Δευτέρα, 14 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΠαλιές κατηγορίεςΖΩΗΤο Αιγαίο αποκτά ..Φωνή

Το Αιγαίο αποκτά ..Φωνή

|

Ερχεται η …Φωνή του Αιγαίου, το Aegean Voice 107,5 μα βασικό moto “Ακουσέ την…” και σύντομα αναμένεται να έχει τον κυρίαρχο ρόλο στην ενημέρωση σε όλες τις Κυκλάδες και το Αιγαίο 

Ένα νέο ραδιόφωνο μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου! Η πιο δυνατή φωνή για να σε ξυπνήσει, να σε ενημερώσει, να σε διασκεδάσει και να σε συμβουλέψει για ότι σε απασχολεί.

Να σου δώσει απαντήσεις πριν από όλους. Με τους «πρωταγωνιστές» ζωντανά και ένα δίκτυο δημοσιογράφων πάντα σε ετοιμότητα σε ολόκληρη την χώρα. Με ζωντανό πρόγραμμα από τις 8 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ο AEGEAN VOICE fm, “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” είναι γεγονός στους 107.5. 

Ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων αλλά και σε κάθε σημείο του πλανήτη μέσω internet.

Πόπη Αλιμπέρτη, Γιώργος Καμβύσης, Νικόδημος Λιανός, Μαρία Τζήμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού. Στη μια ακριβώς (13:00) το ζωντανό δελτίο ειδήσεων. Αναλυτικό δελτίου καιρού αλλά και αγροτικό δελτίο. Όλα με την έμπειρη ματιά και καθοδήγηση του Μάνου Μπανασάκη που αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο στο τιμόνι της γενικής διεύθυνσης του προγράμματος του AEGEAN VOICE.

Η ενημέρωση αρχίζει από νωρίς το πρωί! Ειδήσεις, σχόλια κι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Εσύ απλά… στις 8:00 “Άδραξε τη μέρα” με το Νικόδημο Λιανό! Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Καμβύσης που σατιρίζει τους πάντες και τα πάντα με τα “Σημεία και Τέρατα“, τη μακροβιότερη εκπομπή στο Κυκλαδίτικο ραδιόφωνο! 
Στις 10:00 στα ολοκαίνουργια studio του Aegean Voice εισβάλλει η Πόπη Αλιμπέρτη, κρατά δίπλα της το Γιώργο Καμβύση και παρουσιάζουν μαζί την πιο ανατρεπτική ενημερωτική εκπομπή! “Δέκα με τόνο“! 

Η ενημέρωση δε σταματά εδώ… συνεχίζεται στις 11:00 με Πόπη Αλιμπέρτη και …”Aliberti News“. Όλη η επικαιρότητα της ημέρας ζωντανά, με ειδήσεις, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις καθημερινά από τα νησιά των Κυκλάδων , ρεπορτάζ, σχόλια και συνδέσεις με όλη την Ελλάδα! Σύρος, Πάρος, Μύκονος, Τήνος, Σαντορίνη ζωντανά στον Aegean Voice καθημερινά. 

Στις 12:00 είναι η ώρα της Μαρίας Τζήμα που με το δικό της τρόπο παρουσιάζει τις μεγάλες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο σε καθημερινή σύνδεση με ένα δίκτυο ανταποκριτών από την πρώτη γραμμή! 
 

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Aegean Voice έρχεται στη μία (13:00) για να ανατρέψει όλα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζατε, με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των “πρωταγωνιστών” της επικαιρότητας. Αναλυτικό αγροτικό δελτίο αλλά και για πρώτη φορά ένα υπέρ αναλυτικό δελτίο πρόγνωσης του καιρού για όλα τα νησιά των Κυκλάδων και της χώρας. 
 

Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού στοχεύει στην πολύπλευρη και ουσιαστική ενημέρωση του κοινού, στην αντικειμενική και ψύχραιμη ματιά των εξελίξεων, στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία της είδησης. 

