεί όπου ακόμα μπορείς να ακούσεις τον εαυτό σου – Ηρακλειά και Σίκινος ανάμεσά τους

Κι όμως υπάρχουν ακόμα νησιά στο Αιγαίο που δεν τα έχει αγγίξει η τουριστική λαίλαπα.

Naxos Summer Camp 2025: Καλοκαίρι γεμάτο θάλασσα, παιχνίδι και νέες εμπειρίες!

Από 30 Ιουνίου στον Άη Γιώργη – Κολύμβηση, survivor games, ποδόσφαιρο, ζωγραφική, χορός και πολύ γέλιο για παιδιά 4-14 ετών!

Αμοργιανό Φεστιβάλ 2025: Τιμώντας την Παναγία και τους Ήρωες της Κινάρου

Η Αμοργός γιορτάζει με τέχνη, μουσική και μνήμη — Ένα τριήμερο πολιτιστικής συγκίνησης από 7 έως 9 Ιουνίου

«Το Μυστικό του Αρχιπελάγους»: Ιστορικό μυθιστόρημα με την υπογραφή του Γ. Καστελλάνου

Μια πρώτη συγγραφική εμφάνιση που εντυπωσιάζει με ιστορικό βάθος και λογοτεχνική ωριμότητα

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.