Τετάρτη, 28 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΤο Νότιο Αιγαίο καλεί "takemethere"

Το Νότιο Αιγαίο καλεί “takemethere”

|

Εντυπωσιακή η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Παγκόσμια Τουριστική Εκθεση WTM που διεξάγεται στο Λονδίνο (έως 5/11) 

Τα φώτα της δημοσιότητας προσέλκυσε η νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία παρουσιάστηκε χθες στο Λονδίνο κατά την πρώτη μέρα της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market.

Το νέο μήνυμα της Περιφέρειας #takemethere δέσποζε στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου Excel  του Λονδίνου, προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης, όσο και όλων των διεθνών μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν τις εργασίες της.

Μοντέρνα, σύγχρονη, «φρέσκια» και στοχευμένη, η νέα τουριστική στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργήσει σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και στο διαδίκτυο, ενώ θα εξατομικευθεί στο προσεχές εξάμηνο στις ανάγκες του κάθε νησιού, σεβόμενη την ταυτότητά του.

Σε αυτό το νέο, αισιόδοξο  ξεκίνημα των νησιών, δίπλα στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο ήταν ο διάσημος άνκορμαν του CNN και μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές προσωπικότητες του κόσμου Richard Quest, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του διεθνούς τηλεοπτικό δικτύου Antonio Canto.

 

Παρουσίαση

Η νέα τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία θα αποτελεί και την ομπρέλα προβολής όλων των νησιών της Περιφέρειας στο εξωτερικό, παρουσιάστηκε χθες Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, στην έναρξη της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market.

Το νέο λογότυπο και σλόγκαν αποτελούν προϊόν της στρατηγικής συνεργασίας της Περιφέρειας με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN, από το οποίο ξεκινά και η διεθνής προβολή της. Η τουριστική πολιτική της Περιφέρειας έχει αναμορφωθεί συνολικά, με σεβασμό στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κάθε νησιού των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και θα λειτουργήσει ως ομπρέλα για όλους τους μεγάλους ή μικρότερους τουριστικούς προορισμούς.

Φέτος, οι εκατοντάδες επισκέπτες της World Travel Market είδαν την επιβλητική πυραμίδα της εισόδου του συνεδριακού χώρου να «ντύνεται», για πρώτη φορά, με οθόνες στις οποίες παρουσιάζονται αποκλειστικά και μόνο τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου μέσα από ένα μοναδικό βίντεο που δημιούργησε το CNN και το οποίο στη συνέχεια θα προβάλλεται από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο.

Χθες το μεσημέρι το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επισκέφθηκε ο διάσημος άνκορμαν του CNN Richard Quest, τον οποίο υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Βακιάνη – Παπαβασιλείου και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Γιάννης Μαργαρίτης.

 «Η νέα τουριστική στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έρχεται να απαντήσει στις προκλήσεις της εποχής, να αναδείξει την ιδιαίτερη ταυτότητα του κάθε νησιού και να επανατοποθετήσει όλα τα νησιά μας στις διεθνείς αγορές, στη θέση που τους αξίζει, την κορυφή. Κορυφαίοι επαγγελματίες από όλον τον κόσμο δούλεψαν για τη νέα διεθνή ταυτότητα της Περιφέρειάς μας, αντάξια της δυναμικής και της προοπτικής των υπέροχων αυτών προορισμών. Το μέλλον το χτίζουμε, δεν το περιμένουμε!» δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Κατ. Γιαννακά: “Περί ΟΠΕΚΕΠΕ και η Κυβέρνηση των σκανδάλων”

Η Κατερίνα Γιαννακά μιλάει για καταγγελίες συνεταιριστών, έφοδοι στα γραφεία του Οργανισμού και διεθνής έρευνα – Στο στόχαστρο ψευδείς αγροτοκτηνοτροφικές δηλώσεις σε Νάξο, Σέριφο και άλλες περιοχές

Νάξος – Χερσαία Ζώνη: Ασφάλεια και οργάνωση στο επίκεντρο της τροποποιημένης απόφασης του Λιμενάρχη

Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Αλέξιος Αποστολόπουλος επανακαθορίζει τη στάθμευση και την κυκλοφορία στο λιμάνι της Νάξου, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών

Σίφνος: Φωτιά σε φορτηγό κινητοποίησε την Πυροσβεστική στην Απολλωνία

Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγό το μεσημέρι της Τετάρτης στην Απολλωνία Σίφνου. Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής εμπόδισε την εξάπλωσή της. Τα αίτια ερευνώνται.

Νάξος: Σημαντική επένδυση 1,8 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχωρά στην προσεισμική ενίσχυση του Κλειστού Γυμναστηρίου και του ΔΑΚ Νάξου, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση μέσω του Υπουργείου Αθλητισμού

Το «ΔΕΗ 3X3 Street Basketball» έρχεται στη Σαντορίνη, Μπασκετικό διήμερο στο Καμάρι!

