Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΦέρνει Μπιγιονσέ ο ΣΥΡΙΖΑ

Φέρνει Μπιγιονσέ ο ΣΥΡΙΖΑ

|

Κίνηση …αεροδρομίου από την Κυβέρνηση όπου ο Μάρδας αφήνει στην άκρη την Σίρλεϊ Μπάσεϊ και γκρεμίζει τα στάδια με την …Μπιγιοσνέ 

Ποιος Μαρινάκης τώρα και ποιος Σαββίδης; Τι να μας πουν τώρα οι Καμπιάσο (Ολυμπιακός) και Μπερμπάτοφ (ΠΑΟΚ). Καλά για τον Εσιέν και τον Αλαφούζο δεν λέμε τίποτα… Δημήτρης Μάρδας κύριοι. Ο ιδανικός μάνατζερ. Ο Ψινάκης μπροστά του. .. γατάκι.  Το σχέδιο του Μάρδα για τη δημιουργία του πολυσυζητημένου «Θερινού Νταβός» προχωράει κανονικά. Μάλιστα  ετοιμάζεται για μια κίνηση η οποία θα κάνει την Ελλάδα πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο.

Ο «Βηματοδότης» αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες:

Σας πληροφορώ ότι το λεγόμενο «Θερινό Νταβός» έχει προχωρήσει τόσο που τις προσεχείς ημέρες θα εγκριθεί από το Κυβερνητικό Συμβούλιο που συνήθως συνεδριάζει υπό τον Ι. Δραγασάκη. Ο κ. Μάρδας ενημέρωσε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο και του ζήτησε να το θέσει υπό την αιγίδα του, κάτι που, όπως μου λένε, ο Πρόεδρος δέχθηκε. Ο κωδικός «Σίρλεϊ Μπάσεϊ» εγκαταλείφθηκε (οι κακές γλώσσες είπαν ότι εγκαταλείφθηκε λόγω προχωρημένης ηλικίας της τραγουδίστριας του soundtrack των ταινιών Τζέιμς Μποντ). Νέος κωδικός: «Μπιγιονσέ». Την προσεχή εβδομάδα πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή και της Ελενας Κουντουρά για την επιλογή της καλύτερης τραγουδίστριας ή μουσικού από τις χώρες απ’ όπου μας έρχονται οι τουρίστες.

Με δυο λόγια, θα ψάξουν, όπως δηλώνει υπερηφάνως ο κ. Μάρδας, να βρουν την καλύτερη Αμερικανίδα (που θα είναι η Μπιγιονσέ), την καλύτερη Γερμανίδα, την καλύτερη Ολλανδέζα, Καναδή, Βρετανίδα, Κινέζα κ.ά. Θα αναζητηθούν σπόνσορες ανά την υφήλιο, αφού η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να πληρώσει ούτε ένα ευρώ. Το σόου (που θα χρησιμεύσει και ως διαφημιστικό του ΕΟΤ) έχει προγραμματιστεί μέσα στο 2016.

Αλλά ο δραστήριος κ. Μάρδας δεν σταματά εδώ…. Επειδή η δημιουργία «Θερινού Νταβός» και το σόου με τον κωδικό «Μπιγιονσέ» έχουν ήδη δρομολογηθεί και τέτοιου είδους επενδύσεις θεωρούνται piece of cake για τον Μάρδα, άρχισε να ασχολείται και με πιο σύνθετα πράγματα. Με σύνθημα «ξετρυπώνω λεφτά που ακόμη και ο Θεός έχει ξεχάσει» (σύνθημα, όπως λέει, που έκανε πράξη επί θητείας του στο Γενικό Λογιστήριο, όπου «ξετρύπωσε» ξεχασμένους λογαριασμούς πάνω από… 350 εκατ. ευρώ), στράφηκε προς τις πρεσβείες. Μαθαίνω ότι ορισμένοι πρεσβευτές (αποφεύγει να τους κατονομάσει) τον πλησίασαν και έδειξαν ενδιαφέρον να συνεισφέρουν οικονομικά για την υποδοχή των προσφύγων στη χώρα μας. Ως τώρα πέντε τον αριθμό από πλούσιες χώρες, όχι κατ’ ανάγκην ευρωπαϊκές. Ηδη ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος του είπε: «Δημήτρη, προχώρα, προσέγγισε κι άλλες πρεσβείες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Έπεσα στη θάλασσα πέντε μηνών έγκυος» — Η Ρούλα (Σταυρούλα) Μπαϊράμη 25 χρόνια μετά το “Εξπρές Σάμινα” (video)