Ένα μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία της χώρας, όπως: ο Πέτρος Κουσουλός από τον ALPHA (www.ereportaz.gr) δίνει το δικαστικό ρεπορτάζ, η Ελένη Λαζάρου από το MEGA (www.koolnews.gr) πάντα μάχιμη, μας ενημερώνει για τα μεγάλα θέματα της ημέρας. Ο Μανώλης Ασαριώτης από τον ANT1 (www.bloko.gr) μας μεταφέρει άμεσα όσα τρέχουν στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης (www.vimaorthodoxias.gr) μεταφέρει πάντα εμπεριστατωμένα το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ. Μαρία Δουρουδή (ΣΚΑΪ), Πέμυ Παπασημακοπούλου (MEGA), αλλά και η Νανά Παλαιτσάκη με τον Χρήστο Νέζο εντάσσονται στο δυναμικό του Aegean Voice.

Στην απογευματινή και βραδινή ζώνη του Aegean Voice 107.5 θα …τα ακούσετε όλα!!!

Στις 14:00 ακριβώς, ώρα για “Μεσημεριανούς Ράδιο-οργασμούς“. Ο Γιώργος Λογοθέτης με καταπληκτικές μουσικές και αυτοσαρκαστικό ύφος σας ξεκουράζει από την ένταση της ημέρας. 

Αθλητική αλλά και αγροτική ενημέρωση, ιατρικές συμβουλές, μαγειρικά μυστικά, ψυχαγωγίαμουσική που θα λατρέψετε, αλλά και το «Διασκεδαστικό Δελτίο» που θα δίνει τον ρυθμό για να κάνεις την καλύτερη επιλογή για φαγητό, ποτό, διασκέδαση αλλά και ψώνια, θα σας κρατούν στους 107.5 καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ! 

Με “Μια θάλασσα τραγούδια” η Κατερίνα Φακίνου θα σε ταξιδέψει από νησί σε νησί με βιολί και με λαούτο.

Νέες κυκλοφορίες, λαϊκά, ρεμπέτικα και μουσική για κάθε γούστο και ηλικία αλλά και συνεντεύξεις όλων των μεγάλων καλλιτεχνών έχουν τη δική τους θέση στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του AEGEAN VOICE. 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ …Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! 

AEGEAN VOICE 107.5

Ακουσέ την!!!


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Πολιτιστικός Σύλλογος “Κούρος, ο Ελληνας”: Το “ευχαριστώ” και … η υπόσχεση για συνεχή μάχη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας» ευχαριστεί τον Δήμο Νάξου για την ιστορική του στάση και καλεί σε συνέχεια του αγώνα για την παραμονή των μνημείων στο Φλεριό

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Η πατινάδα στ’ Απεράθου: Όταν το τραγούδι γίνεται τελετουργία

Από τον έρωτα μέχρι τον σαρκασμό της πρώτης νύχτας – μια βαθιά βιωματική πολιτιστική εμπειρία στον τόπο που τη γέννησε

Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Κωμιακή: Εκδηλώσεις, γιορτές και παράδοση τον Ιούλιο (πρόγραμμα)

Με τη συνεργασία τοπικών φορέων, η Κωμιακή «ζωντανεύει» με ποικίλες πολιτιστικές δράσεις – Από εγκαίνια και γιορτές μέχρι παιδικές εκδηλώσεις και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες

Με λαμπρότητα και ευλάβεια τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στη Νάξο

Διπλές εορταστικές εκδηλώσεις σε Κορωνοχώρι και πόλη Νάξου παρουσία των Σεβ. Μητροπολιτών Καλλινίκου και Γεωργίου – Αφιέρωμα στους Αγίους Τέσσερις Μάρτυρες της Κρήτης στο πλαίσιο των "Νικοδημείων 2025".

