Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜε τα μούτρα στη δουλειά

Με τα μούτρα στη δουλειά

|

Μπαίνει από σήμερα σε ρυθμό προπονήσεων το τμήμα μπάσκετ του Πανναξιακού ενόψει του ντέρμπι στη Βούλα με τον Πρωτέα – Μιχελάκος (προπονητής Τρίτωνα): “πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός ο όμιλος”

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Πανναξιακού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Πρωτέα στην Βούλα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Του Ιωάννη Νοτταρά 

Οι παίκτες του Δημήτρη Δαμιανίδη έχοντας μια ημέρα επιπλέον να ξεκουραστούν, αφού ο αγώνας απέναντι στον Ηλυσιακό διεξήχθη Σάββατο, συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις με τον νεαρό τεχνικό να μην έχει στην διάθεσή του για ακόμη ένα παιχνίδι τον Θοδωρή Καζακίδη.

Ο 32χρονος γκαρντ παρότι ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, η θλάση στους προσαγωγούς και στους κοιλιακούς δεν υποχώρησε κι έτσι για ακόμη μια αγωνιστική θα μείνει εκτός αποστολής συνεχίζοντας την θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί. Το χθεσινό πρόγραμμα για τους «κυανόλευκους» περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο Δαμιανίδης αναγνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού αυτού κόντρα στον πρωτοπόρο και μέχρι την περασμένη αγωνιστική αήττητο του βαθμολογικού πίνακα Πρωτέα Βούλας, ωστόσο πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και των παικτών του πως μπορούν να φύγουν από την πρωτεύουσα με κάτι καλό στις αποσκευές τους. Να σημειώσουμε ότι όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ ο αγώνας της Κυριακής (29/11) θα ξεκινήσει τέσσερις ώρες νωρίτερα ώστε να επιστρέψει η αποστολή του Πανναξιακού στη Νάξο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Παραθέτουμε και τη σχετική ανακοίνωση “Έπειτα από συμφωνία των δύο Σωματείων και για συγκοινωνιακούς λόγους, ο αγώνας της8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ΑΕΟΠρωτέας Βούλας – Πανναξιακός ΑΟΝ αντί της 17.00 θα διεξαχθεί την Κυριακή 29/11/2015 και ώρα στις 13.00“.

Από την άλλη πλευρά, ο Πρωτέας  ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής), καθώς την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου υποδέχεται για την φάση των «16» τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ομάδα Β’ εθνικής, στο κλειστό της Βούλας στις 6 μ.μ.

Η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη τις δύο τελευταίες χρονιές έχει φτάσει στο F4 της διοργάνωσης όπου την σεζόν 2013-2014 έφτασε ως τον τελικό και την σεζόν 2014-2015 μέχρι τον ημιτελικό του F4.

Εν τω μεταξύ, δηλώσεις σε αθλητικό σάιτ της Αθήνας έκανε ο προπονητής του Τρίτωνα Μιχάλης Μιχελάκος με αφορμή τη νίκη της ομάδας του την Κυριακή κόντρα στον Πρωτέα (68-56), όπου τον οδήγησε στην πρώτη του ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Τρίτωνας μετά τη νίκη του επί των «κυανέρυθρων» της Βούλας ανέβηκε στο 5-2 στον βαθμολογικό πίνακα και ο προπονητής του αναφερόμενος στο πρωτάθλημα αλλά και στους στόχους της ομάδας του τόνισε:

«Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού με τον Πρωτέα είναι ότι είχαμε κάνει δύο ήττες και χρειαζόμασταν τη νίκη. Έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Ο όμιλός μας είναι πολύ ανταγωνιστικός και δύσκολος. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με σοβαρούς προπονητές. Έχουν κατέβει στη Γ’ Εθνική πολύ καλοί παίκτες και μεγάλα ονόματα, όπως οι Χαρίσης, Ασημακόπουλος, Βαρδαβάς και Εμμανουηλίδης».

Σε ό,τι αφορά για τις βλέψεις και τις προσδοκίες του Τρίτωνα απάντησε:  «Αυτό είναι κάτι που το οριοθετεί η διοίκηση. Η ομάδα με την διοίκηση της τελευταίας πενταετίες λειτουργεί καλά. Θέλουμε να έχουμε υγεία ως σωματείο. Σίγουρα η ανδρική ομάδα είναι ο καθρέπτης και όλοι θέλουμε να πηγαίνει όσο καλύτερα μπορεί».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Μετάθεση της έναρξης του ψηφιακού δελτίου αποστολής

Παρατείνονται οι προθεσμίες για την ψηφιακή αποστολή δελτίων αποστολής στο myDATA – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για Α' και Β' Φάση ανά κατηγορία επιχείρησης.

