Το ΔΣ της Ελλάς Σύρου εκτός από το μεγάλο στόχο του να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα, η οποία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Superleague 2 και να προσφέρει χαρά στους φιλάθλους, θέτει στις άμεσες προτεραιότητές της την ανάδειξη των ποδοσφαιρικών ταλέντων της Σύρου και των Κυκλάδων.
Στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να στελεχώσει την ομάδα Κ-19 της Ελλάς Σύρου που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Superleague 2 με ποδοσφαιριστές από τη Σύρο και τις Κυκλάδες δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να αναδείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η Ελλάς Σύρου θα απευθύνει πρόσκληση στις ακαδημίες ποδοσφαίρου που δραστηριοποιούνται στο νησί αλλά και στους άλλους συλλόγους των Κυκλάδων προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα συγκρότησης ομάδας που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Superleague 2 Κ-19.
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα τόσο από τεχνικής αλλά και οικονομικής πλευράς, με αυτή την απόφασή της, η Ελλάς Σύρου αποδεικνύει τα πολλαπλά οφέλη που έχει η συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Superleague 2.
Ένα από αυτά είναι η συγκρότηση της ομάδας Κ-19 με δικά μας παιδιά, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να ακολουθήσουν τον δρόμο του Erik Hamza, τον οποίο καμαρώνουμε με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.