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025: μια μαρτυρία–ορόσημο από τη Νάξο. Ο φόβος, το σκοτάδι, το παιδικό σωσίβιο, το καΐκι σωτηρίας και η ζωή που συνέχισε — για τη μητέρα και το μωρό. (video)

Εξπρές Σάμινα: 25 χρόνια μετά — Μνήμη, αλήθειες και υποχρέωση να μην ξανασυμβεί

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025: Η Παροναξία τιμά τους 81 συνανθρώπους μας που χάθηκαν το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2000 λίγο έξω από την Πάρο.

Νότιο Αιγαίο: “Πράσινο” φως για υποδομές ανακύκλωσης σε Πάρο, Σύρο, Μήλο και Τήνο μέσω ΣΔΙΤ

Η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ ενέκρινε έργο 194,9 εκατ. € για Σύρο, Μύκονο, Πάρο και Τήνο — συνολικού σχεδίου άνω των 600 εκατ. € που αλλάζει τον χάρτη διαχείρισης απορριμμάτων.

Φανή Μετζιτάκου: Αποχαιρετισμός σε μια Δονουσιώτισσα της προσφοράς και της παρέας

Σήμερα Παρασκευή 26/9/2025, στις 09:30 π.μ. στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού Δονούσας, η οικογένεια και οι φίλοι αποχαιρετούν τη Φανή Μετζιτάκου.

Γερμανία – Μπάγερν – Βέρντερ: Έδρα και… γκολ στο 2.05!

Σήμερα Παρασκευή 26/09 (21:30), η Μπάγερν υποδέχεται τη Βέρντερ στο Μόναχο με φόρμα «βολίδα». Ο άσος χαμηλά, αλλά ο συνδυασμός 1 & G/G ανεβάζει την απόδοση.

Νάξος – Κάτω Σαγκρί: Ενοικιάζεται πλήρως επιπλωμένη κατοικία 75 τ.μ. με αυλή & parking (μακροχρόνια)

Άνετο και φωτεινό σπίτι μέσα σε κτήμα, με 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, ενιαία κουζίνα–καθιστικό, αυλή και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Πανθηραϊκός: Στηρίζει έμπρακτα την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης — το λογότυπο στη φανέλα όλη τη σεζόν

Ο σύλλογος της Σαντορίνης αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο, προβάλλοντας σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις το έργο της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης.

Όγκοι του Θύμου Αδένα: Σπάνιοι αλλά Αντιμετωπίσιμοι με Σύγχρονη Θωρακοχειρουργική

Θύμωμα και θυμικό καρκίνωμα στο πρόσθιο μεσοθωράκιο: ποιοι κινδυνεύουν, ποια συμπτώματα να προσέξετε, πώς γίνεται η διάγνωση και ποιες είναι οι θεραπευτικές επιλογές.

Το δικό μου Καστράκι: εκεί όπου η μνήμη γίνεται θάλασσα

Ενα προσωπικό οδοιπορικό στο Καστράκι∙ το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, τα καλοκαίρια, οι άνθρωποι και οι δεσμοί που ριζώνουν.