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την ασθένεια του λογιστή

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την προστασία λογιστών-φοροτεχνικών λόγω ασθένειας – Ανακοίνωση Πιερρακάκη σε συνάντηση με το ΟΕΕ

Η Πορτάρα… Viral σε Ghibli style

Η Πορτάρα «ντύνεται» με τα χρώματα της φαντασίας και μεταμορφώνεται σε σκηνή βγαλμένη από ταινία του Studio Ghibli, μαγεύοντας το ελληνικό και διεθνές κοινό.

Κακοκαιρία – Μύκονος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το “νησί των Ανέμων”

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Μύκονος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Νάξος – Προστασία Αγριας Ζωής: Εβδομήντα φοινικόπτερα απολαμβάνουν την ηρεμία τους στην Αλυκή (video)

Απρόσμενη επίσκεψη φοινικόπτερων (Φλαμίγκ) στην Αλυκή της Νάξου - Δείτε το σχετικό video από τον Σύλλογο Προστασίας Αγριας Ζωής Νάξου

Ανάφη: Πρόβλημα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις και το 2ο ενδοκυκλαδικό που αγνοείται

Προβλήματα και λύσεις στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Ανάφης - Τι συμβαίνει με τα δρομολόγια και οι υποσχέσεις που πήρε ο Δήμαρχος κος Ρούσσος

Γ. Πολυχρονάκος: Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Γ. Πολυχρονάκος: “Πάρος και Μύκονος στο έλεος των πλημμυρών – Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Πάρος: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης

Αποδεκτό το αίτημα για κήρυξη του Δήμου Πάρου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Νάξος – Ε.ε.ε.ΕΚ.: Δράσεις με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού

Το Ειδικό Επαγγελματικό Σχολείο Νάξου διοργανώνει αύριο Τετάρτη (02/04) δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Νάξος – Φιλώτι: Οι μαθητές του ΕΠΑΛ “Μιχάλης Κατσάνης” χτίζουν ξερολιθιές (photos)

Μαθητές του ΕΠΑΛ Νάξου "Μιχάλης Κατσάνης" χτίζουν ξερολιθιές για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής (Photos)

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Δεγαϊτας

Ενας νέος άνθρωπος - ο Στέλιος Δεγαίτας - έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία μόλις 63 ετών

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βαλέτας

Ο αγαπημένος φούρναρης των παλιών χωραϊτών, ο Μιχάλης Βαλέτας έφυγε από τη ζωή - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στράτος Φουτάκογλου

Νάξος – Σκαδό: Πένθος με την απώλεια του Νίκου Φάρκωνα

Φτωχότερη από σήμερα η τοπική κοινωνία του Σκαδού Νάξου - Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φάρκωνα

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ανανεωμένο ανοίγει …πύλες την Δευτέρα 31 Μαρτίου (Photos)

Το Αεροδρόμιο "Απόλλων" της Νάξου ανοίγει τις.. πόρτες από την Δευτέρα 31 Μαρτίου - Τα έργα που γίνονται κι έρχονται (Photos)

Πάρος – Νάουσα: Καταστροφικό πέρασμα βροχής, ήχησε και το 112 (video)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάρο: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

Πάρος: Η έντονη βροχόπτωση στη περιοχή της Νάουσας παρασύρει αυτοκίνητα (video)

Η έντονη βροχόπτωση παρασύρει αυτοκίνητα στην Νάουσα της Πάρου - Προσοχή (video)

Νάξος – Λιμενικό Σώμα: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα...

Εκτακτο – Αμοργός: Ισχυρός σεισμός 4.5 R με μικρό εστιακό βάθος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο γνωστό ρήγμα Ανύδρου πιο κοντά όμως στην Σαντορίνη - Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5,6 χιλιόμετρα

Τζώρτζια Αργυροπούλου: “Εφυγε” από τη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή η "Τζώρτζια", το στήριγμα του Μανώλη Γλέζου...

Κυκλάδες – Δόμηση 2024: Πρωταθλήτρια η Πάρος, εντυπωσιακή αύξηση σε Μήλο, Τήνο και Σύρο

Εντυπωσιακή πτώση παρατηρήθηκε στη Μύκονο, όπου εκδόθηκαν μόλις 23 άδειες, πιθανότατα λόγω του κορεσμού της αγοράς ακινήτων και των πολύ υψηλών αξιών της γης.