Νάξος – Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου: Αντίο στον Στέλιο Ζαφειρόπουλο, ένα δάσκαλο με ψυχή και φως

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου Νάξου αποχαιρετά με συγκίνηση τον αγαπημένο εκπαιδευτικό και επιστήμονα, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μαθητική και τοπική κοινότητα.

Νάξος – “Κλεμμένη Άνοιξη”: Μια συγκλονιστική φωτογραφική μαρτυρία για τον πόλεμο και την ελπίδα

Η βραβευμένη έκθεση της Alena Grom φιλοξενείται στον Μουσικό Περίβολο του 1ου Γυμνασίου Νάξου και αποτυπώνει με βαθιά ευαισθησία το τραύμα και την αξιοπρέπεια των γυναικών που επέζησαν του πολέμου.

Αδένωμα υπόφυσης: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση

Αδένωμα υπόφυσης: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση

Νάξος και τα Online παιχνίδια τα ήσυχα βράδια του νησιού

Όταν η Παράδοση Συναντά την Οθόνη: Οι Νάξιοι και τα Online Παιχνίδια στα Ήσυχα Βράδια του Νησιού

Αλ. Φραντζέσκος: Οι Κούροι των Μελάνων πρέπει να μείνουν: Η ιστορία δεν ξεριζώνεται

Η αυθεντικότητα, η βιωματική εμπειρία και η πολιτισμική συνέχεια κινδυνεύουν όταν αποκόβουμε τα μνημεία από τον τόπο τους. Οι Κούροι των Μελάνων ανήκουν εκεί όπου γεννήθηκαν – στο φως, στη μνήμη και στο τοπίο της Νάξου.

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

Νάξος – Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και η ξακουστή πατάτα στο τραπέζι της

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα, τη γαλήνη του τοπίου και τις συγκινήσεις μετά το φινάλε της σεζόν.

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο 40 εκατ. ευρώ στο μεταφορικό ισοδύναμο, έγκαιρη παρέμβαση Παππά έσωσε το Δημόσιο

Χάρη σε διοικητικούς ελέγχους και αποφασιστικές κινήσεις, απετράπη καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ύποπτες αιτήσεις επιχειρήσεων – Η συντριπτική πλειονότητα από την Κρήτη

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Aperto – Cucina Italiana: Η αυθεντική ιταλική εμπειρία ήρθε στη Νάξο με την υπογραφή του κορυφαίου pizzaiolo Νίκου Σωτηρόπουλου

Ένα νέο γαστρονομικό σημείο στην καρδιά της Νάξου που ενώνει την ιταλική φινέτσα με τη δημιουργικότητα του Έλληνα pizzaiolo που διακρίθηκε δύο φορές ως ο καλύτερος της χώρας και στους 50 κορυφαίους της Ευρώπης.

Σέριφος: 87χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Συκαμιά

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της – Προανάκριση από το Λιμεναρχείο

Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα στη Νάξο από τη Φραντζέσκα Λαγογιάννη

Με επιστημονική γνώση, σεβασμό και ολιστική προσέγγιση, η Φραντζέσκα Λαγογιάννη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι, σε όλη τη Νάξο.

Νάξος: Πέντε «κρυμμένες» παραλίες για ήσυχες (!!!) αποδράσεις

Από τον εξωτικό Πάνορμο μέχρι τη μυστική Χαβάη, ανακαλύψτε πέντε μοναδικές ακτές της Νάξου που προσφέρουν αυθεντική νησιωτική εμπειρία, μακριά από την πολυκοσμία.

Ο κυρ Θόδωρας και τα donats του Αγίου Προκοπίου, 31 καλοκαίρια σε μία παραλία

Στην άμμο της Νάξου, ο ήχος «donuts, βρε donuts» δεν είναι απλώς κάλεσμα για λουκουμάδες, είναι η φωνή του ίδιου του καλοκαιριού. Μια ιστορία με αλάτι, ιδρώτα και πολλή αγάπη.