Check Up στο Naxos Medical: άμεσες εξετάσεις με αξιόπιστα αποτελέσματα (ΕΟΠΥΥ)

Ο Στρατιωτικός Ιατρός Βιοπαθολόγος Ευαγγελόπουλος Πολυζώης σε καθημερινή βάση στο Πολυιατρείο, με σύγχρονο εξοπλισμό για γρήγορα αποτελέσματα και τεκμηριωμένο πόρισμα.

Μελάνες Νάξου: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στο νερό και πάνε σε .. δημοψήφισμα

Κάτοικοι ζητούν επιστροφή στις παλιές τιμές και δίκαιη τιμολόγηση· ετοιμάζεται ηλεκτρονική ψηφοφορία για συλλογική στάση

ΔΕΔΔΗΕ: Τρίωρη διακοπή ρεύματος αύριο (22/09) στα χωριά της πεδινής Νάξου

Νάξος: Προσωρινή διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 22/09 (09:00–12:00) σε Γλινάδο, Άγιο Αρσένιο, Μύλους & Αργάνι Τριπόδων

Κουφονήσι: Αμερικανοί άφησαν 500€ φιλοδώρημα — «Δεν θα κλείσω μάτι!» λέει ο σερβιτόρος (video)

Παρέα 8 ατόμων κατέπλευσε με σκάφος, έφαγε αστακό και φρέσκα ψάρια· λογαριασμός 750€ και tip 500€ που θα μοιραστεί σε 22 εργαζομένους.

Ονοματοθεσία ανώνυμων οδών στη Νάξο: Κάλεσμα για συμμετοχή των πολιτών

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχωρά στη διαδικασία ονοματοθεσίας και αρίθμησης οδών στη Χώρα και τα Αγγίδια, με στόχο τη διευκόλυνση κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος: Θεατρικά εργαστήρια για παιδιά & ενήλικες — 3η χρονιά το Δημοτικό Εργαστήρι

Μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας & αυτοσχεδιασμού με τον σκηνοθέτη Θανάση Αντωνίου. Δύο τμήματα: 13–15 & 16+ με δωρεάν συμμετοχή.

Κυκλάδες: Ένα έμφραγμα, τρία νησιά, μία σωτηρία στο Ιπποκράτειο (video)

Σίφνος → Σύρος (4–5 μέρες) → Μύκονος → Αθήνα: καταγγελίες της οικογένειας για χαοτικές διακομιδές και κενά στο σύστημα υγείας των νησιών.

Κυκλάδες: Το νερό έγινε «υγρός χρυσός» — λογαριασμοί-σοκ και SOS από τα Κουφονήσια (video)

Ο αντ/ρχος Νάξου Βαγγ. Κατσάρας μιλά για «πικρό ποτήρι»· ανομβρία, τουριστική ζήτηση και κόστος αφαλάτωσης πιέζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Νάξος: Θραύση κάβου σε φορτηγό οχηματαγωγό κατά τον κατάπλου — χωρίς τραυματισμούς

Παρασκευή 19/09/2025, μεσημβρινές ώρες: έσπασε ο δεξιός πρυμναίος κάβος στην 3η προσπάθεια πρόσδεσης στο λιμάνι της Νάξου· το πλοίο συνέχισε για Ίο.

Κουφονήσι: Ομόφωνο «ναι» σε μειώσεις και δίκαιη τιμολόγηση νερού

Έκτακτη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας (22/09) – αιτήματα για επανέκδοση λογαριασμών, δόσεις χωρίς προσαυξήσεις, έλεγχο μετρητών και ειδικό καθεστώς «νησιωτικότητας»

Αθηνιός σε φόρμα, Νάξος σε… προσπέραση: ο Αύγουστος γύρισε το παιχνίδι στη Σαντορίνη

Μετά από μήνες πτώσης, ο Αύγουστος ’25 έφερε άνοδο στην κίνηση του λιμανιού της Σαντορίνης (+6% συνολικά)· Ηράκλειο Νο1 προορισμός και η Νάξος… πάνω από τη Σαντορίνη σε Ιούλιο & Αύγουστο!