Ο Δήμος Θήρας και η ΕΟΚ φέρνουν το street basketball στην καρδιά του Αιγαίου. Δηλώστε συμμετοχή και ζήστε τη μοναδική εμπειρία του 3x3 στις 7 & 8 Ιουνίου 2025.

Πανναξιακός ΑΟΚ – Γ. Προδρόμου: “Αξίζαμε την άνοδο 100%, για την ώρα θέλω να ξεκουραστώ”

Ο Πανναξιακός ηττήθηκε στο πέμπτο παιχνίδι των τελικών της National League 2, αλλά κέρδισε τον σεβασμό. Ο αρχηγός της ομάδας μιλά για την πορεία, τις αμφιλεγόμενες στιγμές και την επόμενη μέρα.

Πανελλαδικές: Σε πλήρη ετοιμότητα τα εξεταστικά κέντρα της Νάξου

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Φώτης Μαυρομμάτης απευθύνει μήνυμα στήριξης στους υποψηφίους και τις οικογένειές τους λίγο πριν την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Τήνος: Δικάζονται 30 πολίτες για την ειρηνική διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών

Τριάντα Τηνιακοί θα δικαστούν στις 2 Ιουνίου 2025 στη Σύρο, κατηγορούμενοι για «παράνομη βία» επειδή υπερασπίστηκαν το νησί τους το 2019. Φωνές υπέρ της αθώωσής τους πληθαίνουν.

Σαντορίνη: Καμία απάντηση από το ΥΠΕΝ στο αίτημα για αναστολή οικοδομικών αδειών

Ο Δήμος Θήρας ζητά άμεση παρέμβαση για την προστασία του φυσικού και γεωλογικού τοπίου του νησιού, ενώ το Υπουργείο Περιβάλλοντος τηρεί σιγή ιχθύος, εν μέσω αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας και πίεσης στις υποδομές.

Νάξος – Χείμαρρος: Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Ψαρρά, έναν άνθρωπο της προσφοράς

Η εξόδιος ακολουθία του 72χρονου θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Χείμαρρο – Θλίψη στο Τσικαλαριό

Νάξος: «Πώς ένα δημόσιο ακίνητο έγινε ιδιωτική “πλατεία”, η αλήθεια πίσω από την περίφραξη στον Λυώνα»

Σαφές μήνυμα από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την περίφραξη στον Λυώνα: παράνομη αυθαίρετη χρήση του χώρου, περίφραξη για λόγους ασφάλειας και αποκατάσταση της νομιμότητας

Νάξος: «Έφυγε» ο Αντώνης Καρούσης, θλίψη στην Κωμιακή για τον αγαπητό συγχωριανό

Ο ήσυχος και αγαπητός Αντώνης Καρούσης, με ρίζες στην Κωμιακή και παρουσία στην Αθήνα, έφυγε λίγο πριν επιστρέψει στο χωριό του – Η εξόδιος ακολουθία τελείται σήμερα

Εκτακτο: Σεισμός 6 R ανοιχτά της Κρήτης, αισθητός σε όλο το Νότιο Αιγαίο

Σεισμική δόνηση μεγάλης διάρκειας λίγο μετά τις 6 το πρωί, με επίκεντρο το κρητικό πέλαγος

Πάρος: Ένα νησί στο όριο της αντοχής του

Οι κάτοικοι εκπέμπουν SOS για τον υπερτουρισμό, την άναρχη δόμηση και την απώλεια της ταυτότητας του νησιού

Νάξος – Πλάκα: Καταστροφή στο όνομα της “καθαριότητας”, καταγγελίες για παράνομες παρεμβάσεις

Μαζική απομάκρυνση φυκιών Ποσειδωνίας με τσουγκράνες, εγκαταστάσεις εν μέσω ωοτοκίας και περιβαλλοντική αδιαφορία σε προστατευόμενη ζώνη Natura.

Νάξος: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από το “Naxos Medical” μέσω του προγράμματος «Προλαμβάνω»

Έγκαιρη πρόληψη για τα καρδιαγγειακά νοσήματα με αξιοπιστία και ανθρώπινη φροντίδα – Δωρεάν αιματολογικός έλεγχος για όλους τους πολίτες

Ιος – Γκίκας Γκίκας: “Μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στη “βιτρίνα” του νησιού μας”

Η γνωμοδότηση για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων συνοδεύεται από προϋποθέσεις, με αιτήματα για πολεοδομική συνοχή και κοινωνικό σεβασμό.

Παροναξία: “Ηλεκτρική” νύχτα με βροχόπτωση και …λάσπη (πίνακας)

Έντονα φαινόμενα, αστραπές και «λασποβροχές» χτύπησαν τα νησιά των Κυκλάδων – Τα ύψη υετού από το NaxosWeather (πίνακας)

Τραγωδία στο λιμάνι της Νάξου: 70χρονος τουρίστας άφησε την τελευταία του πνοή εν πλω

Πολωνός επιβάτης τουριστικού σκάφους υπέστη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού – Κατέληξε στο Νοσοκομείο Νάξου παρά τις άμεσες προσπάθειες διάσωσης